Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
Please enter your journal title here
Att jag har längtat efter ..

Nu ska jag berätta vad som hände en dag i december ..

Ja, kom igen nu klassen börjar nu!, Sa Maja, vår svenska lärare .. Alla i klassen hoppade upp från bänkarna som placerades i korridoren. Jag tog snabbt mina saker och var på väg in i klassrummet när jag såg att Oskar stod och böjde sina huvuden. Han putade så fint med hennes röv, rakt upp i luften .. Jag gick långsamt förbi när jag plötsligt slog honom hårt på rumpan. Oskar tittade på mig och skrattade, så gör vi brukade göra det ..

Ingen av oss visste att den andra var homosexuell, men vi vågade inte be den andra. Jag var säker på mig själv visste att jag gillade tjejer, även om Oskar. Det var något speciellt med honom. Jag skulle ofta fantisera om hur jag skulle bara dra honom på toan och suga honom, men jag gjorde aldrig. Kanske var det, att han var så liten och söt .. Eller var det, att hans rumpa var liten och tight och han magrutor var fantastiskt. Mjuk men ändå hård var dem. Jag visste att eftersom jag hade av misstag trevade honom. Lektionen var ände och nu var det dags för gymmet ..

Gymnastiken var över lika snabbt som svenska. Jag satte mig på bänken mittemot Oscar, för det sättet jag kunde titta på, när han slås på .. Oskar stoppade upp ena benet på bänken och började knyta sin sko .. Jag visste att detta var ett perfekt tillfälle att kolla in hans rumpa gjorde allt på en gång .. hans kort hade gått upp, och däri gren hängde hans kulor ut .. Jag var tvungen att gå närmare honom för att se om det var sant .. det gjorde, kände jag allt mitt blod rusade ner till hans kuk, så jag sprang snabbt tillbaka till bänken där jag satt. Jag satt där och fantiserat minskas om bara jag hade gått upp bakom honom och tog tag i hans pung .. Jag slutade mitt sinne snabbt när jag såg att Oskar var på väg in i duschen. Jag tog snabbt av mig kläderna och lindade handduken omkring mig ..

Jag gick långsamt mot duschrummet när jag såg Oskars underkläder hängande ut ur sin väska. Jag kunde inte sluta mitt sinne blir verklighet nå mer. Jag gick över till sin väska slet ut hans underkläder och luktade på den fuktiga kukdoften. Det luktade oskar jag kunde känna min kuk varje stenhård igen. Jag stoppade ner hans kalsonger i min väska och plötligt kom några från duschen. Det slog mig precis vad jag hade gjort, hade någon sett den? Jag tittade mig omkring .. Nej, vilken tur. Det var bara jag och killarna som precis kom ut ur duschen .. Jag skyndade in i duschen för att inte visa min position för killarna som kommer. Jag hängde handduken snabbt till en krok och bråttom att ta en dusch, så att ingen kunde se min stenhårda läget ..

Jag såg mig omkring, förvirrad, medan jag gick in i duschen. Plötsligt gick jag till Oskar som var i duschen. Våra kukar var uppfyllda, Oskar hade också spiltor .. Oskar såg med stora ögon på mig medan han tog tag i min kuk .. Vad gör du, tänkte jag och tittade på honom. Han ryckte min kuk lite, men sedan gick han ut ur duschen utan att säga ett ord .. Jag kände mig tom inuti. Varför hade han stannar i duschen? Varför han smekte min kuk? Massor av frågor surrar runt i mitt huvud. Efter en lång tid när min kuk hade blivit slak så jag vågade gå ut. Oskar satt där på bänken ensam och väntade på mig ..

- Hej! Han sade, leende.

- Eh, hej! Sa jag försiktigt.

- Ja, ledsen för att jag gjorde det, jag menade inte ..

- Det är okej, det var faktiskt ganska trevligt sa jag och log ..

- Åh,? Ska vi göra det igen då? Föreslog han ..

Okej, men inte det lite gay?

- Ja, kanske det. Men det kändes väl bra!

- Ja det gjorde det. Sa jag och såg förväntans fullt på Oskar.

- Vad bra, men kom hem till mig efter skolan då. Jag hoppas du inte misstycker, men jag skulle vara med frida också .. Men hon är nog beredd att göra för att nå, Hade han skrattade medan han gick ut. Jag stirrade rakt ner i golvet, vad han menade att hon var villig nog. Frida var en av de snyggare tjejer på våra skolor. Hon hade vacker fyllig rumpa stor blont lockigt hår och ett mycket vackert ansikte.

Jag skyndade att klä på mig, för att sedan bege mig iväg till Oskar.

- Hej! Är du redo?

- Ja, Redo för vad?

- Jag sa ju att vi skulle hitta på något ..

- Ja, ja ..

- Vad bra kom ut då!

- Heej, Sa frida direkt när jag kom in, log hon stort hot när man ser mig ..

- Hej, jag stod stilla och stirrade på Frida.

- Du behöver inte klä av dig?

- Jusst ja. Jag tog av mig kappan och gick in i Oskars rum.

Vi satt på den där sidan av rummet och bara tittade på varandra ..

- Har du någonsin kysst en tjej sa Oskar sedan.

- Um, nej, sa jag och rodnade.

- Aww stackars du sa Frida och gick mot mig. Vill du kyssa mig?

