|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 5:41 am
Láttam a versenyt biggrin és tetszett az avid. Azt a figurát tényleg nehéz megcsinálni, de egész jó lett. Engem az szórakoztat, ha sikerül összehozni egyet. Hugom is elkezdte... biggrin Úgyhogy látható lesz még Elfen Lied is xd Hétvégére felpakolom mindet, ami eddig elkészült, és belinkelem. Muszáj valamit kezdeni, mert a profilom már elég kuszán néz ki... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 6:46 am
Kedvenc új dalocskám: "Kint a kertben énekelve, hóembert csináltam. Nem sejtettem, hogy az anyám, halott a konyhában." LOL! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 10:09 am
AMV Rettenet után szabadon? biggrin Ááá, az a videó nagyon kész. biggrin Naponta egyszer megnézem az biztos... rofl
És mellesleg Phoebe-nek nagyon jó dalszövegei vannak... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 10:16 am
Nah, sikerült úgy-ahogy összeállítani a galériát biggrin bíbor, itt a link: Szty Anime Oldala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 1:38 pm
Molylepke AMV Rettenet után szabadon? biggrin Ááá, az a videó nagyon kész. biggrin Naponta egyszer megnézem az biztos... rofl És mellesleg Phoebe-nek nagyon jó dalszövegei vannak... xd Aha! Aha! 3nodding A vágatlan verziót kéne megszerezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 8:52 am
softwarekiller Nah, sikerült úgy-ahogy összeállítani a galériát biggrin bíbor, itt a link: Szty Anime Oldala Megnéztem. mrgreen Próbáltad már megcsinálni Misha-t a Pita Ten-ből? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 12:49 pm
Még nem próbáltam... (talán mert még nem láttam...? sweatdrop ) De csak a te kedvedért megpróbáltam egyet összehozni... nézd meg, milyen lett. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 6:10 am
Unatkozom. Senki sincs fönt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:36 am
Én most pont igen. biggrin De megyek is pázlizni. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:18 am
én is fennt vok most,bár közben játszom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 1:14 am
softwarekiller Még nem próbáltam... (talán mert még nem láttam...? sweatdrop ) De csak a te kedvedért megpróbáltam egyet összehozni... nézd meg, milyen lett. redface Nem is olyan rossz, de talán Bani Clips-et kéne rakni a hajába.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 1:15 am