|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:30 am
LolaPi Lady-sama: SUGOI!!!!!!!! heart _____________ heart I masz rację, że się strasznie podobasz, bo Ci pasuje ^^ Tysh miałam kiedyś taki fryz jak ty, o!Poza tym, teraz będzie dupa ała, bo na 15 stycznia jestem umówiona na robienie dreadów- prawie identycznych jak Ty masz xp Ale cóż- raz kozie śmierc.a w wieku 30 lat bedziesz lysa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:33 am
mi sie podobalo twoje zdiece jak nie mialas jeszcze tych odlamkow w buzi i tych koloroych pior zamist wlosow... wowczas bylas fajna dziewczynka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 12:29 pm
Baranina LolaPi Lady-sama: SUGOI!!!!!!!! heart _____________ heart I masz rację, że się strasznie podobasz, bo Ci pasuje ^^ Tysh miałam kiedyś taki fryz jak ty, o!Poza tym, teraz będzie dupa ała, bo na 15 stycznia jestem umówiona na robienie dreadów- prawie identycznych jak Ty masz xp Ale cóż- raz kozie śmierc.a w wieku 30 lat bedziesz lysa... Ja generalnie łysa powinnam już być, ale dobry szampon i dobra odżywka zawsze pomogą 3nodding Ciesz się, że mojej mamuśki nie widziałaś cool Baranina mi sie podobalo twoje zdiece jak nie mialas jeszcze tych odlamkow w buzi i tych koloroych pior zamist wlosow... wowczas bylas fajna dziewczynka Teraz mogę zabrzmieć jak te wszystkie gorące trzynastki co to starają się być oryginalne i takie oldskulBaranina, wybacz, ale to się już zaczyna robić nudne stare Rozumiem raz, czy dwa, ale ciągle? Kolorowe pióra? Odłamki? Wybacz, ale gorzej niż pierwsza lepsza plastikowa lalka, która uwarza Paris Hilton za swoją idolkę. Była fajna dziewczyna, a teraz jest jeszcze fajniejsza smile Insane Lady-sama Lola, świetny tez fryz miałaś . Czy ty może nie słuchasz jrocka, albo oshare jakiegoś, że robisz sobie takie fryzury ? J-rock, oshare, visual-kei. Czego tylko chcesz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 12:47 pm
LolaPi Baranina mi sie podobalo twoje zdiece jak nie mialas jeszcze tych odlamkow w buzi i tych koloroych pior zamist wlosow... wowczas bylas fajna dziewczynka Teraz mogę zabrzmieć jak te wszystkie gorące trzynastki co to starają się być oryginalne i takie oldskulBaranina, wybacz, ale to się już zaczyna robić nudne stare Rozumiem raz, czy dwa, ale ciągle? Kolorowe pióra? Odłamki? Wybacz, ale gorzej niż pierwsza lepsza plastikowa lalka, która uwarza Paris Hilton za swoją idolkę. Była fajna dziewczyna, a teraz jest jeszcze fajniejsza smile robie parade normalnosci whee *idzie z transparentem* "precz z odlamkami"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:18 am
@Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare @Lola: wysłałam ci PMkę, nie dam żyć komuś, kto słucha jmusic xDDD Quote: Baranina, wybacz, ale to się już zaczyna robić nudne icon_stare.gif Rozumiem raz, czy dwa, ale ciągle? Kolorowe pióra? Odłamki? Wybacz, ale gorzej niż pierwsza lepsza plastikowa lalka, która uwarza Paris Hilton za swoją idolkę. Była fajna dziewczyna, a teraz jest jeszcze fajniejsza icon_smile.gif chcesz random donate'a? powiedz tylko ile 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:35 am
[link] eh, z ręki pszytkie jakieś emo sremo
//rotofobia: neony
edit: o, hahaha napisałam 666. posta w tym temacie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:16 am
masz imoł kostkę dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:30 pm
Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:41 pm
Baranina Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd no dobra, jak zardzewiały odłamek nocnika 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:54 pm
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd no dobra, jak zardzewiały odłamek nocnika 3nodding jesli juz to plastikowy, obecnie plastikowe sa w uzyciu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:14 pm
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd no dobra, jak zardzewiały odłamek nocnika 3nodding jesli juz to plastikowy, obecnie plastikowe sa w uzyciu twisted ale to taki przedwojenny nocnik rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:51 pm
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd no dobra, jak zardzewiały odłamek nocnika 3nodding jesli juz to plastikowy, obecnie plastikowe sa w uzyciu twisted ale to taki przedwojenny nocnik rofl no ja rozumiem ze jestem niezwykle dojrzala jak na swoj wiek, ale urodzilam sie po wojnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:08 pm
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama @Baranina: sama wyglądasz jak odłamek, po drugiej wojnie światowej stare polemizowalabym... xd no dobra, jak zardzewiały odłamek nocnika 3nodding jesli juz to plastikowy, obecnie plastikowe sa w uzyciu twisted ale to taki przedwojenny nocnik rofl no ja rozumiem ze jestem niezwykle dojrzala jak na swoj wiek, ale urodzilam sie po wojnie whee ale nocnik jest przedwojenny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 2:04 am
Insane Lady-sama masz imoł kostkę dramallama dramallama dramallama pragnę zaznaczyć, że to był breloczek, ale stwierdziłam, że zrobię z tego wisiorek, bo mi pasował do bluzki (taki nietoperz)
xd
ja nie jestem EMO! bleee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|