- Ja, jag sken av glädje att hon bara frågade det .. Jag stod upp och gick fram till henne. Jag böjde fram mot hennes mun och kysste henne så säker på att jag bara kunde ..

- Ojj, är det säkert att du inte kysst en tjej innan, förvånad Sa Frida ..

- Jo klart att jag har, men jag ville bara få kyssa dig ..

- Aha, du var riktigt bra .. Kan du göra det igen, sade hon, och satte sig i mitt knä ..

Jag tittade på henne log tryggt .. Vi började hångla, och tänkte alls på Oskar var kvar i rummet.

- Min tur! Hade Oskar sent .. Han gick fram till mig och Frida tog tag i min kind och kysste mig. Det var bra för första gången kyssa en kille .. Han var mer grov och rakt på sak. Men att Oskar skulle kyssa mig gjorde mig så hårt.

- Aaaj! Vad tror ni skrek Frida och hoppade upp ur mitt knä ..

Um, ledsen att jag sa och försökte dölja min enorma bås .. Frida visade mig när hon klädde av mig med blicken ..

- Vet du vad vi borde göra? Vi borde ha en trekant!

- Ja, självklart sa Oskar och tittade på mig .. De började klä av sig själva och jag kände mig tvungen att göra detsamma. Oskar hoppade på mig och kysste mig medan han juckade mot mitt ben ..

Frida satte sig på stolen mitt emot och smekte sig själv. Min förklarade började smeta ut sig mot Oskars rumpa .. Oskars störtade också kom ut, gödseln var ut över mina ben .. Jag lägger mina händer på oskar lilla rumpa och klämde. Det var en härlig känsla att äntligen få komma ut och ha sex med Oskar. Jag tog min hand på hans analhål och tryck i ett finger. Jag kunde känna hur Oskar skakade mitt knä. Jag kunde se hur han gillade det så jag gick på, och förde in flera fingrar. Nu är hans analhål blivit ganska stor. Oskar gick till sängen och stod på alla fyra. Jag följded efter honom och slog honom på rumpan. Jag spottade i hans a**l och förde sedan försiktigt in min kuk. Det var trångt, det kändes som om någon hade grepp min kuk och kramade den.

Det var ett märkligt med en sådan fin känsla av att jag fortsatte. Oskars a**l började bli större och större. Jag tog ut min kuk och tittade på sin rumpa. Jag tog mitt ansikte till hans analhål .. Jag började att sätta in min tunga i hans a**l och Oskar stönade. Jag tog min tunga så långt det gick när jag var med en av min hand smeka hans kuk. Nu ville Frida vara med att hon hade blivit indränkt av alla tittar oss själva. Hon lade ner på andra sidan av sängen och Oskar gick till henne och tog hans kuk i henne. Jag inte bara kunde sitta och titta på gick upp till frida och sätta mig i knät på den sida av huvudet. Hon tittade förskräckt på min kuk medan jag slog det på hennes kind. Frida öppnade munnen försiktigt och jag knuffade min kuk djupt i hennes mun.

Hon sugde och sugde. Jag gick ifrån frida och visade att det var Oscars tur att få lite kuk. Han stod på alla fyra av Frida. Frida började i föregående kalenderår att suga och jag körde Oskar .. Oskar stönade och skrek .. Ljudet av mina lår som stötte hans rumpa var hög .. jag kände att jag var på väg att komma, stod jag upp och tog ut min kuk så långt in Oskar kunde jag .. Det var den vackraste känslan jag någonsin har känt. Oskar som inte hade fått nog sa att det var min tur, och jag lydde honom och stod på alla fyra. Han tog hans kuk huvud i mitt outträngda a**l ..

Det gjorde ont och sved, men Oskar fortsatte och körde hårdare och hårdare. Känslan försvann och ersattes av en otrolig känsla .. Det var så här det kändes att bli knullad i röven .. Låt det aldrig ta slut tänkte jag, och sedan precis avslutat Oskar och kastade mig på sängen. Han stod på alla fyra i mitt huvud. Jag började suga hans stora kuk villigt .. Frida, som också ville vara med hade hittat en leksak .. Det var en d***o som hon spände runt midjan .. Hon körde Oskar. Oskar skrek högt om vi inte hade, vi hade olydig att han hade ont. Frida körde in hela dildon i Oskar, Och i hans toot körde Oskar i hela hans kuk i min mun. Jag kände att jag inte kunde andas, men jag stod ut.

- Aaaaaaah, ska jag nu. Är du redo?

Jag som inte kunde säga något bara låg där och väntade. Han körde sin kuk lite mer, jag kände mig själv varje varm i hela munnen .. jag kunde inte svälja det hela så hans sperma strömmade ut ur min mun. Frida hamnade jävla Oskar och kom och slickade upp sperman som kletat runt min mun.

momentouslexico41
Community Member
 • 09/07/14 to 08/31/14 (1)
 • 08/31/14 to 08/24/14 (2)
 • 08/17/14 to 08/10/14 (4) •  
   
  Manage Your Items
  Other Stuff
  Get GCash
  Offers
  Get Items
  More Items
  Where Everyone Hangs Out
  Other Community Areas
  Virtual Spaces
  Fun Stuff
  Gaia's Games
  Play with GCash
  Play with Platinum

  Customize your own avatar now!

  Join Now

  Have an account? Login Now!