Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

ADVERTISEMENT

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
kapper65 Journal kapper65 Personal Journal


kapper65
Community Member
avatar
0 comments
Ervaren hair stylisten kunnen worden een van de beste hagen
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Hair extensions zijn een goede manier om te nemen volume en size for je haar. Geen langer zijn extensies stevig voor beroemdheden; veel vrouwen en mannen zullen kijken naar extensies voor overgeeft in hun eigen dromen van dichte en mooi haar.

Als u overweegt verwerving extensies, u misschien kwam over sommige horror verhalen verhalen over hoe ze mei schade je natuurlijk kroon. Terwijl werd situaties van haar en hoofdhuid vernietiging er ongetwijfeld strategieën te afname het risico van een schade ook . Extensies hebben reeds rond een lange tijd en ook verschillende extensie technieken hebt geweest knie te bijna een kunst . De makkelijkste verminderen gevaar van een schade is te ieder van de info zul je in staat om over extensies bent en maak geluid mogelijkheden ton de vos hairstylist.

* Hair Extension Techniek

Er zijn altijd een veel van verschillende technieken bestaan​​. Sommige extensie strategieën geen elke warmte of stuff, die zijn grondstoffen boosdoeners in schade om haar en hoofdhuid head . Do een beetje huiswerk on de verschillende extensie strategieën outthere naar smal neer die technieken u stel gaat aan zijn minst slecht voor je. Als u hergroei je haar tegen infectie of normaal mager haar, dan je wilt behoefte te extra compleet in onderzoek te vergewissen die strategie zal is de meest zacht voor uw haar.

* Zoeken naar A Qualified Professional

Door het bezoeken een ervaren kapper wie ervaren in de extensie techniek van optie, kan meestal zijn zekerder over houden de gezondheid van uw haar en kroon omdat u zijn in goede handen. Ervaren hair stylisten zou kunnen zijn een van de vele struiken tegen haar en hoofdhuid schade omdat ze bekend met strategie , onderhoud en behandeling van de extensies. Veel salons en stylisten levering extensie diensten for-free, dus sommige tijd en interview investeren als veel ontwerpers en binnenkort lokaliseren die u te comfortabeler met. verwerven extensies is lange termijn engagement zodat u wilt te zeker select de top kapper aan uw eisen .

* Follow Your Hair Extension Onderhoud Planning

U moet doe je deel in voorkomen haar en hoofdhuid vernietiging door volgende een strikte regime van verzorgen uw nieuwe extensies. Uw kapper zal waarschijnlijk u specifieke richtlijnen over de beste manier te verzorgen, wassen, fashion en onderhouden uw nieuwe lokken . Volg alle zijn of haar routebeschrijving zorgvuldig. Als in vraag, contact je haar stylist met eventuele vragen.

* Doe niet Gebruik de Extensions op uw eigen

Individuele haar en synthetische haar kan worden gekocht om veel van retailers langs de kant stok en haar stok remover , het niet impliceren dat je moet poging om benutten de extensies jezelf. Willen om uw persoonlijk doen extensies verbetert bedreiging van vernietiging aanzienlijk , daarom vertrekken it-up richting voor de deskundigen .

Met een bijzondere proces , je zal moeten risico's. Als u hebt speciaal problemen en vervolgens op overleggen met kapper te zorg ervoor u totaal vertrouwen met de expansie proces voordat het plegen
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!