|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 17, 2013 9:41 am
Yuki Naoto Molylepke Yuki Naoto holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface Hajrá, drukkolok! biggrin Milyen állásra jelentkeztél? köszönöm :3 túl vagyok rajta biggrin öhm, hát... konkrét állásra nem jelentkeztem, csak elküldtem az önéletrajzomat, mint vegyész, és behívtak... úgyhogy még nem tudom mi lesz a dolgom de hívni fognak próbanapra smile remélem ez jót jelent smile Szerintem jót. biggrin És hajrá! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 27, 2013 1:14 am
Ma Art Arenában, szezonzárás előtt megkaptam a Beatrice cosplayemre az egyetlen kommentet egy trolltól, aki 1-es csillagos ratejével hat helyet rántott le a karakteren, és a 3-as átlagból csinált 2,9-est. Hivatalosan is leteszek a további art-arénázásról, mert nem felelek meg a mainstream elvárásoknak (egy egyszerű, kb. 50k-ból kihozható Kagome jobban szerepel, mint én, pedig az már százasszög-kategóriájú cosplay...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 27, 2013 12:46 pm
DemiMurgos Ma Art Arenában, szezonzárás előtt megkaptam a Beatrice cosplayemre az egyetlen kommentet egy trolltól, aki 1-es csillagos ratejével hat helyet rántott le a karakteren, és a 3-as átlagból csinált 2,9-est. Hivatalosan is leteszek a további art-arénázásról, mert nem felelek meg a mainstream elvárásoknak (egy egyszerű, kb. 50k-ból kihozható Kagome jobban szerepel, mint én, pedig az már százasszög-kategóriájú cosplay...). Ez elég szomorú valóban neutral crying Azért remélem valamikor még megpróbálod... Sajnálom, hogy nem szavaztam rá, nem tudtam róla, hogy feltetted sweatdrop sad Nekem is volt, aki leszólta egy egyszerűbb cosplayemet ( Mirage-t a Hihetetlen családból és egy negatív kommentet kaptam (csupa nagy betűvel boo you suck) de nem hiszem, hogy amiatt nem nyert az a submission-öm. Én anno egyetlenegyszer nyertem, meg is lepett... Dexter anyja a Dexter labóratóriumából, 2010-ben. Mindig olyat igyekeztem cosplayezni, amit más még nem/nem nagyon csinált. Pl még próbáltam a Hrecegnőt a Macskarisztokratákból, amikor megjelent egy hárfacucc Gaián smile Feltettem 1-2 originalt is, nem fogadták rosszul, de nem is nyertek. Itt vannak, ha érdekel (a Dexter anyukás a 2. oldalon van, nálam legalábbis).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 12:18 pm
ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 2:33 pm
Yuki Naoto ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni... Szurkolunk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 29, 2013 3:06 am
Obi Aoi Yuki Naoto ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni... Szurkolunk 3nodding köszönöm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 29, 2013 1:02 pm
Yuki Naoto ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni... Pályakezdőnek lenni jó, mert kevesebb adót kell utánad fizetni, érteem? biggrin  Amúgy drukkolok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 31, 2013 10:02 am
Molylepke Yuki Naoto ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni... Pályakezdőnek lenni jó, mert kevesebb adót kell utánad fizetni, érteem? biggrin  Amúgy drukkolok. biggrin áh, ééértem biggrin köszönöm :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 31, 2013 12:17 pm
Bringáztam egyet, szép idő volt. Árnyékban picit fáztam, majd egy napos helyen majdnem megsültem xd Estefelé egy MMO-ban denevérré változtunk, két GM kalauzolt minket egy kísérteties helyre és versenyeztünk (minden doppingnak számító cucc nélkül). biggrin Jó volt és a GM-ek is jópofák voltak smile Egyikük picit szívatott minket a start előtt: - Akkor menjetek ha mondom hogy go. - Most még nem. - Most sem. - Akkor mikor? - Hamarosan.
Végül kinyögte, hogy GOOOOOOO!
Egyszer meg páran zsákutcába tévedtünk (picit megtévesztő volt a térkép). A nyereményt majd később kapjuk meg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 04, 2013 1:40 am
Ma összejött a Marathon achievement, most dolgozom a Perfect Attendance-en. Egyébként hajnali ötkor keltem, hogy befejezzem az előadásomat németórára, erre nem jutott rám idő. -.- Sebaj, tényleg - de legalább a Nibelung-ének érdekes. Életem egyébként továbbra is jelentéktelen és unalmas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 04, 2013 1:41 am
Yuki Naoto Molylepke Yuki Naoto ma voltam a próbanapon, szerintem jól szerepeltem, már csak az a kérdés, hogy akarnak-e egy pályakezdőt alkalmazni... Pályakezdőnek lenni jó, mert kevesebb adót kell utánad fizetni, érteem? biggrin  Amúgy drukkolok. biggrin áh, ééértem biggrin köszönöm :3 Én is szurkolok, egyébként tündéri a mostani keleties avid! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 04, 2013 2:05 am
DemiMurgos Én is szurkolok, egyébként tündéri a mostani keleties avid! biggrin Köszönöm, épp izgatottan várom, hogy vajon mikor szólnak vissza, mert azt mondták 1-1,5 hét múlva értesítenek és ma telt le az egy hét. Nagyon nem szeretem ezt a várakozás részét confused Örülök, hogy tetszik az avim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 05, 2013 5:15 am
Egy bejegyzés kapcsán rátaláltam a Tolvajkergetőkre, végignéztem a videóikat. Ők pesti biciklisek, akik biciklitolvajokat kapcsoltak/kapcsolnak le (a FB oldalukon olvastam, hogy már vidéki csapatok is vannak). Ügyesek, még ha az elején kicsit tapasztalatlanabbak is még. A videók is nagyon jól össze vannak vágva. Érdemes időrendben nézni, mert vannak ügyek, melyek többször felbukkannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 07, 2013 11:08 am
Ma picit "beugrottam" egy színházi kapualjba, mert a színházban forgatnak és ott találkoztam picit az egyik statisztatársammal, akit a Herkulesből ismertem meg. Egy Houdini minisorozat készül, azt forgatták ott.
Holnap meg egy munkakörről leszek tájékoztatva, amit egy ismerős ajánlott fel és a főnöke is ott lesz. Kicsit mint egy oda-vissza állásinterjú: elfogadod?
Update: ez a "munkatali" át lett téve hétfőre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|