|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 6:28 am
Chemia jest fajna!!! scream ad. Patelnia: "Chemii się nie kuje!! Chemię trzeba rozumieć" xd Cytat mojego pana profesora. Dodaje jeszcze czasami: "Jak chcesz kuć, to nie ta szkoła. Trzeba iść do kury macać" O_o rofl Wopławki to taka wiocha, gdzieś w okolicy, nawet nie wiem dokładnie gdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:15 am
tak, nasza pani też tak mówi. i dwie osoby w klasie są tylko dobrzy z chemii. ja i (uwaga) magda m. /mam nową wieżę/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 2:21 am
osoba, która zrobi ze mnie chemicznego geniusza dostanie ode mnie co tylko zechce.
to jest awykonalne po prostu (wiem, że nie ma takiego słowa)
ad cziken: warto dodać, że dostałeś szpanerską wieżę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 2:26 am
ichabot Chemia jest fajna!!! scream ad. Patelnia: "Chemii się nie kuje!! Chemię trzeba rozumieć" xd Cytat mojego pana profesora. Dodaje jeszcze czasami: "Jak chcesz kuć, to nie ta szkoła. Trzeba iść do kury macać" O_o rofl Wopławki to taka wiocha, gdzieś w okolicy, nawet nie wiem dokładnie gdzie xd łiii, ktos mysli podobnie xd za to wlasnie lubie przedmioty scisle - trzeba nauczyc sie jak najmniej i do jak najwiekszej ilosci rzeczy dojsc. to wlasnie jest piekne 4laugh *powiedziala siedzac 5 dobe nad zadanami z Chemii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 5:52 am
u nas pani od matematyki niestety tak nie myśli. a jeżeli juz, to po części. oprócz rozwiązywania zadan, uczymy się 200 definicji... emo
*pani p. - i to bardzo szpanerską
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:23 am
no, a wiecie, ja to widziałam jak bardzo szpanerską.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 1:45 pm
wilkus ichabot Chemia jest fajna!!! scream ad. Patelnia: "Chemii się nie kuje!! Chemię trzeba rozumieć" xd Cytat mojego pana profesora. Dodaje jeszcze czasami: "Jak chcesz kuć, to nie ta szkoła. Trzeba iść do kury macać" O_o rofl Wopławki to taka wiocha, gdzieś w okolicy, nawet nie wiem dokładnie gdzie xd łiii, ktos mysli podobnie xd za to wlasnie lubie przedmioty scisle - trzeba nauczyc sie jak najmniej i do jak najwiekszej ilosci rzeczy dojsc. to wlasnie jest piekne 4laugh *powiedziala siedzac 5 dobe nad zadanami z Chemii* Ja lubię chemię, bo to nie tylko ślęczenie nad zadaniami. A właśnie jak się nad jak robię zadania, to czuję, że to jest przygotowanie do prawdziwego eksperymentu biggrin Póki co, to czeka mnie jednak niezłe kucie z bioli, a chemia się kończy w tym roku. Dopiero za parę miesięcy zobaczę, mam nadzieję, mojego pana profesora cry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 8:30 am
pani psychol no, a wiecie, ja to widziałam jak bardzo szpanerską.
baaardzo. szpanerska, że nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 11:48 am
ichabot Ja lubię chemię, bo to nie tylko ślęczenie nad zadaniami. A właśnie jak się nad jak robię zadania, to czuję, że to jest przygotowanie do prawdziwego eksperymentu biggrin Póki co, to czeka mnie jednak niezłe kucie z bioli, a chemia się kończy w tym roku. Dopiero za parę miesięcy zobaczę, mam nadzieję, mojego pana profesora cry xd nu, wlasnie o to chodzi. jak juz cos policze, wiem, ze to zadziala w rzeczywistosci i to jest piekne. z biologii mielismy malo doswiadczen niestety [chyba cale 2-3] wlasciwie, jakby ta nauke prowadzil w podobny sposb jak chemie, mozna byloby ja zdzierzyc xd lacze sie w bolu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 11:08 pm
ILikeGreenChickenLegs pani psychol no, a wiecie, ja to widziałam jak bardzo szpanerską.
baaardzo. szpanerska, że nie wiem. szpanerska, że szok i rajty w dół!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 4:54 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol no, a wiecie, ja to widziałam jak bardzo szpanerską.
baaardzo. szpanerska, że nie wiem. szpanerska, że szok i rajty w dół! że jacie gacie powiem tacie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 5:19 am
wilkus ichabot Ja lubię chemię, bo to nie tylko ślęczenie nad zadaniami. A właśnie jak się nad jak robię zadania, to czuję, że to jest przygotowanie do prawdziwego eksperymentu biggrin Póki co, to czeka mnie jednak niezłe kucie z bioli, a chemia się kończy w tym roku. Dopiero za parę miesięcy zobaczę, mam nadzieję, mojego pana profesora cry xd nu, wlasnie o to chodzi. jak juz cos policze, wiem, ze to zadziala w rzeczywistosci i to jest piekne. z biologii mielismy malo doswiadczen niestety [chyba cale 2-3] wlasciwie, jakby ta nauke prowadzil w podobny sposb jak chemie, mozna byloby ja zdzierzyc xd lacze sie w bolu xd Dzisiaj podpisałem się pod petycją o pozostanie na stanowisku naszego profesora od chemii. Bez niego chemia będzie o wiele trudniejsza. Oby zgodził się pozostać confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 10:21 am
chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo
za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 1:27 pm
ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool No to gratulacje mrgreen Ja mam 4 z chemii, bo sobie ostro w tym roku naukę olałem ;/ Za rok ciężko będzie nadrobić, ale to już będzie matura, więc mus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 11:27 pm
ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool filozofii? fajnie fajnie, gratki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |