|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:42 am
Lavagetas_heqetai Kiray Omega Sun Kiray no juz nie przesadzaj... w pisowe to wirtualne goldy sa a wam placa w realu xp *sturcha go lokciem w brzuch* ale te realne to tajemnica miala byc.... ninja nie chcialas sie podzielic to teraz masz... wszystko z Kredkiem opowiem, nie bedziemu juz milczec i wasza hegemonia sie skonczy... no chyba ze nas obdarujesz sowicie ;] ale o tym pogadamy na osobnosci aby nei bylo swiadkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:43 am
Kiray Lavagetas_heqetai uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] no co Ty mowisz... modzi nigdy nie daja kasy, predzej ja zbanuja za to ze zebrze i aby polepszyc sobie statystyki... no ale mozna napisac podanie, uzasadnic, albo wziac pozyczke zastawiajac dom albo zrzekajac sie pośmiertnie organów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun palka Kiray palka Co to jest ban? surprised jak bys przeczytala regulamin to bys wiedziala... wiedzialabys takze ze nie wolno cytowac wiecej niz 5 postow... redface Chyba przeczytam redface napisalas w podaniu, ze czytalas stare To przeczytalam: WARUNKI PRZYJECIA: MUSISZ (powtarzam: MUSISZ!) umiec czytac (ze zrozumieniem) i pisac (w miare zrozumiale ^_^) po polsku - i ta znajomosc bedziesz od razu musial udowodnic wypelniajac podanie o przyjecie (ukryte pod przyciskiem 'Request to Join') - napisz tam kilka slow o sobie, ogolnie: skad jestes i jak trafiles na Gaie itp. Brak sensownego wpisu (po polsku - ale bez polskich znakow!) = odrzucenie podania... musisz miec na koncie co najmniej 200 g, gdyz tyle wynosi wpisowe - trafia ono bezposrednio (i automatycznie) na konto gildii, sam nie musisz nic dodatkowo wysylac... choc oczywiscie mozesz ^_~) konieczne jest rowniez przeczytanie REGULAMINU, a po przyjeciu do gildii - przestrzeganie go i to tyle... na poczatek OK, juz po urodzinach, stan trzezwosci powrocil, a wraz z nim wpisowe - lecz obnizone! Korzystac poki sie da - promocja aktualna do wyczerpania zapasow! Czym zajmujemy sie w gildii: czym chcemy, czyli... gramy w lotto bierzemy udzial w konkursach avatarkowych rozmawiamy o wszystkim... ...i o niczym - do wyboru, do koloru ^^ okazjonalnie gramy w RPG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lavagetas_heqetai Kiray Omega Sun *sturcha go lokciem w brzuch* ale te realne to tajemnica miala byc.... ninja nie chcialas sie podzielic to teraz masz... wszystko z Kredkiem opowiem, nie bedziemu juz milczec i wasza hegemonia sie skonczy... no chyba ze nas obdarujesz sowicie ;] albo moge Was usunac i dostac za Was premie wink to oskarzymy Cie o korupcje i mobbing...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:45 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Kiray Omega Sun *sturcha go lokciem w brzuch* ale te realne to tajemnica miala byc.... ninja nie chcialas sie podzielic to teraz masz... wszystko z Kredkiem opowiem, nie bedziemu juz milczec i wasza hegemonia sie skonczy... no chyba ze nas obdarujesz sowicie ;] albo moge Was usunac i dostac za Was premie wink moze wymasowac ramiona? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
palka Omega Sun palka Kiray palka Co to jest ban? surprised jak bys przeczytala regulamin to bys wiedziala... wiedzialabys takze ze nie wolno cytowac wiecej niz 5 postow... redface Chyba przeczytam redface napisalas w podaniu, ze czytalas stare To przeczytalam: WARUNKI PRZYJECIA: MUSISZ (powtarzam: MUSISZ!) umiec czytac (ze zrozumieniem) i pisac (w miare zrozumiale ^_^) po polsku - i ta znajomosc bedziesz od razu musial udowodnic wypelniajac podanie o przyjecie (ukryte pod przyciskiem 'Request to Join') - napisz tam kilka slow o sobie, ogolnie: skad jestes i jak trafiles na Gaie itp. Brak sensownego wpisu (po polsku - ale bez polskich znakow!) = odrzucenie podania... musisz miec na koncie co najmniej 200 g, gdyz tyle wynosi wpisowe - trafia ono bezposrednio (i automatycznie) na konto gildii, sam nie musisz nic dodatkowo wysylac... choc oczywiscie mozesz ^_~) konieczne jest rowniez przeczytanie REGULAMINU, a po przyjeciu do gildii - przestrzeganie go i to tyle... na poczatek OK, juz po urodzinach, stan trzezwosci powrocil, a wraz z nim wpisowe - lecz obnizone! Korzystac poki sie da - promocja aktualna do wyczerpania zapasow! Czym zajmujemy sie w gildii: czym chcemy, czyli... gramy w lotto bierzemy udzial w konkursach avatarkowych rozmawiamy o wszystkim... ...i o niczym - do wyboru, do koloru ^^ okazjonalnie gramy w RPG blaugh rofl blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Nie pochwali bo go nie mam domokun uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] ale mi sie ten stroj podoba co na poczadku dostalam, fajny jest i jeszcze 5 puszek czegos dostalam i wendke whee to gratuluje wink przeglądaj market- tam mozesz kupic rzeczy czasem po nizszych cenach niz w sklepie wink ale ja moge oddac komus swoje pieniadze gaiowe bo mi sie to ubranko podoba co mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:48 am
