|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 1:07 pm
Ötödik? Ömm.... A városban sok küldi van és amint feljöttél a csatornából már magad válogathatod melyiket csinálod, add meg a küldi célját, akkor tudok a kérdésedre pontos választ adni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 1:56 am
*helyesel* Legalább írd le a küldetés nevét, hogy utána nézhessek a többi fórumban, de lehet, hogy fejből is tudni fogom. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 4:34 am
Fernando's secret és közben a másik a the null chamber
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 5:51 am
Fernando's secret: A déli kapunál balra beszélj Anniedroiddal s miután elmondta a titkot indulj vissza Fernandóhoz beszélni. The Null Chamber: Menj ki a déli kapun Village Green-be. Két kockával lejjebb van a lila kristály (Null Chamber). Érintsd meg, hogy bele transzportálódj, beszélj Trixivel. Elmondja neked mire jó ez a hely. Nyomd meg az "R" billentyűt feljön egy ablak. Az ujjadon lévő egyik gyűrűre kattints, majd legalább egy orbbal töltsd fel. Menjél vissza Village Green-be, aztán Barton-ba és beszélj Elizabeth-el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 7:00 am
Kösz! Idő közben felvettem pár másik küldetést is de azok menni fognak mert zászló segit xd . Ja és felszabaditotam a null chamberben a farmra a horgász tóra és a Barton-bol Durem-be vezető úthóz vivő kristáéyokat. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 12:09 pm
Melyik küldetések adnak támadó gyűrüket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 1:45 pm
Nem attól függ, hogy melyik küldetést csinálod. A szerencsétől meg tőled. Némelyiknél választhatsz az összes közül, néha meg csak elszór valamit az ellenség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:34 am
leonnál meg billnél..... am egycsomó ringet kaptam mostanában a taiko drumoktól.... vagy csak túl sokat ölök belőlünk... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:47 am
Barton (Leon, Remo); Bill's Ranch (Bill); Zen Garden (Kin); Bass'ken lake (Old Man Logan). Ők adnak gyűrűt. Persze nem mindenki kínálja ugyanazt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 9:44 am
ahoy! Valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell visszatuszkolni a foghagymákat a földbe a ranchon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 11:26 am
gyilkolgatni kell jópár hagymát addig amíg nem kapsz asszem 3 (ha jól emléxem) loot hagymát tőlük, és aztán vissza ahhoz akitől a questet kaptad....
nekem is van egy kérdésem..... lehet h a beta áldozata vok, de nicolae leküldött a csatornába h gyilkoljak gramstereket, de nem számolja.... vagy vmit nagyon elnéztem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 4:45 am
nem is azt kell hogy számolja hogy hány hörcsögöt írtasz le hanem azt hogy hány olyan cuccot dobnak ki... ostoba drop küldi alacsony drop rate... kissé idegesítő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 8:17 am
oh köszi... magyarul lent dögölhetek a csatornában és nyírhatom ki a kis dögöket hosszú órákon keresztül.... yuppiiii stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |