Ce-si doresc femeile?

Ce-­şi doresc femeile va ramane un secret pentru mult timp de acum incolo, in ciuda faptului ca mulţi barbaţi, ai diferitelor timpuri, au incercat sa descifreze enigma. Poate ca dilema, insa, nu se va mai adanci atat de mult, daca am reuşi, din timp, sa descifram ce işi doresc, de fapt…fetiţele. In fond, este foarte posibil sa avem de­-a face cu acelaş gen de dorinţe, care, la maturitate, se transpun doar in alt gen de culori, cu mai puţin roz, dar cu la fel de multa forţa de atracţie.

Aşadar, pornind de la aceasta ipoteza, un producator japonez susţine ca a gasit raspunsul la intrebarea „ce işi doresc fetiţele”, iar noi nu putem face altceva decat sa ii dam dreptate, avand in vedere ca succesul aplicat al descoperirii sale dateaza de 40 de ani. Impliniţi!

V­-am facut curioşi?

Ei bine, cel mai adesea, fetiţele işi doresc sa fie mari şi sa aiba acces la toate minunile de care se bucura o femeie: de la pantofi, palarii, gentuţe, ceasuri şi alte accesorii, la cosmetice, hainuţe şi rechizite care sa atraga privirea. De la jucarii sau jocuri, la bijuterii. De la telefoane şi alte gadget­uri, la obiecte pur decorative, care sa le aduca bucurie şi stare de bine.

Slider-1-V2

Dar c** sa oferi unei fetiţe toate aceste lucruri, fara a-­i forţa maturizarea şi fara a o opri din cea mai minunata etapa a vieţii ei: aceea de a fi…copil?

Soluţia a venit de la producatorul japonez, inventatorul Hello Kitty – simbolul international al copilariei fetiţelor din intreaga lume – care a descoperit in simpatica mascota drumul catre fericirea oricarei fetite.

My Kitty pune la indemana parinţilor soluţia pentru a­-şi bucura fetiţa cu orice ocazie, fie ca vorbim despre sarbatorile pline de cadouri sau despre aniversarile şi onomasticele mult aşteptate sau, pur şi simplu, despre recompense bine­-meritate.

De la accesorii pentru bebeluşi şi pana la cele mai cool articole de imbracaminte, rechizite sau cosmetice, ravnite de micuţele domnişoare, www.mykitty.ro este soluţia salvatoare a oricarui parinte care vrea sa ofere bucurie copilului sau. Oferta magazinului online este foarte variata şi se adreseaza fetiţelor de mai multe varste, oferindu­-va pentru acestea produse de calitate garantata, toate sub licenţa indragita a Hello Kitty, pisicuta prietena. Toate produsele sunt adaptate nevoilor şi preferinţelor copiilor, indiferent ca vorbim de jucarii propriu­-zise sau articole care imita obiectele de uz practic ale adulţilor (bijuterii, cosmetice) şi care fac deliciul micuţelor dumneavoastra, ori de cate ori au acces la ele.

jucarii online - Aşadar, dragi parinţi, daca inca nu v­-aţi hotarat ce sa le oferiţi fetiţelor, www.mykitty.ro va ofera soluţia ideala. Copiii voştri vor fi cu adevarat fericiţi şi surprinşi, iar produsele Hello Kitty ii vor ţine ocupaţi şi fascinaţi timp indelungat.