|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 12:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 12:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 1:52 pm
[link]panie herabie, zanim pokusisz się o komentarz (w co szczerze wątpię), zauważ, żeee: mina nie pozowana, nie smutna, normalna. zdjęcie nie od góry jak 90% innych. zdjęcie kolorowe, nie czarno-białe. wręcz optymistyczne. a ja pesymistką jestem, to już coś. a emotki nie użyję, o, może na koniec posta. a komentarz do zdjęcia, eee anything, but simple enjoy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:02 pm
O jaaa.... ale jesteś ładna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:04 pm
redface
mhmm, zdarza się, dziękuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:07 pm
natalyja dlaczego mnie dzisiaj nie było u Ciebie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:10 pm
P a t e l n i a natalyja dlaczego mnie dzisiaj nie było u Ciebie crying
no właśnie nie wiem crying dzisiaj spuściłam uśmiech do połowy masztu, na znak żałoby duchowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:28 pm
pani psychol [link]panie herabie, zanim pokusisz się o komentarz (w co szczerze wątpię), zauważ, żeee: mina nie pozowana, nie smutna, normalna. zdjęcie nie od góry jak 90% innych. zdjęcie kolorowe, nie czarno-białe. wręcz optymistyczne. a ja pesymistką jestem, to już coś. a emotki nie użyję, o, może na koniec posta. a komentarz do zdjęcia, eee anything, but simple enjoy xd dziecinnko nie smutaj sie cale zycie przed Toba razz , a zdjecie okej aczkolwiek preferuje łaciate krasulki muuuu!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 1:05 am
Martines.PL pani psychol [link]panie herabie, zanim pokusisz się o komentarz (w co szczerze wątpię), zauważ, żeee: mina nie pozowana, nie smutna, normalna. zdjęcie nie od góry jak 90% innych. zdjęcie kolorowe, nie czarno-białe. wręcz optymistyczne. a ja pesymistką jestem, to już coś. a emotki nie użyję, o, może na koniec posta. a komentarz do zdjęcia, eee anything, but simple enjoy xd dziecinnko nie smutaj sie cale zycie przed Toba razz , a zdjecie okej aczkolwiek preferuje łaciate krasulki muuuu!!!! dzięki za słowa otuchy xd rozumiem, że te krówki to taki fetysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 2:15 am
pani psychol P a t e l n i a natalyja dlaczego mnie dzisiaj nie było u Ciebie crying
no właśnie nie wiem crying dzisiaj spuściłam uśmiech do połowy masztu, na znak żałoby duchowej...
moja przyjaciółka ze mną "zerwała" wczoraj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 2:46 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a natalyja dlaczego mnie dzisiaj nie było u Ciebie crying
moja przyjaciółka ze mną "zerwała" wczoraj crying
wow, czemu? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 2:58 am
pani psychol dzięki za słowa otuchy xd rozumiem, że te krówki to taki fetysz? Martines zakłada kierowniczce akademika na plery To i jedzie xp no to juz wiecie czemu on nie płaci za akademik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |