Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

ADVERTISEMENT

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
Please enter your journal title here
Kapitel 3 - Fiskelycka

Nästa morgon vaknade jag med en stark position trots att hans kuk var fortfarande lite öm. Solen sken in genom fönstret. Jag kastade en blick på klockan, det var 07:30. Jag hoppade ur sängen och tog fram en handduk och ett par rena kalsonger och smög ut ur huset.

Efter en trevlig morgondopp, blev jag snart klädd och stod tyst fram till frukost på matbordet.

Medan jag satt och åt en smörgås och drack en kopp kaffe, kom Julia in i köket klädd i en skrymmande pyjamas. Hon bar på en handduk och en necessär och såg så där härligt utvilad ut med de blonda lockarna i oordning och med ett varmt leende på läpparna.

- Var det bra? Hon frågade.

- Va!? Vad? Frågade jag dumt.

- Du vet vad jag menar, sa hon knepigt, och gjorde en liten paus. Var det bra i vattnet?

- Ja, det var härlig. Jag svarade, lättad. Lite kallt i början men man vänjer sig snabbt, och då blir det riktigt trevligt.

- Bra, jag ska hoppa på ro, sa Julia och gled ut genom dörren utan att göra alltför mycket buller.

Jag tittade genom glasdörrarna på Julia gick ner till badbryggan. Hon stod längst bron och tog av sig sin pyjamas topp och sedan hans byxor. Hon var naken och såg helt oberörd ut. En sommar vacker ung kvinna helt naken utanför fönstret. Det var en härlig syn. Sen dök hon i vattnet. När hon hävde sig upp ur vattnet, såg jag tydligt hennes runda fasta bröst när de kom över bron kanten. Jag tittade länge på henne när hon var på stegen och tvålade sig.

- Är hon inte vacker, hörde jag Marianne säga bakom mig. Hon log lite slug leende och tittade mig i ögonen.

- Ja, egentligen är hon en skönhet, men så hon har att brås svarade jag glad över att ha hittat mig så snabbt i den pinsamma situationen. Jag satt och stirrade på Mariannes arton år gamla dotter när hon badade naken och togs på bar gärning.

- Det ser avkopplande. Jag tror att jag ska ta mig ett dopp också. Jag ser att du har badat redan. Marianne sade, till synes oberörd och smekte mig i mina nackes fortfarande våta hår.

Jag stod upp och tittade ut till Julia som dröjde kvar ute på bryggan, innan jag tog på Marianne midja och reste sig för att ge henne en varm kyss.

Det skulle vara svårt att gå ut och fiska en dag som denna, med dessa två skönheter hemma i stugan. Men det var som det var, nu är jag här för att fiska från början.

Marianne hämtade en handduk och en liten bunt av kläder och gick sedan ut. Jag såg att de träffade på gräsmattan och utbytte några ord. Julia kom in i huset klädd i en kort gul-vit sommarklänning. Jag tittade på henne då hon klev genom veranda dörren. Hennes bröst var nästan syns genom tyget. Hon var barfota.

- Du är ute och fiskar i dag, eller hur Jonas? Hon frågade.

- Hmm Tja, hade jag nog tanken. Jag svarade, att det var tydligt att hon hade något i kikaren.

- Bra, då går jag med honom. Jag skulle få skjuts till en holme och sola och bada lite. Och så kanske jag kan hjälpa dig att fiska.

- Okej, svarade jag lite häpen. Det är okej.

- Mamma kommer att få lite här hemma, sade hon, och ikväll ska jag iväg till några kompisar här i närheten, så du blir själv då. Säger Julia, som av någon anledning tyckte det var roligt att vi kunde vara ensamma, jag och Marianne. Den spelade en liten slug leende på läpparna.

- Jo, sa jag. Är du redo att sticka ut i en kvart, tjugo minuter sådär?

- Jo, jag ska bara äta frukost och sedan få lite lunch.

Packat livsmedel? Undrade jag.

- Ja, vi är väl ut under lunchen, och då tänkte jag att vara tillbaka vid 03:00, om det passar, och sedan tar det en grub om vi sola och bada.

