Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

ADVERTISEMENT

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
Please enter your journal title here


gullibleutopia709
Community Member
avatar
0 comments
Du verkade gilla min sista novell så här går en annan och detta e första delen av en serie smile

Läs och njut, hoppas jag wink Kommentera gärna och ge betyg!

_________________________________________________

Jag tror att jag har aldrig upplevt något liknande förut. Så kallt men ändå så varm på samma gång. Jag blev sjuk på kuppen, vad gör det mot vad som hände. Men för att ni ska kunna förstå vad jag menar med detta, kommer vi förmodligen gå tillbaka till innan själva evenemanget, och börja berätta därifrån.

Mitt namn är Adrian och var som många andra 19-åriga pojkar på den tiden. Förutom några detaljer, gillade jag det faktiskt inte bara flickor utan även pojkar. Under lång tid hade jag kämpat med känslor som jag först inte ville veta. Men visste ganska snart kunde jag inte motstå och var tvungen att acceptera det. Min allra första förälskelse var på en kille när jag började på gymnasiet. Då man var mitt uppe i puberteten och kåthet bubblande genom varje ven i kroppen. Men jag visste att jag var inte bara Kati kille men hade också kärleksfulla känslor för honom.

Det var bara fel med det. Jag gjorde några närmanden och som ledde till att efter en gymnastik lektion, vi hamnade tillsammans inne i omklädningsrummet toaletten. Vi började ta på varandra med osäkra händer och drog på varandra shorts. Våra kukar var hård som en sten och vi sög varandra, både stående och sittande på toaletten. Han var förvånad över storleken på min kuk och han hade nog inte dåligt heller. Men när du först få en kuk i munnen vet inte riktigt vad jag ska göra, medveten om sig själv att den var stor eller liten.

Visst, de hade antagligen varit att titta på någon p-rulle och se hur de nakna och stor byst lägga kvinnorna tog hennes mun upp och ner i schaktet, så de härmade dem. Smaken var salt och konstigt men jag älskade det och visste att jag ville ha mer av det. Utan att varna mig, började han skjuta sin sperma ner i svaljet på mig så det rann ut överallt. Först ville jag inte svälja, men det var så mycket och smaken var otroligt upphetsande så det slutade med att jag gjorde det ändå. Mycket hade jag förlorade med det hade tagit slut på mungiporna och ner i den svettiga t-shirt. Mamma kommer att undra vilken typ av fläckar. Han lät mig komma i hans ansikte då och det fanns inte mer. Först trodde jag att han kanske har några känslor för mig också, men innan han lämnade mig där inne på toa, sa han att ingen fick veta om det här. Den allra sista han sa var att det hade varit otroligt trevligt och ville att det skulle hända igen. Då var hoppet lite tillbaka men nej.

Det hände aldrig så jag förstod att han inte hade några känslor utan bara hade använt situationen för att leva ut en fantasi. Kärlek var svårt att bli av med eftersom jag såg honom nästan hela tiden på skolan, ont i hjärtat ganska länge efteråt. Men det äntligen försvunnit och mina sexuella äventyr slutade inte där. Jag hade sex med både tjejer och killar. Första gången med en kille var väldigt konstigt, men jag gillade det väldigt skarpt. Att vara aktiv, den som satt på var den roll som jag gillade mest om det var verkligen trevligt att höra hur mannen knullad njöt och stönade, speciellt en kille stöna. Samtidigt känner sphincter pressad runt ollonet och hela d**k. Jag var mer att döda helt, jag gjorde men också haft känslor för tjejer, men det var en pojkvän jag ville, jag vill njuta av annat.

Åren gick, men kom snart ut av mina föräldrar, de tog det väl inte bra men vad föräldern gör det första gången. De lät mig göra vad jag ville och det var tröst. Vad ni har hört och läst historier om hur föräldrar kastade ut sin son efter sanningen hade kommit. Högstadiet gick fort och det var dags för gymnasiet. Jag var en brunhårig ungdomar då som bara växte och växte. Min kroppsfett procent hade varit ganska hög innan men nu jag drogs ut och fick ganska tunn, jag började också utbildning simma och gick på faciliteter det. Som jag fick ett trevligt och lagom muskulös kropp som jag var klart nöjd med. Mitt bruna hår var jag rätt sätt som jag var verkligen en bra passform i. Ibland håret faller ner framför mina blågrå ögon så jag hade en vana att dra med höger hand över pannan, trots att håret inte var där .

