Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25790 25791 25792 25793 25794 25795 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray

PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:42 am

Lavagetas_heqetai
Kiray
Omega Sun
Kiray

no juz nie przesadzaj... w pisowe to wirtualne goldy sa a wam placa w realu xp

*sturcha go lokciem w brzuch* ale te realne to tajemnica miala byc.... ninja

nie chcialas sie podzielic to teraz masz... wszystko z Kredkiem opowiem, nie bedziemu juz milczec i wasza hegemonia sie skonczy...
no chyba ze nas obdarujesz sowicie ;]

ale o tym pogadamy na osobnosci aby nei bylo swiadkow...
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:43 am

Kiray
Lavagetas_heqetai
uj to sorka- ale zawsze mozesz wyblagac od modów troche pieniędzy ;]

no co Ty mowisz... modzi nigdy nie daja kasy, predzej ja zbanuja za to ze zebrze i aby polepszyc sobie statystyki...
no ale mozna napisac podanie, uzasadnic, albo wziac pozyczke zastawiajac dom albo zrzekajac sie pośmiertnie organów

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

palka

Omega Sun
palka
Kiray
palka
Co to jest ban? surprised
jak bys przeczytala regulamin to bys wiedziala... wiedzialabys takze ze nie wolno cytowac wiecej niz 5 postow...
redface Chyba przeczytam redface

napisalas w podaniu, ze czytalas stare
To przeczytalam:
WARUNKI PRZYJECIA:

MUSISZ (powtarzam: MUSISZ!) umiec czytac (ze zrozumieniem) i pisac (w miare zrozumiale ^_^) po polsku - i ta znajomosc bedziesz od razu musial udowodnic wypelniajac podanie o przyjecie (ukryte pod przyciskiem 'Request to Join') - napisz tam kilka slow o sobie, ogolnie: skad jestes i jak trafiles na Gaie itp. Brak sensownego wpisu (po polsku - ale bez polskich znakow!) = odrzucenie podania...

musisz miec na koncie co najmniej 200 g, gdyz tyle wynosi wpisowe - trafia ono bezposrednio (i automatycznie) na konto gildii, sam nie musisz nic dodatkowo wysylac... choc oczywiscie mozesz ^_~)

konieczne jest rowniez przeczytanie REGULAMINU, a po przyjeciu do gildii - przestrzeganie go

i to tyle... na poczatek

OK, juz po urodzinach, stan trzezwosci powrocil, a wraz z nim wpisowe - lecz obnizone!
Korzystac poki sie da - promocja aktualna do wyczerpania zapasow!

Czym zajmujemy sie w gildii:

czym chcemy, czyli...

gramy w lotto

bierzemy udzial w konkursach avatarkowych

rozmawiamy o wszystkim...

...i o niczym - do wyboru, do koloru ^^

okazjonalnie gramy w RPG

Omega Sun
Lavagetas_heqetai
Kiray
Omega Sun

nie chcialas sie podzielic to teraz masz... wszystko z Kredkiem opowiem, nie bedziemu juz milczec i wasza hegemonia sie skonczy...

albo moge Was usunac i dostac za Was premie wink

to oskarzymy Cie o korupcje i mobbing...

Kiray

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:45 am

Omega Sun
Lavagetas_heqetai
Kiray
Omega Sun

albo moge Was usunac i dostac za Was premie wink
moze wymasowac ramiona? mrgreen

palka
Omega Sun
palka
Kiray
palka
Co to jest ban? surprised
jak bys przeczytala regulamin to bys wiedziala... wiedzialabys takze ze nie wolno cytowac wiecej niz 5 postow...
redface Chyba przeczytam redface

napisalas w podaniu, ze czytalas stare
To przeczytalam:
WARUNKI PRZYJECIA:

