|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 1:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 1:54 pm
*pojawia sie, rozglada i znika* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 2:14 pm
*popija herbatke* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 3:11 pm
puszcza smierdzaceg baka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:39 am
umph...dzien dobry... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:46 am
zuzika umph...dzien dobry... ninja :] co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:51 am
Rin_Youkai zuzika umph...dzien dobry... ninja :] co tam? wszystko dobrze. xd wzielam sie za zbieranie na gwee the dragona, bo jest taki kochany...cudowny...smocio! 3nodding YAY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:54 am
*rozsypuje wiorki kokosowe i zlo po gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:56 am
opcy *rozsypuje wiorki kokosowe i zlo po gildii* mmm...wiórki...dobreee...*zbiera i zjada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:57 am
zuzika opcy *rozsypuje wiorki kokosowe i zlo po gildii* mmm...wiórki...dobreee...*zbiera i zjada* to byly nasiakniete zlem wiorki.. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:00 am
opcy zuzika opcy *rozsypuje wiorki kokosowe i zlo po gildii* mmm...wiórki...dobreee...*zbiera i zjada* to byly nasiakniete zlem wiorki.. evil wlasnie zauwazylam, ze smakuja jak czekolada...to przez to zlo... 3nodding heart *smakuja mi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:01 am
zuzika wlasnie zauwazylam, ze smakuja jak czekolada...to przez to zlo... 3nodding heart *smakuja mi* a nie mowila mama zeby nie brac wiorkow kokosowych od opczych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:04 am
opcy zuzika wlasnie zauwazylam, ze smakuja jak czekolada...to przez to zlo... 3nodding heart *smakuja mi* a nie mowila mama zeby nie brac wiorkow kokosowych od opczych? nieeee...wiorki sa dooobre... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:07 am
zuzika opcy zuzika wlasnie zauwazylam, ze smakuja jak czekolada...to przez to zlo... 3nodding heart *smakuja mi* a nie mowila mama zeby nie brac wiorkow kokosowych od opczych? nieeee...wiorki sa dooobre... whee ale ten kto je rozsypuje moze byc zly.. moze to wiorki gwaltu podawane na dyskotekach? i co wtedy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|