Interrailing vid 40 års ålder? När fn Jag fick idén från? Sitter och tittar ut i en trång stuga någonstans i södra Frankrike. Värmen är påtaglig och den tunna blus fast vid min kropp och jag längtar efter ledaren kommer och göra om platser till kaj, så jag kan sträcka på mig.

Fick en blixtattack av reslust förra veckan och bestämde sig för att sätta mig på tåget och i hela Europa. Ingen ånger alls, haft hela resan, och nu jag närmade den franska Rivieran, där jag skulle äntligen få sola och bada. Hittills bestod resan av stora städer, men nu var jag sjuk av miljön och ville bara ligga och lata mig. Tillfällighet, nu när värmen har drabbat hela Europa.

6 personer i ett litet fack var inte det mest bekväma, sitter där vilse i mina tankar och slöt ögonen och försökte slappna av surrande medpassagerare. Tre äldre damer och två herrar, min reskamrat, konstig företag där jag inte lyckades få ihop vad det var. De var inte paret. Kanske ett arbete resa. De var inte i pensionsåldern. Det måste finnas en affärsresa, kom jag till och slöt ögonen och njöt av prat på franska. Jag såg att en av de män sneglade på mig så fort tillfälle gavs, slöt jag ögonen och tittade ut genom fönstret där det återspeglades som jag såg att hans ögon blev djärvare när han trodde att jag sov.

Hmm det pirrade lite i kroppen som hans ögon dansade över min kropp. Och jag var inte den som skruvas upp benen, men låt dina ben går något isär och kjolen upp över knäna på hans smekande ögon skulle nå så långt som var acceptabelt i en hel kupé i Frankrike!

Hettan gjorde att mina rörelser syntes naturligt, en uppknäppning av blusen för luften ..... och hans ögon nådde längre ner i springan .... Hennes bröstvårtor stelnade till under blusen och jag såg hur tydligt de verkade genom blus och mitt spel med mannen mitt emot mig eggade mig mer och mer. Jag lyfte försiktigt på kjolen, så att han skulle få en liten glimt av mina tunna bomullstrosor, nu det enda som hindrade hans ögon .........

Usch, jag kände en bultande i min mage och njöt av plågsam njutning. Jag kisade på mannen vid fönstret och såg att han gillade vad han såg och trott att det var en bula där i sina vita tunna bomullsbyxor som började växa sig större!

Plötsligt ledare kom in och tjoade och drog mig bort från min underbara spel.

Säng Tid och snart stod jag i den hall med kvinnorna medan män stuvas på sätena till sängar. Och snart damerna hoppade upp i sin slafar och jag väntade tills jag insåg att det var nederslafen för mig. Skönt, då var det inte en risk för en del brutna lårbenet när jag var på toan på natten.

Sätt mig genast ner på den tunna helande och sträckte mig. Gud, vilken lättnad. Och där mitt emot mig var den gamle mannen som var orsaken till att mina knän kändes fortfarande tungt efter den lilla voyeurleken jag hade ......

Snart kom känslan tillbaka och jag log när jag insåg att jag kunde spela det spelet hela natten om jag så ville. Med den svaga fönster ljus som alltid lyste spel skulle fungera bra i den annars kolsvarta interiör.

Värmen var fortfarande påtaglig i kabinen, så att ligga under lakanet var inte att tänka på. Jag slöt ögonen och njöt av den rytmiska dunkande och slumrade till en stund i en bekväm sömn. Vaknade igen på natten och hörde tunga andhämtningar blandat med snarkning omkring mig. Bekräftat att alla sov och arbetade mina trosor för att få lite luft och även bh jag gled bort under blusen så jag kunde nu känna sig lite fri. Men att ligga där med en kjol utan trosor och en tunn blus utan bh, gav mig knappast någon lust att sova med ingen mer lust för andra saker. Blundade och njöt av känslan av glädje och lyfte hennes ben en aning så jag kunde känna att jag var naken. Kisar mot "grannen", som jag nu ser är verkligen sover men han är där nere och förmodligen ser nästan rak kjol. Reflex-wise jag drar benen ihop och fortsätta låtsas sova och hoppas att jag gjorde fel, att han var vaken.