MUSISZ (powtarzam: MUSISZ!) umiec czytac (ze zrozumieniem) i pisac (w miare zrozumiale ^_^) po polsku - i ta znajomosc bedziesz od razu musial udowodnic wypelniajac podanie o przyjecie (ukryte pod przyciskiem 'Request to Join') - napisz tam kilka slow o sobie, ogolnie: skad jestes i jak trafiles na Gaie itp. Brak sensownego wpisu (po polsku - ale bez polskich znakow!) = odrzucenie podania...

musisz miec na koncie co najmniej 200 g, gdyz tyle wynosi wpisowe - trafia ono bezposrednio (i automatycznie) na konto gildii, sam nie musisz nic dodatkowo wysylac... choc oczywiscie mozesz ^_~)

konieczne jest rowniez przeczytanie REGULAMINU, a po przyjeciu do gildii - przestrzeganie go

i to tyle... na poczatek

OK, juz po urodzinach, stan trzezwosci powrocil, a wraz z nim wpisowe - lecz obnizone!

czym chcemy, czyli...

gramy w lotto

okazjonalnie gramy w RPG

blaugh rofl blaugh rofl

Kiray

palka

Lavagetas_heqetai
palka
Lavagetas_heqetai
palka
Nie pochwali bo go nie mam domokun
ale mi sie ten stroj podoba co na poczadku dostalam, fajny jest i jeszcze 5 puszek czegos dostalam i wendke whee
to gratuluje wink przeglądaj market- tam mozesz kupic rzeczy czasem po nizszych cenach niz w sklepie wink
ale ja moge oddac komus swoje pieniadze gaiowe bo mi sie to ubranko podoba co mam
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:48 am

Kiray

blaugh rofl blaugh rofl
No co? przeczytac przeczytalam, stosowac sie wcale nie musialam rofl

palka

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

palka
Lavagetas_heqetai
palka
Lavagetas_heqetai
palka
ale mi sie ten stroj podoba co na poczadku dostalam, fajny jest i jeszcze 5 puszek czegos dostalam i wendke whee
to gratuluje wink przeglądaj market- tam mozesz kupic rzeczy czasem po nizszych cenach niz w sklepie wink
ale ja moge oddac komus swoje pieniadze gaiowe bo mi sie to ubranko podoba co mam
jasne- oddaj mi wink

palka
To przeczytalam:
WARUNKI PRZYJECIA:

i to tyle... na poczatek

czym chcemy, czyli...

gramy w lotto

okazjonalnie gramy w RPG

a ten czerwony fragment nic Ci nie mowil?

Omega Sun
Captain

Kiray

PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:49 am

Lavagetas_heqetai
Kiray
Lavagetas_heqetai

no co Ty mowisz... modzi nigdy nie daja kasy, predzej ja zbanuja za to ze zebrze i aby polepszyc sobie statystyki...
no ale mozna napisac podanie, uzasadnic, albo wziac pozyczke zastawiajac dom albo zrzekajac sie pośmiertnie organów

podobnot ostatnio cos takigo wykryli... jakis mod zalozyl na allegro ogloszenie gdzie oferowal ze za 100zl zbanuje wskazane przez dana osobe 3 osoby na gai...
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:50 am

Kiray

to oskarzymy Cie o korupcje i mobbing...

a do kogo mnie zaskarzysz mrgreen ?

Omega Sun
Captain

Kiray

PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:51 am

palka
Kiray

blaugh rofl blaugh rofl
No co? przeczytac przeczytalam, stosowac sie wcale nie musialam rofl

acha
a ten wiek w profilu to jest prawdziwy?
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:53 am

Lavagetas_heqetai
palka
Lavagetas_heqetai
palka
Lavagetas_heqetai
palka
jasne- oddaj mi wink
No spoko mrgreen

palka

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 10:53 am

Kiray
Lavagetas_heqetai
Kiray
Lavagetas_heqetai

podobnot ostatnio cos takigo wykryli... jakis mod zalozyl na allegro ogloszenie gdzie oferowal ze za 100zl zbanuje wskazane przez dana osobe 3 osoby na gai...
no cos ty? polak? ktos od nas czy z innej gildii?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25790 25791 25792 25793 25794 25795 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games