Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 334 335 336 337 338 339 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed May 26, 2010 10:53 am

Obilia
stranger12
http://www.gaiaonline.com/grant?key=myeyeshurt_sparkles

Free item biggrin
kitten star kitűző
cukor falat 3nodding

Jaja aranyos smile Gondolom megint valamelyik artist profilján van kint a link mint a starmonynál?
vagy szokás szerint strangernek jó informátorai vannak biggrin
PostPosted: Wed May 26, 2010 11:02 am

Hát ja, némelyik zenére nehéz volt jól táncolni, de azért jó és érdekes volt. Kíváncsi vagyok még az idei díjakra a jó táncokért.

Hehe, ari Kitten Star kitűző, én is felszedtem, köszi! smile A 3 tartalék figurámmal is felszedem innen, közülük el is adom 2-nél.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Wed May 26, 2010 1:26 pm

hehe....stranger csak nyitott szemmel jár a világban xd
örülök,hogy tetszik biggrin
PostPosted: Thu May 27, 2010 2:49 pm

ma anyai örömök elé néztem biggrin
vagyis pontosabban az egyik csigám biggrin ha valaki érdeklődni pár apró kis édes afrikai óriáscsiga bébiért bővebb információért forduljon hozzám
ingyen és bérmentve (talán még el is szállítom) keresik új anyukájukat a kis (jelenlegi) peték, 2-3 hét múlva kikelnek és bővül a család vagy 100 új aprósággal, szóval várom bőven a jelentkezőket
jelige: egy csiga nem csiga, tessék ötösével vinni xd

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Fri May 28, 2010 8:51 am

Na, hamarosan itt a magyar vizsga, meg két verseny... Wáh, de várom már a nyarat, nem fog ilyenek miatt fájni a fejem biggrin
PostPosted: Sat May 29, 2010 2:59 am

napsugar
vagyis pontosabban az egyik csigám biggrin ha valaki érdeklődni pár apró kis édes afrikai óriáscsiga bébiért bővebb információért forduljon hozzám
ingyen és bérmentve (talán még el is szállítom) keresik új anyukájukat a kis (jelenlegi) peték, 2-3 hét múlva kikelnek és bővül a család vagy 100 új aprósággal, szóval várom bőven a jelentkezőket
question

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 29, 2010 7:52 am

Mi Xannal nem tudunk, bocsi sweatdrop Nálunk néha meztelencsigák jönnek ha sokáig kinthagyjuk a macskakaját (szárazat) sweatdrop

Pici promhír: a rupromruha-szavazós oldalon 27ike helyett már június 1-re tették az eredmények kihirdetését (az a tippem hogy a prom előkészítése és a győztes ruhák megszerkesztése több munkát igényel mint ahogy eredetileg kalkulálták). Kíváncsi vagyok miloyen lesz.
És egy kis kérdés: van, aki 2 vagy több éve is volt promon Gaián? És ha igen azok milyenek voltak? (csak kíváncsiság, promtöri-vágy lol)
PostPosted: Sat May 29, 2010 8:27 am

nekem úgy rémlik nem is nagyon volt prom esemény... de javítsanak ki a többiek ha tévedek.. sweatdrop

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 29, 2010 10:14 am

napsugar
nekem úgy rémlik nem is nagyon volt prom esemény... de javítsanak ki a többiek ha tévedek.. sweatdrop

Öm.. vannak azok a prom ruhák amikről olvastam hogy 2008asak, mutatok 1-2t. Ennek a leírása 2008at mond. És még van ez, szintén 2008. De nem leszólás vagy ilyesmi akar ez lenni csak most jutott eszembe sweatdrop Tehát lehet hogy akkor 2008-ban volt először. Korábbi promról meg azzal kapcs. cuccról én se tudok.
PostPosted: Sat May 29, 2010 11:10 am

Jaja, én is észrevettem, hogy június 1-re tették át és szerintem se úgy jött ki az idejük, ahogy először gondolták, ezért késnek. Szerintem is 2008-ban lehetett először Prom parti, én se találtam korábbi prom ruhákat. Rémlik, hogy egyszer valakinek a profilján be volt linkelve utólag egy jó ideig a 2008-as Prom parti, még Obilia is járt ott, aki a profiljára ment, egyúttal oda is belépett. Már nem tudom az illető nevét, még tavaly valamikor volt ez 2009-ben, de egy idő után már nem olvasta be a profilja a 2008-as prom helyszínt, biztos tiltották, vagy törölték a szerverről.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon May 31, 2010 3:09 am

napsugar

valaki? sad
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 12:14 pm

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 02, 2010 2:56 am

Igen, ezek vannak az arany tojásban, végre kibonthatók, reméltem is, hogy a Prom parti közeledtével csak lehet már. smile Először nem értettem hogy kell kibontani, de aztán kiderült, rájöttem hogy recepteknél kell egy bundle-t előállítani, az nyitható ki és abban van a 2 cucc. Én a köpenyes cuccból vettem még egyet, így néha egyszerre tudom tartani az ananásszerű tojást és viselni a köpenyt. wink Ha jól értettem a gyűrű leírását, ha hordjuk, az arany nyúl segítségével nagyobb eséllyel, gyakrabban szerezhetünk receptcuccokat. Úgy vettem észre külön nem használható senkin se, hanem automata, míg hordjuk, mint az a súlyzós gyűrű. Plusz nem lakatolódik le, így bármikor el lehet adni használat és upgrade után is, jó kis kivétel. smile

Nagyon remélem (és talán még sokan remélik), hogy később lesz tánc díjakkal együtt a Prom partin és nem csak azaz egy helyszín marad az egyetlen győztes ruhával együtt. Ha lesz is tánc helyiség, szerintem balra fent a hídon túl lesz ott a bejárata. De mindegy, majd meglátjuk mi lesz, már ha lesz egyáltalán. Kár hogy csak 1 ruha győzött, azt hittem minimum 3, vagy 4 lesz megvalósítva hasonlóan a kapitány sapekokhoz.
PostPosted: Wed Jun 02, 2010 3:05 am

(melegíti az ujjait a táncra)

Nekem bejöttek a táncos feladatok biggrin a múltkoriban is csak a csirkéset ismételnem 1-szer a többi elsőre sikerült. Nem volt nezéz

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 02, 2010 3:07 am

Tényleg? surprised Hol és hogyan? Ahova tippeltem? Már aktív és be lehet menni a híd bal végi oldalán, vagy hol? Obilia is nagyon kérdezi, mióta megemlítettem, hogy te tudod. De azért ellenőrzöm ott a híd végén.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 334 335 336 337 338 339 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games