In momentul in care ne luam un articol, de la un telefon, sau si un autoturism, ni se ofera un certificat de calitate, care ne asigura ca avem posibilitatea de a utiliza aceste articole in mod normal pentru o anumita durata de timp. In cazul serviciilor, garantia este mai dificil de furnizat. E drept, prestatorii de telecomunicatii ofera in anumite imprejurari latime de banda asigurata, iar operatorul turistic ne spune ca vom avea parte de Firma de curatenie vacanta ceruta, in situatia contrara primim inapoi banii.

La fel sunt lucrurile si in situatia serviciilor dedicate de curatenie. O multime de firme de curatenie incearca sa ne convinga, dar putine se tin de cuvant.

Firmele cu peste 50 de oameni sunt obligate , prin lege, sa ofere locuri de munca pentru persoane cu diverse handicapuri. Practic, 0.04 din forta de munca este obligatoriu sa vina din partea acestor clase dezavantajate si fara sprijin. Daca firmele, ca urmare a obiectului de lucru, nu pot lucra cu persoane , contribuie cu contributii majorate la fondul statului.

Firmele au la dispozitie un mecanism fiscal deosebit de eficient in scopul evitarii unor asemenea costuri prin achizitia de bunuri/servicii/lucrari de la companiile inregistrate in acest scop in cota echivalenta cu valoarea ce trebuie varsata catre stat.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Din ce in ce mai multe companii de curatenie promoveaza viziunea valorica a curateniei la cu costuri cat mai mici. Curatenia bine realizata, tehnologiile standardizate, personalul responsabil, va ajuta activitatea pentru a beneficia o oferta de calitate.

Pe piata din Romania, dar mai ales in capitala se afla multe firme cunoscute ce pun la dispozitie un set variat de servicii specializate de curatenie spatiilor comerciale ale companiilor. Drept urmare, clientii interesati au posibilitatea de a alege dupa cerintele personale, si pot a urma cea mai potrivita oferta . Tocmai de aceea e necesar ca firma de curatenie sa asigure o serie de avantaje, prin reduceri de pret, fie prin oferte speciale.