- Ja, jag trodde det fisk kurs, sade jag. Men sola och bada dig, så det kommer säkert att bli bra.

Under samtalet, tänkte jag på vad den här dagen kan ha i beredskap och log åt liknelsen som låg däri. Jag tittade omväxlande ner bryggan där Marianne badade, även naken, och ibland på Julia som stod ett par meter ifrån mig och lovade mig en dag i solen nakna eller halvnakna badande. Julia var otroligt attraktiv, det måste sägas. Och under det våta håret log hela ansiktet ett attraktivt och lovande leende medan vi pratade.

Jag gick in i mitt rum och fick förberett mina kläder. Tog din tid för mig att packa en liten ryggsäck med badkläder och handduk och tvål. Sen gick jag in i köket och fann Marianne och Julia upptagen med att göra i ordning en stor flaska saft och en korg med smörgåsar.

- Jag hörde att du får en hjälpare på fisketur, Jonas, sa Marianne, det var väl bra det?

- Joo, tack, svarade jag och kunde inte bestämma vem jag skulle titta på.

Marianne hade ett par löst sittande ljus khaki byxor instoppade i grenen så att hennes rygg verkade bra, toppen klädd i en tajt t-shirt som visade upp hennes stora välformade bröst. Håret hade hon i tofs i nacken. Julia A däremot fortfarande hade hennes ärmlös ljusgul klänning och hennes hår är nu i två tofsar. Hon såg yngre och ganska oskyldigt ut. Det kändes lite dumt att stirra på henne så jag såg på en gång till sin mamma och sa:

- Vi kommer förmodligen inte borta hela dagen, Julia skulle säkert hitta något på eftermiddagen, och jag vet inte hur bra det nappar ute.

- Jag har lite att göra med mig så det finns ingen anledning för mig, men kom hem innan det blir för sent. Svarat Marianne.

- Jag ska ner till båten och Gori ordning den så länge, att du då vad, Julia?

- Ja, fnissade hon till svar. Ta med min fisk grejer också, om du hittar dem!

Snart båten var i ordning, och alla våra grejer var stuvade i fören. Jag började akter utombordare med elstart som jag hade fast i gårkvällen och backade ut. Puttrade sedan badbrygga där Julia redan ha en stor picknick-korg och log ett strålande leende.

Jag placerade henne i fören och picknickkorg och fisk grejer mellan oss.

- Aj, aj, kapten, sade Julia, log slugt.

Jag låtsades inte märka hennes ironi men la ut från land och leds ut till vissa öar lite ut. Julia satt halvt vände sig om och såg framåt och styrbord mot några sommarstugor. Hon skuggade ögonen med handen och pekade.

- Där! Ser du det blå huset där borta? Där bor Annika, min vän. När jag ska träffa ikväll.

- Jo, sa jag.

Jag körde på. Då och då var jag tvungen att se sig om efter landmärken, men mestadels såg jag Julias bröst som dök upp under klänningen och hår som delvis skymde hennes ansikte. Hon vände sig mot mig och mötte min blick.

- Du Jonas, vill jag här till Hästholmen. Kan vi inte åka dit? Snälla?

- Gärna, svarade jag.

På Hästholmen hade jag och Charlotta varit ensam en gång när vi besökte Marianne och Peter. En gång när Julia var liten hon var tvungen att följa med mig och Peter där också. Det var inte så långt borta och vi var kanske på väg dit i alla fall. Jag hade varit för upptagen för att kolla in Julia till och med räkna ut var vi skulle.

- Kan jag köra dit? Frågade Julia.

- Hur är det menar du? Undrade jag.

- Ja, jag får köra båten, jag menar?

- Det kan du väl få.

