|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 7:02 am
przedstawiam nowy konkurs, bez wkładu, a mozna zyskac duzo smile a o co chodzi....? już tłumaczę: - co jakis czas, umowmy się, że raz na dwa tygodnie będę wybierała sobie bohatera jakiejś kategorii np. sport, muzyka, telewizja itp, za odgadniecie o kogo chodzi będzie dostawało się goldziki, ale nie jest to takie do konca proste. Im trudniejsza osoba do odgadnięcia tym kwota początkowa będzie duża (minimalnie będzie to 200goldów), kwota będzie spadała o jakąs wartość w momencie zadawania pytań, które bedziecie przysyłac mi na pm (kazdy pm to max 5 pytan) na ktore bede odpowiadac tak/nie, a pytania bede umieszczała w postach rozpoczynajacych (pod moim opisem postaci) . propozycje osob bedziecie pisac pod postami. gdy osoba nie będzie odgadnięta, po dwóch tygodniach odkrywam kto to był, a pieniązki przepadają (przynajmniej na początku, pozniej moze będą przechodzic na kolejna osobe do odgadniecia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 7:07 am
do wygrania 700 goldów za każde pytanie odejmowane jest 15g pytania:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:44 pm
Osoba, o którą ci chodziło to Liroy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 11:22 pm
ichabot Osoba, o którą ci chodziło to Liroy a ja myślałam, że trudne będzie biggrin ok leci 700g biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 12:50 am
Driadaa ichabot Osoba, o którą ci chodziło to Liroy a ja myślałam, że trudne będzie biggrin ok leci 700g biggrin ja też od razu na to wpadłam, ale on mnie wyprzedził emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 2:10 pm
kolejna osoba... smile i do wygrania 300 goldów smile kazde pytanie minus 15goldow smile powodzenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:15 am
Sasha Strunin mam nadzieję, ze to ona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:16 am
ILikeGreenChickenLegs Sasha Strunin mam nadzieję, ze to ona. mówią też na nia aleksandra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:59 pm
ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs Sasha Strunin mam nadzieję, ze to ona. mówią też na nia aleksandra. tak zgadza sie biggrin ale trada wysle do konca tygodnia teraz zmywam sie do szkoly smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:32 am
Driadaa ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs Sasha Strunin mam nadzieję, ze to ona. mówią też na nia aleksandra. tak zgadza sie biggrin ale trada wysle do konca tygodnia teraz zmywam sie do szkoly smile dzienki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 2:28 pm
z okazji walentynek kazdy kto napisal posta w tym topiku do tej pory dostaje 200 goldów smile hurra biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:04 pm
to ja napisze tera mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:51 am
Baranina to ja napisze tera mrgreen fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:05 pm
Baranina to ja napisze tera mrgreen ok więc proszę bardzo biggrin ale więcej zgłoszeń nie ma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |