User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Una dintre cele mai populare ramuri ale brutării din Filipine includ cele mai bune de Jollibee, Red Ribbon panificatie. Unii filipineză nu pot să știu acest lucru, dar Ribbon Red (un nume mai comun filipinezii utiliza altul decât Red Ribbon panificatie) face parte din familia tot mai mare de Jollibee Food Corporation.

În afară de Greenwich, Chowking, și Delifrance, Jollibee Food Corporation au dobândit, de asemenea, Red Ribbon panificatie. Și pentru că de achiziționarea de către acest conglomerat de populare lanturi de fast-food din Filipine, Red Ribbon nu a fost niciodată la fel.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Red Ribbon panificatie, sau Red Ribbon, este o brutărie cu sediul în Filipine, care oferă unele dintre cele mai importanta colectie nemaipomenită și delicioase prăjituri de, și produse de patiserie. Alte brutării servi, de asemenea, platane alimentare, c** ar fi spaghete, carbonaras, lasagnas, și foarte popular Palabok alimente filipineză.

Primul Red Ribbon a fost găsit în 1979 pe străzile vechi ale Quezon City pe Timog Avenue. Acesta a fost punctul de plecare. După mult succes http://italpan-service.ro/servicii/utilaje-de-panificatie/ in cartierul lor, fondatorii a decis să facă expansiunile lor pe alte teritorii altele decât Filipine.

Red Ribbon a deschis primul filiala lor din SUA în 1984 în nisipurile West Covina, California, unde cele mai multe dintre expatriați filipinezi locuiesc acolo. Acolo, Red Ribbon primul servit prajituri lor nu numai printre filipinezii, dar, de asemenea, cu americanii care locuiesc în zona lor.

Dupa succesul lor pe alte teritorii, fondatorii apoi intrat într-o nouă fază asupra afacerii lor, franchising. Red Ribbon panificatie început să franciza marca lor pe 1999 în cazul în care sa extins brandul pentru a ajunge la alte locuri din centrul Luzon.

Acest lucru a devenit motivul pentru Jollibee reperat potențialul său de activitate fast-food. Acesta a fost în 2005, că Panglica Roșie panificatie au fost obținute printr Jollibee Foods Corporation. Prin achiziționarea, Red Ribbon intrat într-o nouă fază în istoria companiei sale. Compania va deveni în curând cel mai mare și cea mai rapidă creștere bakeshop în Filipine. Misiunea sa este de a aduce bucuria de a manca pentru toată lumea prin intermediul stră-gust alimentară și de calitate superioară.

Astăzi, Red Ribbon a crescut la peste 170 de puncte de vânzare în întreaga țară și 19 de magazine din SUA. Ea are în prezent 6 comisari la nivel national si 3 in SUA.