Som jag saktade ner och fick mig så jag kunde sätta mig på min streck. Julia satt i fören. Båten gungade lite, och vi var på öppet vatten var det bästa som vi flyttade en åt gången. Då reste sig Julia och gick ett steg mot min båt, flyttade jag till babord och hon tog ett språng över min instrumentpanel och picknickkorg för att sätta sig i aktern från motorn. För att kunna erbjuda sitt stöd när jag tog tag i midjan på henne och det verkade uppskattat för hon slutade i mitten av rörelse. Jag tittade upp på henne frågande, och hon log tillbaka. Sedan gick hon till aktern och började köra på. Jag gick försiktigt i fören, och ställa mig helt vända bakåt så jag kunde titta på Julia när hon körde. Nu styrde hon mot vinden så klänningen fladdrade. Det dröjde inte länge innan hon var tvungen att sätta en hand på ditt knä för att inte kjolen skulle fladdra upp och visa mig hennes trosor. Men då och då fick hon välja en hårlock som hade blåst in i hennes ansikte och sedan kunde klä tyg fladdra fritt. Och när fångade mitt öga på den lilla bit av vitt bomullstyg som satt mellan hennes ben.

Snart vi kom. För mig var det en lättnad eftersom jag var i spänd koncentration såg denna vackra varelse som var min chefs dotter. Men nu får jag annat att tänka på, tänkte jag. Det såg ut som om lyckan var med oss, för inga andra båtar hade brytt sig om att stanna vid Hästholmen i dag.

- Du kan komma in i landet först. Nämnda Julia.

- Aj, aj, kapten! Jag skämtade och hoppade i land.

Hon lämnade över min väska, hennes egen och picknickkorg och så jag gav henne min hand för att ta emot henne. Under två andra, kom vi att stå tätt tillsammans på en liten sten på stranden, då jag var tvungen att backa upp på land och förtöja båten. Hon luktade gott men inte verkar helt avslappnad.

- Jag gör båten. Nämnda Julia. Du kan få dina saker i landet.

Jag gjorde som hon sa. Då Julia hoppade plötsligt för alltid i båten, tog landförtöjningen och satte sig vid motorn. Jag reagerade bara när fyrtaktare surrade igång och Julia chockade mig att backa ut båten några meter och sedan stänga av motorn. Själv stod jag med gapande mun och tittade förvånat på henne.

- Vad gör du? Ska du gå nu, eller vad? Jag undrade med torr humor i rösten.

- Jag har ett erbjudande du inte kan vägra! Grät Julia.

- Vad kan det vara? En riktigt lång simtur hem?

- Nej du, Julia skrattade glatt. Nej, jag vet vad du och mamma gjorde i kväll.

Det kom som en kalldusch. Vad skulle jag nu hitta på? Jag stod och gapade igen. Bollen var helt och hållet hennes. Jag vände mig om, så att hon inte skulle se hur jag skämdes.

- Okej, men det är inte vad du tror, ​​jag försökte, halvt bortvänd.

- Nej, kanske var det inte, men jag kunde stå i dörren till mamma och pappas sovrum och sedan kunde jag inte annat än tro vad jag såg, Jonas. Och jag såg en hel del.

Jag gissade åt vilket håll den skällde så jag bestämde mig för att ta tjuren vid hornen.

- Okej ... Jag får det ... svarade jag. Jag förlorar mitt jobb rätt, om du så mycket som andas något för pappa ...

- Bara så jag ser det också. Säger Julia glatt. Så nu är det bara att du lyssnar på mig ett tag.

- Okej, Julia, vad är dina villkor? Vad kostar det att köpa din tystnad? Jag skrek.

- Jag vill ha ett liknande avtal. Jag har en med mig. Lovar du att skriva på?

- På liknande sätt

- Jag vill ha samma saker som mamman får, det är allt.

Jag funderade snabbt mina alternativ. Att förlora jobbet var inte högst på min önskelista. Ganska högt stod på andra sidan ett retsamt sexig blondin arton år gammal, som visserligen var chefens dotter, men jag är nu av de givna skäl kan tvingas uppfylla de sexuella, inte en utan flera gånger.

- Okej Julia. Jag skriver om vad det är du har sjukdomen. Men kom iland nu ...

- Lovar du? Hon frågade oskyldigt leende.

- Ja, det gör jag. Svarade jag. För annars talar du bara till din pappa om vad jag och Marianne hade för oss och då är jag inte värd mycket.

