|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 3:10 am
Molylepke Obi Aoi Értem, akkor jó, hogy nem telítettem be (egyelőre?) feleslegesen a második oldalt. Gyanús is volt, hogy csak 2 cuccról beszélnek és hogy a kanál villa cucc állítólag az utolsó, gondoltam miért csak az elsőről meg az utolsóról tudnak. Én is várok. A maszatos NPC pofikat bírom egyébként (Louie "véres") ja és megváltozott néhány emote, láttam pl notth kitten starosat. biggrin "Fill up your card once and she'll reward with you a special item; fill it up five times and she'll give you an even more special one."Ezek szerint nem oldalanként, hanem összesen 2 item-et lehet összeszedni Rina-tól... Hát így lehet, hogy meggondolom, és inkább majd megveszem az óriás evőeszközöket. Annyira nem jó cucc, hogy én még ezért (szó szerint xd ) aranyáron etetgessem az NPC-ket. biggrin Ha már achievement-et is adnak érte, az más kérdés. biggrin Jaa oké, azt nem olvastam. Akkor tényleg 2 cucc. Most az óriás villa-kanál 27-30 ezer körül van, tehát jobban megéri, mint kb 50k-t kiadni (a 2ik pecsétpapírtól számítva, 62500-12500=50k). Még egyszer kiemelném, hogy az NPC-k felett azt írják, hogy ez még a kvalifikáció. Gondolom a legnagyobb szintre juttatott NPC-k jutnak be a következő/végső fordulóra, és talán akkor még lesz jutalomcucc, legalábbis remélem. A Dev alertben azt írják, 6 kis 100 goldos szelet is ad egy matricát, bár egy nagy torta 100 golddal meg spórolja a dolgot, mert 6 kis szelet 600 gold... Dev alertben még ezeket írják: - 9 elnyerhető achievement van, nem mindegyik nyerhető el a mai napon, tehát gyere vissza és vegyél részt és akkor nem veszted el a cuccszerzés esélyét. - holnaptól a torták ki lesznek cserélve PDT idő szerint du. 1-kor (az nálunk kb este 10, megnéztem) és minden hétköznap(?) (azt írja business day) is ki lesznek cserélve, amíg 6 versenyző nem marad (megjegyzés: az iroda 4-én be lesz zárva /gondolom a július 4-i ünnepnap miatt/ ) - keddtől kiválogatják az NPC-ket, tehát támogasd őket stb. - adtak új emoteokat, néhány rejtettet is, melyek felfedezésre várnak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 1:04 am
Találtam egy újabb ingyencuccot, amit 10 szárnyas matricáért lehet venni a Treehouse-ban, vagy kb 16 ezerért a MP-n. Rina's Pie Print Apron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 8:06 am
Visszatértem biggrin már ha valakinek feltűnt egyáltalán, hogy 10 napig nem voltam xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 10:00 am
napsugar Visszatértem biggrin már ha valakinek feltűnt egyáltalán, hogy 10 napig nem voltam xPWelcome back. smile Feltűnt. Lehet, hogy ellustultunk. Ez a topik (is) szinte szabadságon van sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2011 7:16 am
Sziasztok!!! Ki jön júli 30-án animeconra??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2011 11:02 am
A Hogyan készült mai adásában:
-Vibrátor -Üvegdildó -Fétis golyók -Szopóálarc
edit: Megkaptam az első ezresem aranyban, mert támogatom Gaia-t azzal, hogy nem kapcsolom be a reklámszűrőmet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2011 2:36 pm
Amúgy a MAT által szervezett új nyári animecon halálra van ítélve. Nem is csodálom. A MAT szisztematikusan elvágta magát a viselkedésével és hozzáállásával az összes nagyobb és rendes szponzortól és nem utolsó sorban az amatőr alkotóktól...
Szóval nincs az a jó b... Isten, hogy én elmenjek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2011 8:05 am
CryeneStrifeShiroi Sziasztok!!! Ki jön júli 30-án animeconra??? biggrin Sajnos nem sad Jelenleg ki van amúgy nyári munkán/ szakmai gyakorlaton?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2011 12:30 pm
CryeneStrifeShiroi Sziasztok!!! Ki jön júli 30-án animeconra??? biggrin Én még nem tudom, nem biztos, mert a Holdfénycon-t fontolgatom nagyon (tavaly is voltam). Na az szép (az elszakítottság a szponzoroktól) neutral rolleyes Pedig az se rossz (a tapasztalataimra hivatkozva).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2011 10:12 pm
Hát én már csak azért is megyek, mert megígértem a barátnőmnek. biggrin De amúgy szerintem is gáz lesz xD Nem baj, az őszi con-ra úgyis két cosplayem lesz biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2011 11:31 am
CryeneStrifeShiroi Hát én már csak azért is megyek, mert megígértem a barátnőmnek. biggrin De amúgy szerintem is gáz lesz xD Nem baj, az őszi con-ra úgyis két cosplayem lesz biggrin D Előre is jó animecont smile Majd kiderül, milyen lesz. Ja igen ősz, erről írtál PM-be, majd megbeszélhetjük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2011 11:46 am
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Hát én már csak azért is megyek, mert megígértem a barátnőmnek. biggrin De amúgy szerintem is gáz lesz xD Nem baj, az őszi con-ra úgyis két cosplayem lesz biggrin D Előre is jó animecont smile Majd kiderül, milyen lesz. Ja igen ősz, erről írtál PM-be, majd megbeszélhetjük. Jaja oké =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 4:20 am
Úgy tűnik, Amy Winehouse nem fog jönni a Szigetre, ugyanis meghalt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 7:35 am
Malreni Úgy tűnik, Amy Winehouse nem fog jönni a Szigetre, ugyanis meghalt. Ha nem adagolta volna túl magát, akkor sem jött volna, mivel már lemondta a fellépést. R.I.P. Amy Winehouse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 11:05 am
Párhavi egyetlen postom. Anglia szép és jó, tele van sok különböző emberrel. Egyetlen igazi problémám, hogy nincsenek nagyon angolok. Felsőfokú angol vizsga ezért? idontthinkso Nem beszélve a sok szemétről, amit a sok pakisztáni és iráni lakos eldobál. Nem lenne nagy probléma, ha a kukába landolna (ja, az nincs, ellopták a pakik) a rent nagyon sok, a megélés nem olcsó..de hé..ha 3x is annyit költök itt, mint otthon, akkor is VAN MUNKÁM ÉS A MINIMÁLBÉR 5x ANNYI MINT OTTHON!
A mai szavunk az 'angolkodás' avagy 'nemiszervem várja meg, míg átvált zöldre, átmegyek' egy darabig nem csináltam, de most már kezdem érteni. Itt kicsit tovább kell várni a zöldre.
Befejezésként: Ma nem esett az eső...kicsit sem. Dolgoznom se kellett. Jó volt a mai nap. Remélem nektek is az lesz.
Üdv a GMT+0-ból. ~Aki  u.i.:Szívem szakad, hogy több mint 9000 talit nem tudtam veletek tölteni, ne haragudjatok, life is a b***h.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|