Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
uglygala9891 Journal uglygala9891 Personal Journal


uglygala9891
Community Member
avatar
0 comments
Cele mai bune sfaturi de baseball aveți de gând să găsească
De-a lungul istoriei, mulți oameni se bucură de baseball. Din păcate, nu toată lumea mare. Aceste informații Vă va ajuta să ajusteze jocul.

Dacă ești antrenor și lupta cu menținerea echipei atenție, atunci când își exercită, va trebui să se amestecă unele lucruri. Acest lucru poate fi plictisitor să faci aceleași mișcări din nou și din nou. Comutatorul în sus ceea ce faci în practică.

Încercați să respectăm noua ta de antrenor în timpul tur preliminar. Intotdeauna fii dragut cu colegii de echipă și antrenorii, nu te joci profesional sau într-o Mică liga. Demonstrând respect și maturitate, de obicei, funcționează bine pentru tine.

Securitatea este extrem de important, când, jucând tot felul de sporturi. Că, chiar și pe bună dreptate, în baseball. Știu doar, în cazul în care baseball - astfel încât să nu cauzează un prejudiciu. Puteți obține un dinte scos gresita baloane, dacă ești distras. Puteți, de asemenea, afecta picioarele tale, deplasându-le la baza.

Când bataie, întotdeauna purtați o cască. Acest lucru va proteja capul în toate timpurile. Cele mai bune bataie căști de protecție vor avea un scut, care, de asemenea, ajută la protejarea fata de bile, care fie înclinate de rău sau de Vizualizare, că rezultatele fault în minge.

Faceți tot posibilul pentru a hustle pentru echipa ta. Pentru a fi un bun tovaras de echipa, atitudine serioasă față de locul de muncă este obligatorie. Ceva de genul clubului lider care schimbă jocul. Să fie un om, care încă arată ca diferenta maker.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Ca un joc de antrenor, trebuie să creați validă practică programul astfel, jucătorii vor să știe ce se așteaptă, și ei pot, de asemenea, să stabilească obiective personale. Dreptul de fel de practici ar trebui să aibă 10 minute timp de încălzire de 20 de minute, lovind o mașină de găurit. Baza de lucru timp de 5 minute și 10 minute de echipa de apărare sunt mari incluziuni. Finisaj dvs. de activități cu 10 minute de exerciții pe anumite poziții, apoi se răcește. Adresa orice întrebări sau comentarii cu rapid adunare a echipei, și dumneavoastră baseball practica finalizat.

Verificați semnele înainte tu a alerga în jurul temei. Amintiți-vă că baza de formatori au un aspect pe teren. Focus pe antrenori și nu numai pe minge. Ei se vor uita la minge. Dacă ei vă spun să se oprească, să facă acest lucru în cel mai apropiat bază. Dacă ei spun : " fugiți, fugiți!

Asigurați-vă că Ați încălcat o manusa, înainte de începerea предсезонной practici. Va avea loc în câteva săptămâni, și să dea, că o manusa un antrenament bun. Aruncarea mingii în manusa ajută. Puteți utiliza balsam de piele în perturba ei de piele. Lovitură ari în mod repetat. Rupt manusa funcționează mai bine decât dură.

Dacă veți juca pe prima baza de date, și doriți să utilizați dvs. întinde până la limita, apoi, ține piciorul pe partea tale de a arunca o mână приклеенные de la baza. Pune provocarea de la minge și aruncați tableta picior, dar asigurați-vă că vă păstrați un picior de la baza.

Fi gata să se sacrifice, ca un aluat. Este parte din faptul de a fi jucător de comandă. Acest lucru poate fi mai important pentru a muta alergatori mai în vârstă, în timp ce mai sigur bunts sau de sacrificiu veni la tine. Acest lucru va ajuta echipa ta, pentru a câștiga, chiar dacă nu obține o lovitură.

Atunci când pasul, nu uitați mingea în joc, de îndată ce vă eliberați-l. Chiar și atunci când catcher aruncă-l înapoi, este încă în joc. Dar, în cazul în care contactul s-a întâmplat, pur și simplu de a reacționa rapid și de a pune în defensivă talente la locul de muncă.

User Image

Nu poti nega cât de popular de baseball. O mai bună înțelegere a crește plăcerea de sport. Articolul de mai sus te-a dat sfaturi, pentru a vă ajuta să vă bucura mai bine de baseball.
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!