User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Afaceri fraudei adesea menţionată ca "gulerul alb crimei" nu este un fenomen de zi moderne. Se crede că acest gen de infracţiuni au început de îndată ce omul a început folosind bani. Înregistrările Arată că comportamentul fraudulos dată înapoi 360 î.Hr. Când doi oameni a încercat să trişeze un broker din banii ei au fost leant.

Termenul "gulerul alb crimei" a fost folosit ca nume dat la crime care este non-violente şi include; deturnare de fonduri, spălare de bani, fraudei fiscale, stabilirea preţului, consum frauda şi computer hacking pentru a numi doar câteva dintre activităţile ilegale care intră sub ovaz verde banner-ul de "guler alb". Datorită numărului mare de diferite gulerul alb crime efectuate în fiecare an este greu pentru a pune un număr definitiv de crimele comise şi suma de bani implicată.

Gulerul alb crime sunt efectuate de către persoane fizice, inclusiv companiei grefieri pentru şef directori de companii multinaţionale, împreună cu cei care lucrează singuri să jefuiască sau ieftin cetăţenii privaţi din bani. Nu este numai singuratic persoanelor care efectuează activităţi frauduloase, grupuri de oameni care lucrează pentru aceeaşi companie. În general este mari corporaţii care sunt obiectivele prim pentru gulerul alb crime, mai degrabă decât vinovaţi de crimele. Activităţile ilegale efectuate variază de la câteva lire sterline pentru a mii şi milioane de lire sterline în funcţie de cât de complex şi intenţiile autorilor. La un angajat deturnare de câteva lire sterline pentru un executiv sifonare corporative fonduri sub formă de salarii mari.

În timp ce există un efort continuu de combatere a numărului crescând de comportamentele frauduloase desfășurate cu mai sofisticate echipamente şi oameni instruiţi în domenii specifice de fraudă, c** ar fi frauda împotriva vârstnici, deturnare de fonduri, furtul telefonului mobil şi computer crime, lista de gulerul alb pulbere de ovaz verde pret crimei continuă să crească la o rată alarmantă.

Pentru cei care au fost acuzate de afaceri fraudei sau în investigaţii cu privire la activitatea lor atinge niveluri grave, ca atare solicitantilor de fraudă de afaceri au devenit crucială în separarea proverbiala de grâu de pleavă, după c** ştim că directorii executivi şi alţii care deţin poziţii de rang înalt va apela automat Avocati lor înainte de admiterea la orice acuzaţii, iar angajatorii, de asemenea, va necesita expertiza la fraudă corporative avocati pentru a le veni cu un caz împotriva autorilor care poate ajuta fi luată în instanţă de judecător şi juriu să decidă dacă vinovaţi sunt vinovaţi de comportamentele frauduloase şi activităţi sau nu.

Avem nevoie să schimb un gand pentru cei care au fost acuzată de fraudă de afaceri, doar pentru că un angajator sau individul crede sunt o victimă a deliberată înşelăciune şi înşelăciune nu înseamnă că acestea sunt. Din nou, ar fi înţelept să caute profesionale corporative fraudă avocati pentru a acţiona în numele lor, mai degrabă decât a începe a face acuzaţii şi afirmaţii ei înşişi. De afaceri şi corporate fraudă poate fi extrem de complex, tot ce trebuie să fie efectuate în mod imparţial şi succintă pentru a ajunge la adevărul în cauză, care este motivul pentru afaceri fraudei Avocati sunt o parte esenţială a ecuaţiei.