Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
alex0franklin21 Journal alex0franklin21 Personal Journal


alex0franklin21
Community Member
avatar
0 comments
Trucuri despre managementul unei firme de curatenie
Cand achizitionam un produs, de la un telefon, fie si o masina, ni se ofera un certificat de calitate, ce ne asigura ca vom putea folosi aceste bunuri in conditii optime pentru o anumita durata de timp. Daca ne referim la lucrari, certificatul e mai dificil de oferit. Desigur, companiile de telefonie garanteaza in unele circumstante un trafic minim asigurata, iar operatorul turistic ne promite ca ne va oferi sejurul la care speram, in situatia contrara ne va da inapoi banii.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Asemanator sunt lucrurile si in situatia prestarilor avansate de curatenie. O multime de firme de curatenie promit, insa putine sunt oneste.

Companiile cu personal ce depaseste 50 de angajati sunt obligate , prin lege, sa ofere posturi de munca pentru oameni cu dizabilitati. Conform legii, 4% dintre angajati trebuie sa vina din partea acestor grupuri cu probleme si vulnerabile. In cazul in care companiile, datorita obiectului de activitate, nu au posibilitatea de a angaja membri de personal , contribuie cu contributii suplimentare catre fondul statului.

Societatile au la dispozitie un mecanism fiscal eficient in vederea evitarii acestor costuri in plus: contractarea de bunuri/servicii/lucrari de la unitatile protejate in marime echivalenta cu valoarea data la fondul statului.

In Romania, dar in special in Bucuresti activeaza numeroase firme de curatenie ce au o gama larga de servicii specializate de curatenie adresate birourilor. Drept urmare, cei interesati nu doar au avantajul de a alege in functie de necesitatile personale, dar pot alege si cea mai potrivita propunere pentru ei. Tocmai de aceea este necesar ca furnizorul de curatenie sa puna la dispozitia clientilor anumite beneficii, prin tarife reduse, sau prin servicii de cea mai buna calitate.

Au Firma de Curatenie devenit tot mai dorite serviciile de curatenie in spatii comerciale, curatenie dupa constructor sau curatenie pentru institutiile publice. Aceasta datorita operatori care cunosc c** sa gaseasca consumatori importanti.
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!