Luptă pentru a rezolva problemele, pentru totdeauna, poate lasa o multime de oameni un sentiment de frustrare și confuzie. Trebuie doar să urmați câteva logice sfaturi. Iată câteva exemple bune.

Ulei de arbore de ceai poate preveni acneea de la formare, atunci când se aplică pentru predispus la acnee zone. Acest ulei este naturală și nu va usca pielea, ci, de asemenea, ajută la reducerea petrol acumulate în pori.

Consuma mai putina carne și de produse lactate, de a controla acnee. De a face acest lucru vă va ajuta, pentru că lactate și produse din carne pot conține nocive hormoni, care produc un impact negativ asupra pielea.

De iarbă, care vin din ceai de musetel, de - un mare remediu pentru acnee. Rece pliculete de ceai, plasate la iritații, reduce inflamația în termen de câteva ore.

Dacă nimic nu pare a fi de lucru pentru tine, încercați să mergeți la un produs natural de îngrijire a pielii profil. Multe camere-produse naturale de îngrijire a pielii sunt o mulțime de dure ingrediente din ele, ceea ce face mai rău pentru pielea ta. Acest lucru va duce la faptul că mai multe cosuri. Produsele naturale pot vindeca pielea din cauza lor antibacteriene de fonduri.

Usturoiul este un antioxidant, și face o treabă minunată, lupta impotriva acneei. Are efect de purificare de toxine în organism și ajută la dezvoltarea de noi straturi de piele. Bea un pic de suc de usturoi sau răspândirea unor dimineața Bagel în eforturile dumneavoastră, pentru a lupta impotriva cosurilor.

Zinc-este o opțiune, pentru a reduce cosurile din cauza capacității sale de a reduce cantitatea de toxine sub piele. Zinc, supliment facilita în mare măsură de chistica acnee; în interiorul și în afara.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Dacă aveți acces la piscina, încercați să înot, când puteți. Când înotați, corpul tau este relaxat, așa că, acneea este mai puțin probabil. Clorul din apa din bazin pot de fapt ajuta la reducerea acnee.

Reduce acneea, asigurându-vă că sunteți foarte bine hidratata. Asigurați-vă că pentru a evita deshidratarea, de zi cu zi. Șase-opt pahare în fiecare zi sunt recomandate pentru majoritatea oamenilor. Aceste vor bloca porii și de a contribui la mai mult de acnee.

Evitați utilizarea de produse de ingrijire a pielii, de care nu toate, bineînțeles, dacă aveți probleme de acnee. Pielea ta va fi doar iritat, dacă utilizați elementele care conțin substanțe chimice. Fata ta are nevoie în anumite cantități de petrol pentru a rămâne sănătoși. Mulți chimice Laden produse taie toate uleiurile de pe piele. Corpul tau va fi de a crea mai mult petrol pentru a compensa deficitul, și acest lucru poate duce la mai mult de pete de pe piele.

Atunci când sunteți încercarea de a scăpa de acnee, nu atinge tău de piele. Propriile degetele de la picioare pot fi cel mai rău dușman, când vine vorba de transferul de ulei și murdărie de pe fata ta. Inconștient persoana-prin atingerea gesturi ar trebui să fie eliminate. Doar prin frecarea nasului, se odihnește bărbia pe mână, sau matura parul de pe fata ta poate face acnee mai rău.

Solar pot agrava acneea este o problema. Lumina ultravioleta poate agrava problemele cu acnee. Șezlonguri emit raze UV, care are același impact negativ asupra cosurilor, că lumina soarelui face. Bronzare este o idee rea, dacă suferiți de acnee.

Fiți siguri că sunteți втираете de actualitate acnee tratamente pe fata ta, nu doar zona afectată. Pot exista cosuri sub piele, în zonele în care nu au apărut încă. Rezervarea medicamente numai pentru vizibile acnee va fi dor de aceste viitoare descoperiri. Nu uitați să aplice acnee medicament pentru frunte.

Acneea sufera aproape fiecare într-un moment sau altul în viața lor. Uneori, acesta este un progres, și, uneori, aceasta este o problemă de sănătate. Căutare rezolva această persistente, probleme ale pielii poate fi de multe ori neplacute. Informațiile cuprinse aici Va pot oferi soluții reale pentru pielea ta. O sabie cu oferte destul de mult, si poti avea clare, piele radianta.