Ganska många gånger jag hade fått höra att jag var söt med min vassa haka, normalstor näsa och distinkta ögonbryn. Jag hade också fått ett antal komplimanger om mitt leende. När jag hade kort hår, kan du se min panna och jag inte gillar så mycket. Eftersom det var en av anledningarna till att jag hade längre hår, för att dölja en del av det. Sammantaget fann jag att jag såg bra ut och hoppades att någon kille skulle upptäcka det också.

Mitt utseende får inte höra så bra om mitt största intresse. Bilar och mekanik. Kanske inte det idealiska intresset för mina inställningar heller, men jag brydde mig inte om. Eftersom det var ett självklart val inför gymnasiet skulle jag välja Fordonsprogrammet. Jag ville vara en mekaniker och det är vad jag blev. Direkt efter gymnasiet fick jag jobb som mekaniker i en riktig liten verkstad i Västerås där jag bodde och fortfarande lever idag, men flyttade ganska snabbt hemifrån. Det var det bästa jag någonsin har gjort, haft enormt bra att leva utan mina föräldrar. Jag fick den första gå som lärling till en annan mekaniker och det var under den tiden som hände.

Det var vinter och det hade drabbats hårt i år. Nyår hade passerat för länge sedan och snön var fortfarande mycket kallt och djup. Just den här dagen var det snökaos på gatorna. Natten hade gett nästan 30 inches nysnö som traktorer och lastbilar körde runt överallt. När jag tog min bil på morgonen och skulle köra min vanliga väg till jobbet var blockerad av en stor snö berg.

 Du kan ta en annan väg runt här, sade en arbetare som hade kommit fram till mig där jag

hade stannat med bilen. När jag var tvungen att vända och gå runt den andra vägen som skulle ta fem minuter extra att ta sig till jobbet. När jag kommit till slutet av min gata, var det något som fångade min uppmärksamhet. En kille, säkert runt min egen ålder klev ut förra lägenhet hus på gatan och gick mot parkeringen. Jag såg inte så mycket, men det jag såg var en röd kallufs och hur han drog en mössa över det, innan jag svängde i korsningen mot centrum.

Hur kom det sig att jag aldrig sett honom tidigare när vi bor fortfarande på samma gata. Det var i och för sig ganska länge, men du skulle ha sett honom någon gång. Jag använde aldrig att köra i denna riktning, eftersom det är en lång omväg till allt jag brukar göra. Killen försvann snabbt ur mitt sinne när jag fick koncentrera mig på att få ett säkert sätt att arbeta. Som jag trodde att jag kom ca 5 minuter senare än vanligt, men var fortfarande där innan jag skulle börja.

De började genast undra hur det kom sig att jag var en full 5 minuter senare än vanligt eftersom jag var alltid bara på tiden. När jag var tvungen att förklara att det var snön fel när jag var tvungen att ta en annan väg runt staden. Vi pratade om det fruktansvärda vädret under morgon kaffe och sedan kom chefsmekaniker från sitt kontor efter att han hade fått ett telefonsamtal.

 Vi får till mekaniker i dag killar!, Sade han, och satte sig på sin kopp. Det ringde

en gentleman nu som kommer att komma in med flera bilar så vi behöver all hjälp vi kan få. Han heter Linus och skulle verkligen börja förrän ett par veckor, men vi behöver honom nu ... så jag ringde upp honom. Direkt jag fick en inre bild av en medelålders man med en ölmage, oljiga händer och tunt med hår, precis som de flesta andra där.

