Ar trebui sa gasesti un service auto profesionist! Insa c** sa alegi din atatea oferte ce se afla in Bucuresti si nu numai? Protectia consumatorilor ofera cateva recomandari ce ar trebui sa le urmam.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

In acest mod nu vom fi nici "tepuiti" si nici jupuiti de cei de la service. Ce sa verifi atunci cand intram intr-un service auto? La preturi, la cat de aproape se situeaza de casa sau la modul in care isi respecta sarcinile angajatii? Iata o serie de sfaturi de care este indicat sa tii cont de fiecare data cand iti lasi autoturismul pe mainile atelierelor auto.

Inainte sa mergi cu masina in service, curat-o si pe afara dar si in interior. Acest lucru va facilita destul de mult treaba mecanicului. Ca urmare, in situatia in care tehnicianul are nevoie sa puna automobilul pe elevator, iar acesta este murdar in zona rotilor, mecanicii trebuie sa inlature murdaria cu scopul de a ajunge la unele piese.

Echipa service-ului auto ar trebui sa-ti ofere raspunsuri la toate intrebarile, sa-ti dea sfaturi daca li se cere astfel de lucruri, sunt obligati sa iti arate cu responsabilitate modul de lucru si problemele constatate masina ta. Un service auto de calitate are un loc de asteptare de unde poti vedea atelierul, proprietarul avand posibilitatea de a urmari modul de lucru la masina ta. Mai mult decat atat, la finalul reparatiilor mecanicul auto care a lucrat la masina este obligat sa ofere consumatorului nefunctionale ce le-a schimbat service auto Bucuresti si sa spuna ce s-a defectat la ele.

Modul in care face plata. Daca apar cheltuieli in plus in timpul interventiei reprezentantul service-ului trebuie sa anunte proprietarul si sa-i specifice pe inteles ca va fi necesara o interventie in plus.