Hon log triumferande när hon kom i land. Jag tog hennes hand och hjälpte henne så att hon inte skulle halka. När vi förtöjt båten och förde iland picknickkorg och handdukar, tog hon fram ett handskrivet papper.

- Vad mamma inte säga är att jag såg filmen med henne. Och det fanns en dotter där också, som hjälpte ordentligt. Skriv på här.

Det var en handskriven papper randigt papper. Men innehållet var klar. Jag åtog mig att Julia sluta samma verksamhet enligt kontraktet upprättat mellan mig och Marianne från gårdagens datum. Det vill säga att jag skulle tillfredsställa Julia På samma sätt som jag uppfyllt hennes mamma. När jag läser igenom och undertecknat den så drog Julia oceremoniellt av sig klänningen och sätta på handduken bredvid mig. I trosor och ingenting låg hon bredvid mig på handen, och med huvudet i handen. Hon log glad och nickade till bula i mina shorts. Jag lät blicken dröja kvar på hennes perky bröstvårtor.

- Jag vill att du ska berätta exakt vad mamma och du gjorde igår kväll och då jag vill att vi ska göra samma sak ", säger Julia med ett leende.

- Okej, så jag ska försöka återberätta det så bra som möjligt. Svarade jag. Men först måste du ta på din klänning igen.

- Varför? Har du svårt att koncentrera dig eller? Undrade Julia retsamt.

- Ja, men det var också så det började igår kväll.

- Vi hoppar över den biten, skriva på nu. Said Julia ivrigt.

Jag tog den lilla pennan och skrev på mitt namn på papper. Sedan började jag att berätta om hur hon lockade mig in i sovrummet, jag var tvungen att hjälpa henne med klänningen och jag smekte hennes bröst.

- Gillar du min moders bröst, Jonas? Undrade Julia.

- Ja, de är verkligen vacker. Jag svarade

Men jag var lite generad eftersom Julia nu låg på rygg och tog tag i hans egna runda bröst och började massera dem.

- Är hon finare än dessa? Julia undrade då.

- Jag har inte känt för din ännu, så hittills är hon nog den finaste. Jag svarade, lite tjockt.

- Ahhh ... är på dem ... gör samma sak som du gjorde med mamma ...

Julia var tydligen riktigt upphetsad. Jag lutade mig över henne och smekte hennes bröst. Samtidigt, kysste jag henne på munnen. Det var en lång och djup kyss med mycket tunga och sedan förebådades andas mycket ansträngd.

- Vill du verkligen ha det precis som Marianne? Jag frågade när jag slickade och sög på hennes unga fasta bröst.

- Precis samma, Jonas. Du hade det fint i går. Jag vill ha det lika fint.

- Okej, då måste man kyssa min kropp då och då kommer jag att be om att ta av sig trosorna.

- Åhh ... suckade Julia upphetsat.

Jag hjälpte henne att ta av mig mina shorts och underkläder och där stod min kuk stark som aldrig förr, och mycket klar. Julia lutade sig ner och kysste ollonet. Varmt och blött och sedan lite cool när hon lyfte huvudet. Hon log skälmskt mot mig och öppnade munnen för att omsluta så mycket som möjligt.

- Bara en kyss! Har jag gjort ansträngningar.

- Verkligen?

- Ja. Inte mer än. Ta av dig trosorna nu, flicka.

Hon slöt ögonen och lade sig, lyfte hennes röv och drog av hennes trosor. Jag närmade mig och särade på benen. Hon flämtade när min tunga slickade hennes våta springa upp och ner. Då jag insatt min tunga längre och hon flämtade kraftigt. Då jag satt i en finger i hennes inre och slickade upp spåret. Julia böja kroppen i en båge och skakade. Jag tittade upp på henne och hennes ögonlock rörde sig våldsamt.

- Ahhh, vilken lättnad det var ... hon stönade när orgasmen avtog.

Jag sög hennes blygdläppar i hennes mun och flyttade runt med tungan ett tag. Sedan stod jag upp och sprida fler benen. Hon lydde långsamt och när jag lade ner mellan hennes lår, hon tittade upp på mig med bedjande ögon.