Jag var inte där så länge vid bordet efter det, men gick till det lilla omklädningsrummet och förändrats, minns fortfarande den äckliga stanken inne i gamla sura mannens svett och olja. Jag fick nästan illamående varje gång jag gick in där, så jag ändrade snabbt i mina snickarbyxor och bokstavligen sprang ut. Det fanns ingen chans att ingen annan kände också stanken, men det fanns ingen klaga, men jag trodde att vara den första. Bilen jag satt på var en riktig skrothögen. En gammal Volvo vars ägare pilskt ville funka men hela motorn kastades och en ny motor kostar många gånger mer än själva bilen. Vi hade flera gånger försökt att få gubben att förstå det, men kunde inte. Han var fast besluten om att han skulle ha lämnat bilen. Eftersom det enda jag gjorde verkligen och kunde göra med det var att kontrollera axlar, drivaxeln, stötdämpare och allt utom motorn, det var inte ens innebära att greja med för dem som värdelösa.

Jag nästan med en bakre stöt och det var den sista av dem. ALLT på bilen behövde bytas ut, så jag gjorde inte egentligen bara en massa arbete i onödan för att kolla vad som var i skick eller inte. Men jag gjorde som jag blev tillsagd och lade mig ner och tog en hammare i sin hand. En stroke, så skulle väl hela bilen faller isär, men det var vad jag kunde göra så började hamra runt hjulhuset. Den väsnas enormt och jag var tvungen att sätta i öronen ett par öronproppar innan jag fortsatte att inte förstöra mina trumhinnor.

Det var kanske 10 minuter innan någon knackade mig på knä och jag tittade upp när jag drog ut den ena kontakten.

 Vad är det Frank?, Frågade jag och tittade upp på min chef.

 Linus kommer vilken minut som helst nu så vi bör ta emot honom, alla ... så han ska känna sig välkomna.

 Visst, svarade jag och gick upp från min mage och det var bara i

tid då öppnade dörren till den stora skjutdörren och en lång person klev innanför.

Jag minns känslan än idag, hur det hoppade in i naveln någonstans och även hur kuken gjorde lite hopp, eftersom det tog var inte alls vad jag hade föreställt mig. Det var en kille i min ålder säkert men han var länge jag inte var. Han var tvungen att böja sig ner när han klev in för att inte slå huvudet i ramen. I och för sig så var just den dörren rätt så liten och det var bara det att jag kunde gå utan att böja sig. Hans hår var helt dold under en hatt som jag visste att jag kände igen, även jackan han hade på sig kändes bekant. Men det var hans ansikte som väckte min uppmärksamhet. Jag hade aldrig sett en så vacker ansikte innan, rätt ljus hy som dominerades av en massa fräknar, mest på näsan och kinderna. Hans kinder verkade mycket smidigt, utan en skugga av ett skägg utom hans svagt rosa underläpp. Läpparna var han hade den mest kissable jag någonsin har sett. Jag ville kyssa dem där och då, men höll min hud så jag inte skulle göra något dumt.

Jag kunde inte se från det avståndet men var ganska säker på att hans ögon var en nyans av grönt och glittrade som safirer. Näsan var av en något större storlek, men det passar perfekt med resten av avlångt ansikte. När jag stod där och stirrade på Linus så han började komma inåt mot oss och han tog av sig hatten. En kallufs av rött hår vällde fram och satte sina fötter i en rufsig frisyr. Då erkände jag honom, var det killen från min gata som jag hade sett förut. Vad är oddsen? Jag trodde jag skulle svimma och mitt hjärta slog som en galning och jag kände att jag började svettas. Min kuk hade hoppat ännu mer, och var på väg att resa sig innanför kalsongerna och overaller. Linus gick på en mycket sexig sätt som inte gör det bättre med min växande upphetsning. Om jag trodde att det var slutet där jag hade grymt fel för då började han le.

