Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
unsuitablevagra66 Journal unsuitablevagra66 Personal Journal


unsuitablevagra66
Community Member
avatar
0 comments
Ta mig nu!
Jag satt i soffan hemma med Caroline och nästan alla var där.

Eric satt bredvid Emma med armen om henne. Vi var alla vänner och vi hade våra fester hemma hos dem vars föräldrar var borta.

Caroline satt på andra sidan av soffan och drack ur en flaska cider, medan jag höll en flaska vin som vi skickade runt.

Jag var trygg i min sexualitet. Hetrosexuell och ibland skämtade runt med kyss andra flickor, men de flesta av skämt.

Jag hade nästan aldrig känt någon attration för flickor, även om jag var kåt för att kolla på andra tjejer som hade det.

Men det var något speciellt med Carro. Hon var min bästa vän. Henens brunt långt hår glittrade alltid och hennes blå ögon man kan drunkna i.

Carro var väller ca 1.78 lång och hade en perfekt kropp och ansikte. När hon log så hon blottade hennes snövita tänder, och hennes fylliga läppar blev mer oemotståndlig.

Jag är bara Emma och har blont lockigt hår till axlarna och är 1,69 lång. Jag har ganska stora gröna ögon och en kropp som inte är perfekt.För stora bröst för min korta kropp. Jag är riktigt passar med är inte så smal. Jag är stark och kan ta ner de flesta av dem på skolan. Fast, jag är 15, och de flesta av dem är 13-15 så det kan inte vara så svårt.

"Em!" Eric sa i mitt öra och han luktade något otroligt med alkohol.

"Ja?" Sa jag och tog ett stort Klung vin.

"Vill du hångla?" sade han sluddrade och började nafsa på min örsnibb. Jag tryckte mina läppar hårt mot hans och vi låg där med armarna runt varandra. Mest sådant jag gjorde det för att jag var uttråkad. De flesta andra låg inne i något av rummen och skruvas eller fingrade varandra.

Jag sköt ifrån mig och Eric stod upp. Den korta tunika visade mina halvbruna ben och halva min rumpa.

Plötsligt började hög musik spelar i rummet och de flesta av dem började dansa på dom märkligaste sätt, men det var swell att alla var full och kåt.

"Emma!" ropade Carro och drack upp det sista hon hade i sin flaska och hon stod upp. Carro vinglade och skrattade. "Dansa med mig, baby!"

Jag gick fram till henne och Caroline började närma sig mig och musiken. Hon särade på benen och drog ett ben mellan mina och klämde ihop benen och lade armarna om mig. "Stockholms Dance" de kallade det. Vet inte om det var för att man nästan juckade moit den andra personens ben eller om det bara var ett sätt för killar att lägga märke till en.

Vi stod nära och rörde oss till snabb musik. Jag kände Carros varvade strök över min hals och hon tog min hand.

"Kom hit." sade hon, hiccuping låg. Vi gick in i hennes föräldrars rum och hon lade sig på sängen. "Fan, du är het baby." Carro sa och drog mig över henne.

"Carro?" Jag sa, undrar och jag visste hur jag blev blöt. Carro började kyssa mig våldsamt och jag kände hennes tunga i min mun.

"Ta mig nu, Em." sade hon, och stönade när jag drog upp hennes säng. Jag kunde inte säga imot. Full fitta pounded hårt och jag ville bara stöna högt.

Jag drog hennes dom korta shorts och tight tubtoppen och hon hade på sig en röd spets bh och ett par små sting trosor som matchade till. Jag drog av min mantel och min svart behå och mina svarta sting trosor var den enda jg nu liggande på mig. Jag smekte henne över hennes fitta och hon spände sig. "Ta min hårda Emma, ​​gör det!" små skrek hon och drog ner mig så hon var över. Våldsamt hon började väl av mina trosor och böjde sig ner. Hon naffsade mina kintoris försiktigt och jag stönade högt.

"Du gillar det barnet?" sa hon och särade mina blygdläppar med sin tunga och tog ut tungan åt mig. Jag stönade högre och jag ångrat min behå.

Jag drog av Carro hennes underkläder och suger på hennes bröstvårtor tills de blev för stel. "Åh! EMMA!" Skrek Carro och andades tungt. Jag drock ett finger i henne och drog ut den och på igen. Jag Trock i två och sedan tre. Hon stönade högre och höger och sedan så hon drog upp mig och började finger pulla mig hårt. Jag stönade våldsamt och gned mitt bröst och jag kunde känna hela kroppen åt och jag kom. Carro slickade mig och skrattade.

"Du gillar det va?" sade hon, och långsamt började hångla med mig.

Plötsligt hörde vi ett skrik och vi tittade mot dörren. Carros föräldrar hade tydligen kommit hem och nästan alla var borta från huset. Förutom jag och Carro med våra kroppar intrasslad i varadra.

"Go!" skrek Carro och visade fingret till sin mor när hon började sakta finger pulla mig med samma finger och log mot sin mamma.

"Caroline!" sade nu hennes mamma högre i chock-ton.

"Jag får knulla Emma om jag vill." sade hon, och lät plötsligt inte alls full. Hennes mamma drog upp Caroline och kastade henne på hans rum.

"Följ efter HeNe då." sade Carros mamma och pekade mot Carros dörr. Jag drog upp mina kläder och sprang in i hennes rum där Caroline var på sängen med en d***o i handen.

"Är inte du full?" Sa jag chockad.

"Nej, jag vill ha dig Emma. Det är bara för att jag blev vän med dig från början, din sexiga, stora barbröstad slampa." Sa hon och log ett sexigt leende på mig coh jag kastade mig över henne.
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum