Genele de mașini sau Carlashes

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Crezi ca ai totul, dar apoi ceva nou vine a dovedi ca greșit vazut. Cele mai multe femei de moda conștient nu va parasi casa fara a pune pe un rimel pentru a evidenția genele lor. Ea nu are nici macar sa fie reala; vrei ochii sa straluceasca, astfel incat sa adaugați genele false. Ce despre Carlashes? Nu aveți nevoie de un dicționar vanzari auto w golf 2 pentru a da seama ce inseamna asta. Ei bine, utilizarea de decalcomanii ca gene pentru autoturisme este acum o idee noua. Puteți ridica un set de gene pentru masina ta pe eBay pentru aproximativ 5 dolari. Aceste tipuri de gene pentru masini sunt autocolante pe care le introduc delicat peste farurile mașinii. Genele pentru autoturisme va da masina ta ta o caracteristica interesanta. Ca și c** acest lucru nu este suficient, cineva a venit cu ideea de a genelor pentru masina numita Carlashes.

Ce este nou cu Carlashes?

Spre deosebire de genele normale pentru autoturisme, Carlashes este 3D c** se poate vedea in imaginea de mai jos. Acest lucru va primi intr-adevar mașina observat in jurul unde locuiți. Gene Carlashes pentru autoturisme cu siguranta nu va lasa indiferenți privitori. Ei vor iubi nici genele pentru masina sau ura el. Trebuie menționat ca Carlashes par sa funcționeze cel mai bine daca aveți un gandac Volkswagen. Acesta poate fi folosit pe alte mașini, de asemenea.

Carlashes o risipa de bani?

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Cu economiei actuale, ați putea fi intrebam daca cumpara gene pentru autoturisme este o risipa de bani sau de bani bine cheltuiți. Pentru unii oameni, o mașina nu este doar despre transport, ei vad mașina ca un membru al familiei. Unii oameni chiar au nume pentru masinile lor. Genele pentru automobile, c** ar fi Carlashes nu este o risipa de bani pentru cei care sunt in tuning auto și a cheltuielilor pe masinile lor. Pentru ceilalți care cred doar cu o masina este pentru transport, gene pentru mașini sau chiar Carlashes vor fi considerate o pierdere pentru bani. Alții vor spune ca genele pentru automobile care costa 5 dolari nu este scump și ca acesta poate fi distractiv de a avea astfel de gene pentru autocolant autoturisme. Pe de alta Carlashes de utilaje genelor pentru masina nu este faptul ca ieftin. Ei bine, nu este doar o eticheta, prin urmare, intr-adevar nu face masina ta iasa in evidența. Acesta va costa de la 20 dolari la 30 dolari pentru privilegiul de a avea Carlashes.

Deteriorarea vopsea masina cu gene sau Carlashes

Daca sunteți ingrijorat de efectul genelor standard pentru etichetele autoturisme sau autocolant pe masina ta, s-ar putea avea un motiv sa fie preocupat. Orice autocolant puneți pe masina ta va lasa un semn cand il scoateți. Acest lucru se datoreaza in mare parte efectului de soare pe vopsea masina si genele pentru decals masini nu fac excepție. Pe de alta parte, Carlashes nu este pe deplin pus pe masina ta, deoarece genele sunt in aer. Daca aveți de gand sa pastrați genelor pentru automobile sau Carlashes de mult timp exista n motiv de ce ar trebui sa va faceți griji prea mult despre deteriorarea vopselei masina ta.

Daca locuiți intr-un cartier rau, in Carlashes nu ar fi o idee foarte buna. Faptul ca aceasta iese ar putea incuraja unele idioti sa vrea sa se joace cu genele tale pentru autoturisme și chiar vrea sa-l deteriora rea ​​intenție. Ei bine, pentru aproximativ 25 dolari, va puteți permite sa cumpere, probabil, alte gene de masini in 3D cere Carlashes.