Kisar försiktigt och men vet egentligen inte om han är vaken eller inte. Höjer sönder ett ben lite för att se om han är vaken och med tanke på betet han skär vrida lite mer för mig att han kommer att få bättre bild och jag känner en varm il gå genom min kropp när jag ser hur ivrigt han försöker att se om han kan få en glimt av min lilla buske.

Jag vet hur jag ler och min lilla voyeurlek är upp igen!

Låtsas att vakna upp och ta en bok som jag halvsittande läsning, nu blir det naturligt att lyfta benen och visa lite av min buske.

I smyg tittar över boken och se hur han stirrar in i min kjol, hans ögon gör det hettar till det betydligt ner, även om jag inte tror att han ser så mycket eftersom kjolen är ganska lo; ngt ner. Erbjud lite mer och arbeta med sakta upp hennes kjol och nu vet jag att han ser! Bula i byxorna talar för sig själva och sin tunga andning avslöjar hans önskan. Vilken härlig känsla att vara där och se den äldre mannen kikar på mig medan de andra sover omedvetet tungt omkring oss. Är riktigt kåt nu och lyfter upp hennes kjol för att hålla så att nu är inte mer än fantasin. Jag blundar bakom boken och njuta av spelet. Plötsligt känner jag en hand på mina lår och lyfter boken och där han sitter på golvet och smeker mitt lår. Jag ler och sluter ögonen och han tar tacksamt emot mitt godkännande och slutligen få mitt kön att känna något annat än dans blickar över dem. Hans grova handen smeker mig intensivt och jag öppnar mig så mycket jag kan för att låta honom undersöka mig så mycket som han vill.

Snart står han över mig med sin kuk i ett magnifikt läge redo att göra sitt jobb. Jag trycker upp mina knän för att visa att jag vill inte längre vänta och accepterar den med en djup suck. Att försöka hålla munnen stängd för att inte väcka de andra men med min uppdämda längtan, är det svårt att kväva alla ljud. Och den äldre fransmannens kraftiga stötar gör det omöjligt att kväva mina läppar. Plötsligt stannar han och tittar ner och knäpper sakta upp min blus och böjer sig ner och snäpper lätt i mina bröstvårtor att långsamt låta lem för att gå ut. Jag försöker nå genom att trycka mig mot honom, men han retas och låter precis lem spelar utanför mitt kön. Jag kröker hela ryggen för att nå sin insats, men möttes bara av en lekfull irritation i spetsen på lem. Han knapra hårda bröstvårtor, och jag vet hur jag spänna mig för att få honom att komma tillbaka till mig.

Han satte si på alla fyra och jag tag i lemmen och smeker den medan jag ligger där och visa att jag längtar efter honom. Med lockande rörelse av din hand, får jag lem tillbaka mellan hans ben och med ett djup medan han skjuter in i mig igen och jag vet hur det blir svart för mina ögon.

De djupa tunga killar i rytm till tågen bultande gör orgasmen kommer med expressfart och mina läppar kan inte längre hålla isär och snart möts de av mannens djupa kyssar och vi möts i en våldsam orgasm där vi inte längre är medvetna om omgivningen är vaken eller inte. Tåget rytmiska dunkande fortsätter medan orgasmen vågen ebbar ut. Vi ligger där i armarna på varandra, jag somnar och vaknar först när de första strålarna från att komma in. Med hennes kjol på tre fjärdedelar och blus uppknäppt väcker mig träna ledare med ett pillimariskt leende. Och visar sin hand att det är dags att bädda in det tomma utrymmet, förutom mig ...... Rises generad upp och finner att alla mina resor följeslagare redan har klivit av. På bordet i kabinen är en lapp med orden - MERCI.