Ori de cate ori ne luam un bun, fie un simplu mobil, fie si un autoturism, trebuie sa ni se dea un o garantie, ce atesta ca avem posibilitatea de a folosi aceste produse conform destinatiei un anumit interval de timp. In cazul lucrarilor, dovada devine mai complicat de furnizat. E drept, companiile de internet ofera in unele imprejurari o viteza minima garantata, iar operatorul turistic ne spune ca ne va oferi concediul promis, altfel ne va da inapoi plata.

La fel sunt lucrurile si referitor la operatiunile profesionale de curatenie. Multe firme de curatenie incearca sa firma de curatenie ne convinga, dar putine sunt oneste.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Firmele cu peste 50 de oameni au obligatia , prin lege, sa puna la dispozitie posturi de munca pentru oameni cu diverse afectiuni de handicap. Mai precis, 0.04 din personal trebuie sa corespunda acestor categorii dezavantajate si vulnerabile. In cazul in care companiile, prin natura pietei muncii, nu pot lucra cu membri de personal cu handicap, platesc aporturi in plus la bugetul de stat.

Companiile pot folosi un artificiu legal foarte simplu pentru a scape de acestor cheltuieli - achizitia de bunuri/servicii/lucrari de la companiile inregistrate in acest sens in suma egala cu valoarea data catre fondul statului.

In tara noastra, dar in principal in capitala exista numeroase companii specializate ce au un set variat de servicii specializate de curatenie adresate birourilor. Astfel, clientii interesati nu doar au optiunea de a alege in functie de necesitatile fiecaruia, dar pot opta si cea mai potrivita oferta . Tocmai de aceea e foarte important ca firma de curatenie sa le ofere clientilor o serie de beneficii, prin reduceri de pret, fie prin oferte personalizate.

Au ajuns tot mai cautate serviciile de curatenie in spatii comerciale, curatenie dupa constructor sau curatenie in cabinete medicale. Se intampla aceasta pentru ca cativa firme care au aflat c** sa gaseasca consumatori cu nevoi cunoscute.