|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:55 am
Kasmizar To już wiem skąd te figi o niezdecydowanie Twoich rozmiarach na półce. Kolezanka dała do uprania tak? rofl oi ciskosz sie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:01 am
Baranina pani psychol a na zdjęciach jakieś takie niebieskie mi się wydały ninja aparatem darki wszystkie wychodza jednakowe xp musi mieć fajny aparat! ciekawe czy potrafi zrobić tak zdjęcie, żeby każdy był tak samo ubrany xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:00 pm
pani psychol Baranina pani psychol a na zdjęciach jakieś takie niebieskie mi się wydały ninja aparatem darki wszystkie wychodza jednakowe xp musi mieć fajny aparat! ciekawe czy potrafi zrobić tak zdjęcie, żeby każdy był tak samo ubrany xp i miał tyle samo wzrostu! (btw ja mam kolorowe razz zmieniają kolor w zależności jak się na nie patrzy biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:21 pm
Fafiq pani psychol Baranina pani psychol a na zdjęciach jakieś takie niebieskie mi się wydały ninja aparatem darki wszystkie wychodza jednakowe xp musi mieć fajny aparat! ciekawe czy potrafi zrobić tak zdjęcie, żeby każdy był tak samo ubrany xp i miał tyle samo wzrostu! (btw ja mam kolorowe razz zmieniają kolor w zależności jak się na nie patrzy biggrin ) a ja mam szklane, jak nie mam co robić to gram nimi w bilard cool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 7:59 am
Jeżeli jeszcze się nie domyśliłeś Damianie to informuję, że zabrałam Ci jedno oko.
Spodobało mi się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 8:02 am
a moja kożelanka, martyna, ma jedno oko zielone, a drugie brązowe eek
(ale naprawdę!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 11:37 am
o leeee..! gonk jak husky!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 12:05 pm
Kyoko Suomi o leeee..! gonk jak husky!
a mojej siostrze zmieniają się przy oświetleniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 11:23 pm
Kyoko Suomi o leeee..! gonk jak husky!
mhmm, chyba tak. i nawet chyba wolę takiego pieska husky niż martynę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 12:31 am
pani psychol a moja kożelanka, martyna, ma jedno oko zielone, a drugie brązowe eek (ale naprawdę!) Wiesz z czego to wynika? Historia niepotwierdzona (jak wszystkie podobno naukowe rzeczy) jest to spowodowane, tym, że w życiu płodowym twoja koleżanka pochłonęła drugie dziecko jakie się tworzyło. Przy następnym spotkaniu, powiedz jej, że "znam twoja tajemnicę morderczynio" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 12:39 am
Kasmizar pani psychol a moja kożelanka, martyna, ma jedno oko zielone, a drugie brązowe eek (ale naprawdę!) Wiesz z czego to wynika? Historia niepotwierdzona (jak wszystkie podobno naukowe rzeczy) jest to spowodowane, tym, że w życiu płodowym twoja koleżanka pochłonęła drugie dziecko jakie się tworzyło. Przy następnym spotkaniu, powiedz jej, że "znam twoja tajemnicę morderczynio" twisted ooo, hahaha! dzięki, teraz wiem czym będą ją dręczyć, haha xd ale się zdziwi dzisiaj, powiem to jej na placu przed kościołem, tak żeby wszyscy słyszeli... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 1:26 am
ILikeGreenChickenLegs Kyoko Suomi o leeee..! gonk jak husky!
a mojej siostrze zmieniają się przy oświetleniu.
już mówiłem że taki mam. nic oryginalnego w tym nie ma razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 2:00 pm
Kasmizar pani psychol a moja kożelanka, martyna, ma jedno oko zielone, a drugie brązowe eek (ale naprawdę!) Wiesz z czego to wynika? Historia niepotwierdzona (jak wszystkie podobno naukowe rzeczy) jest to spowodowane, tym, że w życiu płodowym twoja koleżanka pochłonęła drugie dziecko jakie się tworzyło. Przy następnym spotkaniu, powiedz jej, że "znam twoja tajemnicę morderczynio" twisted
HAHAHA.
to jest najlepsza rzecz jaką usłyszałam przez ostatni tydzień :<
zapamiętam to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 6:54 am
OMFG! Przeglądam sobie fotki a tu co? Freycia! Nie oddam wam jej warkoczaa crying Ale fotke sobie gwizdne, tak tak jestem dumna że chodze z tą oto damą do szkoły...i kiedyś nawet dawała mi się bawić swoim warkoczem... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|