|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 3:49 am
Tudja valaki, hogy a Zomg mikortól lesz karácsonyi, azt írták ha jól értettem, hogy valamikor a héten sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 4:06 am
Sajnálatos módon az utolsó fejlesztőt is visszahívták... Mit jelent ez? Nem lesz több fejlesztés, új terület, Buccaneer Bordwalk-ot nem fogják befejezni és nem lesz több event a játékban.
Egyelőre úgy néz ki, hogy ez nem is fog egyhamar változni. Talán pár év múlva. Addig is kitartás és hajár! Dead Man's Shadow még mindig vár mindenkit!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 4:18 am
Nekem kb 3 napja nem akar a zomg freebieket dobni. Kiírja, hogy megkaptam de ugyan úgy ottmarad a két dobókocka és lehet tőlük kérni csak szintúgy nem történik semmi. Nálam van csak ez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 5:20 am
Nem csak nálad van, ez egy globális hiba a zOMG-n egy ideje. Másnál is ez a probléma, meg nálam is, az egyik magyar írt nekem erről és kérdezte nálam is ez van-e. Mondtam neki, hogy sajnos igen. Biztos valamikor közbecsúszott náluk egy hiba, amit remélem mielőbb kijavítanak, még akkor is, ha az utóbbi hetekben nem minden szedem fel az ottani daily chance-eket. Most minden nap egyszer délután visszanéztem fel lehet-e már szedni, de még mindig nem. Időnként majd még megnézem. Sajnos ez van, csak várni és reménykedni tudunk abban, hogy kijavítják.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 11:35 am
Tojásvadászatot akarooook *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 12:02 pm
napsugar Tojásvadászatot akarooook *.* Én iiiis! Remélem lesz! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 10:54 pm
Egyébként egy ideje már kijavították a daily chance hibát.
Reméljük tényleg lesz tojásvadászat. Bár kicsit félek, hogy nem. Majd kiderül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 7:56 am
Xanvie Egyébként egy ideje már kijavították a daily chance hibát. Reméljük tényleg lesz tojásvadászat. Bár kicsit félek, hogy nem. Majd kiderül. Bennem még él a remény, hogy mivel tavaly volt, most is lesz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 8:02 am
Oké. Bennem is él egy kis remény, nem mondtam, hogy nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 8:38 am
Szerintem is lesz. zOMG-n is, meg talán az oldalon is. 3nodding Kíváncsi vagyok, lesz-e eladó beöltözve (tavaly vagy tavaly előtt csak Radio Jack öltözött Grunny-s cuccba).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 12:28 pm
Ha zOMG-n (is) lesz, akkor gondolom ismét az aranytojás találás lesz a fő event. Persze mellette remélem, megint lehet random helyeken tojásokat lőni, csibéket találni és recept hozzávalókat kapni a lőtt tojásokból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2012 11:20 am
swarf zOMG Easter EventThe zOMG! easter event is open! It'll stay open until the same day as the main site Easter event. There are no new items, just a repeat of last year. Same bugs as last year too. But the eggs, golden eggs, and cheeps should all be there. Happy hunting! pirate :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2012 8:13 pm
napsugar swarf zOMG Easter EventThe zOMG! easter event is open! It'll stay open until the same day as the main site Easter event. There are no new items, just a repeat of last year. Same bugs as last year too. But the eggs, golden eggs, and cheeps should all be there. Happy hunting! pirate :3 Nagyszerű... megint lejjebb esik az aranytojás ára... -_- Már így is alig tudom eladni őket... -_- Azokról a rohadt csirkékről már nem is beszélek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2012 11:55 pm
Malreni napsugar swarf zOMG Easter EventThe zOMG! easter event is open! It'll stay open until the same day as the main site Easter event. There are no new items, just a repeat of last year. Same bugs as last year too. But the eggs, golden eggs, and cheeps should all be there. Happy hunting! pirate :3 Nagyszerű... megint lejjebb esik az aranytojás ára... -_- Már így is alig tudom eladni őket... -_- Azokról a rohadt csirkékről már nem is beszélek... De ebben az élvezet a lényeg, ahogy elhappolhatod a tojásokat a lassabb emberek elől... ahogy feltöröd és kihullik belőle a sok pénz pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2013 11:47 am
Több, mint egy év után kedvet kaptam újra a zOMG!-hoz! Eltudjátok képzelni!? 2012-ben EGYSZER SEM játszottam vele! Ha valaki szeretne farming-olni rendes vagy Shadow Orb-ot, vagy segítség kell neki valahol, vagy akármi, írjon rám PM-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|