Allt blev svart för ögonen, bara en mikrosekund, men det hände och jag är helt säker. Jag älskade att leende från första sekund. Stor och vitt med mungiporna nästan upp till öronen. Hans ögon lyste av glädje och värme. När han vinklade lite på huvudet, såg jag att han har gropar som jag älskar och tycker är riktigt söt, det var verkligen super söt på honom. Jag måste ha varit jätterödi ansikte. Mitt hjärta var på väg upp i halsen, det kändes så fick svälja reflexer men att jag kunde göra något. Vem som helst kan nog se mitt hjärta att slå, men det fanns ingen tydligare än det också. Jag stod i och svettas som en gris och kuk stod som ett spett, så jag var tvungen att flytta ner sina händer framför hans skrev på ett diskret sätt. Linus kom fram till oss och började skaka våra händer.

Så småningom kom han fram till mig och jag höll ut min hand skakade och var blöt av svett.

 Hej Linus!, Sade han och tog min hand. Svetten orsakade det att glida lite men jag höll

hårt och gjorde allt att det inte skulle skaka. Hans röst var maskulin och rätt djup med en söt ton och hans hand och naken hud var underbart varmt.

 Hallå ... Adrian ...!, Sa jag lite skakigt och försökte se honom i ansiktet men rodnade.

För ett ögonblick kunde jag se in i hans ögon och såg att de var grönt, men med inslag av brunt också. De var otroligt vacker och hade kunnat se in i dem för alltid, om det inte hade varit så att jag rodnade så mycket. När jag tittade bort, var jag säker på att jag hade sett en rodnad i Linus ansikte också och ett generat leende. Han släppte min hand först och gick vidare till nästa arbetare, men när han skadade sin hand, tittade han tillbaka på mig en snabb sekund. Det fanns en spänning mellan mig och honom och det var en mycket intressant spänning som jag inte borde låta rinna ut i sanden. Han kanske är homosexuell ... eller åtminstone bi. Jag tryckte lätt skydd av kuken i en tabell för att gå ner, men det vägrade, och jag kom inte ihåg senare att den rackaren hade varit så svårt. När vi var klara med de presentationer vi gick inåti butik för ett mellanmål.

Vi satt och tog en kaffe över en pratstund om vad som skulle komma. Verkade Linus vara en mycket skicklig mekaniker och bilkännare. Jag satt hela tiden och i hemlighet såg på Linus som höll även hans bägare på ett sött sätt. Framåtlutad över bordet med armbågarna som stöd och kopp i nävarna, tog hans huvud då och då för att ta en mun kaffe.

Hans röst sedan, fick det mig verkligen kommer igång och kuk stod som aldrig förr. Flera gånger såg Linus mig och det var något i hans ögon, en undersökande intresse av att få tankarna virvlande i mitt huvud. Är han bi tro?! Jag visste inte riktigt hur mitt ansikte såg ut, men det måste ha lyst av flykt tryckt upphetsning och intresse. Utan att jag märkte det så jag hade börjat gnida min kuk mot bordsbenet där jag satt, men upptäckte det plötsligt och omedelbart stoppas. Jag visste att jag skulle bli tvungen att runka, det skulle inte gå annars skulle det vara första gången jag runkade på jobbet. För det fanns absolut ingen det som vände mig om, förutom Linus nu då. Jag steg upp, diskret och sa att jag var tvungen att loo. Linus tittade på mig när jag gick bort och någon gång såg jag hans ögon fastnar på mitt skrev. Gjorde han eller gjorde han kanske?! När jag hade varit utom synhåll för dem, sprang jag in i badrummet och låste dörren bakom mig.

Utan att bry mig om den fruktansvärda stanken också inrymt där, drog jag ner dragkedjan på overallen och lät den falla. Jag kollade mig i spegeln mitt emot och kunde se kåthet lysa ur hans ögon. Min tight Björn Borg underkläder buktar utåt avsevärt och det kändes verkligen. Den täta väven tryckte på min kuk som förmodligen hade trängt ut förhuden nu. Jag kunde inte hålla mig en sekund, grep jag utanför kalsonger i mina 19 centimeter och började massera upp och ner längs skaftet. Sakta började jag tro att det var Linus som gjorde det på mig och det gjorde mig nästan att slå av. Jag såg honom framför mig och han bearbetade min stora bula, kraften i fantasin är underbart. Det var då grymt trevligt och jag faktiskt inte hade onanerat på rätt lång tid. Varför vet jag inte, men det gjorde jag inte då. Händerna i kors över hans kuk och bollar, var det inte länge innan jag smekte ner mina underkläder så de hamnade på anklarna tillsammans med det övergripande.

