Stiind c** sa creasca wheatgrass la domiciliu se va dovedi benefic pentru tine, pentru ca veţi avea o oferta proaspete de suc de hranitoare in fiecare zi. In plus, ai de gand sa va asiguraţi primiţi cele mai nutritiv suc de wheatgrass este pentru o fracţiune din preţul de te-ar plati in cazul in care aţi fost de a cumpara de la diferite baruri de suc sau alte surse.

Wheatgrass este o planta puternic nutritive gazduieste numeroase substanţe benefice cele mai multe dintre care sunt esenţiale pentru buna funcţionare a diferitelor sisteme ale corpului. Lista de aceste substante nutritive cuprinde diferite vitamine; A, C, E şi B12 pentru a numi cateva, enzime, critice pentru fiecare reacţie chimica, care apare in corpul nostru, minerale cu scopurile lor diferite care variaza de la construirea oase mai puternice si dinti funcţionarea optima a sistemului nervos. Acest suc grau verde copii lucru este exact de ce exista atat de multe subiecte despre c** sa creasca wheatgrass la domiciliu.

Inainte de a incepe a invaţa c** sa creasca wheatgrass acasa mai uşor, exista cateva lucruri trebuie sa aiba grija de. Instrumente care sunt necesare pentru acest tip de munca sunt disponibile peste tot, şi majoritatea dintre www.lucerna verde ei ai deja la propria casa. Acestea includ: boabe de calitate, bine luminat zona, o tava de plat de vreun fel, calitatea solului şi un ingraşamant organic. Utilizarea pulverizator se presara este opţionala, dar recomandata.

Daca aţi furnizat toate aceste instrumente şi elementele necesare, sunteţi gata pentru primul pas in nostru - c** sa creasca wheatgrass la domiciliu + curs.

1. pas + dumneavoastra boabe de calitate trebuie sa fie pregatite pentru etapa de germinare. Aceasta include clatire-le in apa rece o de cateva ori. Dupa aceea, ar trebui sa le-a pus intr-o ceaşca de un fel şi lasa peste noapte (sau 8-10 ore).

2. pas + In acest pas vom aborda problema pregatirii plate tava. Ia cateva foi biovital ovaz verde de hartie prosop şi raspandit-le peste partea de jos a tavii. Aceasta mica manevra trebuie sa se asigure ca radacina mic nu se va lipi prin gaurile de oala.

Urmatorul lucru ar fi adaugarea de sol pre-amestecate cu Ingrasamant organic de calitate. Asiguraţi-va ca nu umpleţi tava, incercaţi sa pastraţi-l umplut la un inch şi jumatate adancime.

Acum este momentul sa ia de fructe de padure ai lasat peste noapte intr-o ceaşca diferite, şi raspandit-le toata suprafaţa. Aveţi grija ca fructe de padure nu atinge reciproc, deoarece densitatea de plantare de fructe de padure este un factor foarte important. Plantate dens, wheatgrass se executa riscul de a obţine infestate cu matrite, şi nu vrem asta.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

3. pas + ia o parte din acel calitatea solului şi presaraţi-l uşor peste fructe de padure proaspat plantate. Apoi utilizaţi ziare vechi sau orice alt tip de hartie disponibile pentru tine, şi acopera tava pentru a face unele umbra pentru fructe de padure, deoarece nu au nevoie de lumina soarelui in acest stadiu, it chiar pot impiedica creşterea lor.

In plus, pasari dragoste fructe de padure si le va munch-le odata ce acestea le la faţa locului astfel incat acest mic tehnica funcţioneaza bine in aceste tipuri de situaţii.

4. Pasul + dupa 24 de ore, se ia de hartie pentru un timp pentru a se presara puţina apa peste germinativ fructe de padure. Umezeşte-le uşor. Nu vrei sa le scufunda deoarece umiditatea ridicata duce la debutul de matrite. Acest ciclu se repeta pana cand observaţi mici frunze verzi de germinare la sol. Acesta este punctul unde va indepartaţi hartia pentru totdeauna.

5. pas + aceasta este cel mai important pas in nostru mic + c** sa creasca wheatgrass la domiciliu + mini-curs. Apa de doua ori pe zi. Nu mai mult, nici mai puţin. De fapt pentru a apei se este un termen puternic + tu ar trebui sa se presara unele apa peste ea unul in dimineaţa şi o data seara. Aproximativ zece zile dupa fructe de padure au fost plantate; wheatgrass este gata pentru a fi recoltate

.

Practic concluzioneaza ca acesta. Acum ştii c** sa creasca wheatgrass acasa mai uşor.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Bucuraţi-va de wheatgrass dumneavoastra!