No co? przeczytac przeczytalam, stosowac sie wcale nie musialam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palka Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Nie pochwali bo go nie mam domokun uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] ale mi sie ten stroj podoba co na poczadku dostalam, fajny jest i jeszcze 5 puszek czegos dostalam i wendke whee to gratuluje wink przeglądaj market- tam mozesz kupic rzeczy czasem po nizszych cenach niz w sklepie wink ale ja moge oddac komus swoje pieniadze gaiowe bo mi sie to ubranko podoba co mam jasne- oddaj mi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
palka To przeczytalam: WARUNKI PRZYJECIA: MUSISZ (powtarzam: MUSISZ!) umiec czytac (ze zrozumieniem) i pisac (w miare zrozumiale ^_^) po polsku - i ta znajomosc bedziesz od razu musial udowodnic wypelniajac podanie o przyjecie (ukryte pod przyciskiem 'Request to Join') - napisz tam kilka slow o sobie, ogolnie: skad jestes i jak trafiles na Gaie itp. Brak sensownego wpisu (po polsku - ale bez polskich znakow!) = odrzucenie podania... musisz miec na koncie co najmniej 200 g, gdyz tyle wynosi wpisowe - trafia ono bezposrednio (i automatycznie) na konto gildii, sam nie musisz nic dodatkowo wysylac... choc oczywiscie mozesz ^_~) konieczne jest rowniez przeczytanie REGULAMINU, a po przyjeciu do gildii - przestrzeganie go
i to tyle... na poczatek OK, juz po urodzinach, stan trzezwosci powrocil, a wraz z nim wpisowe - lecz obnizone! Korzystac poki sie da - promocja aktualna do wyczerpania zapasow! Czym zajmujemy sie w gildii: czym chcemy, czyli... gramy w lotto bierzemy udzial w konkursach avatarkowych rozmawiamy o wszystkim... ...i o niczym - do wyboru, do koloru ^^ okazjonalnie gramy w RPG a ten czerwony fragment nic Ci nie mowil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:49 am
Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] no co Ty mowisz... modzi nigdy nie daja kasy, predzej ja zbanuja za to ze zebrze i aby polepszyc sobie statystyki... no ale mozna napisac podanie, uzasadnic, albo wziac pozyczke zastawiajac dom albo zrzekajac sie pośmiertnie organów podobnot ostatnio cos takigo wykryli... jakis mod zalozyl na allegro ogloszenie gdzie oferowal ze za 100zl zbanuje wskazane przez dana osobe 3 osoby na gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:50 am
Kiray to oskarzymy Cie o korupcje i mobbing... a do kogo mnie zaskarzysz mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:51 am
palka No co? przeczytac przeczytalam, stosowac sie wcale nie musialam rofl acha a ten wiek w profilu to jest prawdziwy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:53 am
Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Nie pochwali bo go nie mam domokun uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] ale mi sie ten stroj podoba co na poczadku dostalam, fajny jest i jeszcze 5 puszek czegos dostalam i wendke whee to gratuluje wink przeglądaj market- tam mozesz kupic rzeczy czasem po nizszych cenach niz w sklepie wink ale ja moge oddac komus swoje pieniadze gaiowe bo mi sie to ubranko podoba co mam jasne- oddaj mi wink No spoko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:53 am
Kiray Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;] no co Ty mowisz... modzi nigdy nie daja kasy, predzej ja zbanuja za to ze zebrze i aby polepszyc sobie statystyki... no ale mozna napisac podanie, uzasadnic, albo wziac pozyczke zastawiajac dom albo zrzekajac sie pośmiertnie organów podobnot ostatnio cos takigo wykryli... jakis mod zalozyl na allegro ogloszenie gdzie oferowal ze za 100zl zbanuje wskazane przez dana osobe 3 osoby na gai... no cos ty? polak? ktos od nas czy z innej gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|