Den ådrad pole stod rakt ut och tuktade genom beröring och omhändertagelse och det fick den. Jag tog tag i den med båda händerna och började göra långsamma runkrörelser medan jag juckade lite tillbaka. För att inte stöna för högt Jag bet mig i läppen med det gjorde inte så mycket. Jag stönar alltid mycket ljus och högt, bara för någon att lägga sin hand på kuk är nog för mig att stöna på spelet. Efter att ha onanerat rätt långsamt för en minut, började jag att öka tempot och juckade hårdare tillbaka. Detta är det mest bekväma sättet att jack enligt mig, att använda båda händerna och skapa en smal tunnel som sedan kan jucka inne och även göra runkrörelser. Det är främst vilja knulla någon i röven samtidigt. När jag stod där och runkade på så sätt kom Linus tillbaka i fantasier.

Bilder på hur min kuk gick in och ut ur sin trånga a**l hårt och djupt gjort mig föraskas och ryckte ännu snabbare och mer vilt. Jag tittade ner och istället för att se mina händer, såg jag en åsna som penetrerades av kuken och mina händer var på hennes höfter och hjälpte till i den takten, så g också en back upp till halsen och huvudet vänt mot mig. Det var Linus söta ansikte som såg tillbaka och det var fullt av roligt annat att bli knullad hårt. Trots att det egentligen inte var där så jag kunde höra stön i mitt öra och det nästan fick mig att spruta bort. Men jag ville ha lite mer glädje, men det visade sig att det inte var, jag var för kåt för att dra ut på det. Jag stönade ut "OOOH LINUS!" Utan minsta kontroll. Idén om jag satte på Linus hårt där och nu var det för mycket för mig. Den välbekanta känslan av muskeln drar landat på mig och de svärtade ögon för en sekund. Det spirade av orgasm min p***s känsla av hur det började pumpa kändes innan hela kuk och bollar. Jag hamnade inte runka utan fortsatte i den svåraste takt jag kunde medan jag kastade huvudet bakåt. Stön kom högt och ofta som det var verkligen en att höra. Satsen gjutna i stora kaskader över diskbänken och även träffade spegeln och sprang in i de vita ränder, mina ben förlorade sin styrka och kunde knappt hålla mig uppe så jag kastade mig ner på toalettsitsen. Min kuk var nu äntligen slapp och kollapsade i min hand medan jag pustade ut. I samma ögonblick som jag kom jag hade sett och känt bilder hur jag sköt satsen inne Linus a**.

Som jag hade trott att det skulle ha varit en stor sats så stor del av bassängen var täckt med sperma, hade spegeln stora fläckar. Rätt upp högt även när det hade varit riktigt driva det. Efter att jag hade puffade för en minut jag började torka upp efter mig. Spegeln var krångligast men lyckades ganska bra med toalettpapper och vatten. Sist jag torkade av hans kuk och drog på mig kläderna igen. Jag gjorde så allt var i sin ordning innan jag låste upp dörren och klev ut ur badrummet. Vad jag såg när gjorde mig flämta och känna en brännande hetta i ansiktet. Längst ner i korridoren stod Linus med armarna i kors. Hade hört han något och hur länge hade han stått där?! Det värsta skulle vara om han hade varit där hela härliga stunder på toaletten. För då hade han säkert hört mig stöna ut hans namn. Jag gick snabbt därifrån för att undvika en pinsam konversation. Linus visade på udda lekfull mig när jag gick förbi honom i verkstaden. Jag kunde känna den laddade spänningen och den brännande förlägenhet när jag passerade bara inches bort från honom.

Forts ... om du vill? wink

_____________________________________

_______________________________________________
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!