Jag bestämde mig för att lura henne lite. När jag lekte med ollonet i hennes slit för ett ögonblick, drog min hårda kuk upp och ner mellan hennes våta läppar några gånger. Sedan gick jag på mig och satte mig på rygg, men kuken i handen.

- Nu är det din tur, sa jag.

Julia öppnade ögonen och såg på mig. Sedan tittade hon på min svällande kuk. Hon kröp upp på alla fyra och lutade sig så över mig. Hon lät sina läppar röra mitt kukhuvud i en snabb men blöt kyss.

- Kom igen, det är på tiden att du tar den i munnen. Sa jag.

Julia knuffade min hand bort och tog tag om kukens skaft. Med lång onani medan hon förde in ollonet i hennes varma mun, längre och längre bort. När hälften kuk var inne, drog hon spända läppar huvudet tillbaka upp till toppen och föll så ner igen. Det var otroligt bekväma, nästan som rids. Hennes långa hår kittlade mig i magen. Jag monterade den bakom hennes huvud och höll på så sätt på nacken av henne så fortsatte hon att suga. Det blev bara bättre och bättre.

- Där, du suger fint ut, jag flämtade.

Julia gurgled något svar men fortsatte att suga, och det var vansinnigt bra när hon var med sammanpressade läppar gjorde hennes mun tätt för mig växande kuk. Jag kände att jag kunde hålla mig så länge.

- Jag vill spruta på dina bröst, stönade jag fram.

Men Julia verkade ha en annan önskan, hon sög mig hårdare och hårdare och jag lyfte höfterna för att få mer och mer av min kuk i hennes mun. Till slut kände jag att utlösningen kommer som en rysning i pungen. Julia måste ha märkt det innan hon slutade upp med att suga och började runka min kuk istället med öppen mun över den. Några sekunder senare jag sprutade fem kort spray i ansiktet och munnen. Julia tittade upp på mig och log ett rörigt leende. Min säd hängde i en tuff sträng från hennes kind. Jag höll fortfarande hennes huvud i ett löst grepp och kände värmen från solen gör mig riktigt sömnig.

- Nu måste vi simma innan vi fortsätter, sa Julia. Men vi måste gå vidare, jag vill ha mer av dig, Jonas. Mycket mer ...

Hon drog sig ur mitt grepp, reste sig och tog några språng innan hon dök ner i vattnet. Jag kom långsamt ben och dök efter henne. Hennes ord ekade i mitt huvud. Hon hade lät precis som sin mor, som sade något i stil med en halv dag tidigare.

Julia simmade långt ut och jag gick efter henne. Hon var en god simmare och hade ett försprång från början. Efter ett tag kom jag fram till henne. Sedan var vi flera hundra meter från stranden. Hon stannade och trampade vatten.

- Om jag slutade simma nu, skulle du rädda mig tillbaka till landet då? Hon frågade mig.

- Självklart. Sa jag sanningsenligt.

- Bra, då vill jag att vi ska spela hittar mig här och rädda mig i land, så kan du försöka att ta mig tillbaka till livet. Nämnda Julia.

Och så hon luta sig tillbaka och bara flöt.

Jag var redan trött, både simma och den tidigare lagen, försökte neka, men Julia rörde inte en min, men bara flöt ganska lugnt på vågorna. Så småningom insåg jag att jag bara skulle spela med och låtsas att rädda livet på henne, så att dagen skulle kunna fortsätta. Jag tog ett ordentligt tag i hennes armar och började simma ryggsim med henne över mig. Det var verkligen tråkiga och Julias vackra kropp kändes tungt i vattnet snart. Jag passade på och sedan på att klämma hennes bröst när hon låg på mig, men i vattnet kunde jag ändå inte komma någonstans så jag var bara tvungen att fortsätta kämpa.

Med ett pustande och flämtande, drog jag upp henne ur vattnet och upp på klippan igen. Sedan jag tillbringade en lång stund för att torka henne helt torr på hela kroppen med min egen handduk. Under tiden pratade jag till mig själv.

- Tänk att jag skulle hitta en av dessa liten sak i mitt i havet, sade jag lågt. Hon kan knappast något emot om jag tar mig lite, eftersom jag räddade hennes liv.

Jag klämde hennes fasta bröst och lekte med bröstvårtorna. Då och då Julia suckade och blundade hårt, men hon sa ingenting så jag fortsatte att spela med henne.

- Vilken fin liten mus som hon har, sade jag, och nådde ner till handen. Och våt hon är, här kommer jag bara få veta lite mer.

Men dels lirkade mig in i ett långfinger i hennes våta varma mus och med den andra jag lutade mig så jag fick suga och knapra på hennes bröstvårtor. Julia kved svagt igen. Jag bankade henne och sög hårt på hennes vårtor. Julia låg med huvudet bakåt och nacken böjd, och det var uppenbart att hon njöti fullo. Jag förde in ett finger i hennes trånga slidöppningen och drog handen upp och över vulva för att skapa mer friktion. Julia groaning låg. Snart, jag slår nästan i hennes bröstvårtor och bankade henne våldsamt, med resultatet att hon plötsligt trångt på fingrarna och skaka till en kraftfull orgasm.

- Nu ska jag knulla dig, din lilla slampa, sa jag med bister beslutsamhet.

- Ja, Jonas. Julia viskade hest. Ta mig hårt!

Julia var den hårdaste tjejen jag knullade hela mitt liv. Men hon var mycket våt, och det hjälpte mig att komma in i hennes varma tempel. Min kuk var tad öm, men jag stålsatte mig eftersom detta var belöningen för många trista ensamma nätter och minst lika många tråkiga runkstunder. Det var då trevligt att det inte kunde vara sant. Här var jag, och sätta på en vacker 18 år gammal, en flitig och ordentlig överklass brud. Och hon bad om det. Jag var hårt och knuffade henne mot klippan medan jag tog henne brutalt. Hon slöt ögonen stilla och hans mun var öppen. En låg och torterade yelps var allt som hördes från henne när jag en gång när nålas ner henne mot klippan. Jag tänkte att jag skulle försöka spraya henne i munnen. För hon hade sett så sexig innan med min utlösning i hennes ansikte. Men när jag tänkte på det, det gick alldeles för fort och i stället jag drog mig ur och sprutade på hennes bröst och mage. Det var inte ett stort parti, men det var tillräckligt för att göra ett bröst betydligt rörigt och en lång sträng ner till naveln. Julia var andfådd och flämtade när jag lämnade henne.

Jag satte mig upp och funderade en stund på vad jag åstadkommit. Julia låg bredvid mig, helt elimineras genom att först bli utarbetad av min mun och mina fingrar och sedan bli ordentligt tenderized av min kuk. Hon verkade ha somnat på direkt. Jag lät henne sova i solen och jag själv, jag klädde på mig, tog min fiske grejer och gick ner till en sten en bit bort. Jag behövde samla mina tankar.

Efter ett trettiotal tackla spö, hade jag övertygat mig själv om att jag var fri från allt ansvar, i händelse Julia trodde att jag gått för hårt. Nu återstod bara att övertyga henne om det också. När det kom till Jona, min chef, så han fick sig själv att skylla för att det kom andra och knullade hans vackra fru och hans vackra dotter. Och det råkade vara jag, det var bara ett lyckligt sammanträffande. Någon hade varit i alla fall verkade saken vara helt säker för mig.

brokenportrait696
Community Member
 • 09/14/14 to 09/07/14 (1)
 • 09/07/14 to 08/31/14 (1)
 • 08/24/14 to 08/17/14 (1)
 • 08/10/14 to 08/03/14 (2) •  
   
  Manage Your Items
  Other Stuff
  Get GCash
  Offers
  Get Items
  More Items
  Where Everyone Hangs Out
  Other Community Areas
  Virtual Spaces
  Fun Stuff
  Gaia's Games
  Play with GCash
  Play with Platinum

  Customize your own avatar now!

  Join Now

  Have an account? Login Now!