|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:58 am
Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
xD ahh! *_* jeszcze kilka k i miałabyś pendanta ...
a mnie do pendanta brakuje... ponad 200k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:01 am
BeeWolf Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
xD ja mam 480 ... i brakuje mi 20 sad Do czego? :3
Mogę Ci pożyczyć, ewentualnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:02 am
ja moge Ci dac, ale przed koncem questa, bo inaczej wszystko porozdajesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:03 am
Terrorystka Frania ahh! *_* jeszcze kilka k i miałabyś pendanta ...
a mnie do pendanta brakuje... ponad 200k... to ile on teraz kosztuje eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:03 am
Terrorystka Frania Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
xD ahh! *_* jeszcze kilka k i miałabyś pendanta ...
a mnie do pendanta brakuje... ponad 200k... xD ORLY? Mam list z pendantem jakbym chciała. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:04 am
Rynn the Vampire BeeWolf Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
Mogę Ci pożyczyć, ewentualnie :]sory 70k brakuje, do opaski i maski smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:09 am
Omega Sun Rin_Youkai ooo x_X juz 19.32 x_X'''' ja tez ide kusza cos zjesc! przynies cos i dla mnie 4laugh *przynosi talerz fasolki szparagowej podsmazanej na patelni z maslem i bulka tarta oraz keksa * whee wybieraj xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:09 am
BeeWolf Rynn the Vampire BeeWolf Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
Mogę Ci pożyczyć, ewentualnie :]sory 70k brakuje, do opaski i maski smile Ninja band i kitsune mask? Heh. Ninja mam, maskę sprzedałam jak tylko rozpakowałam list za 5k xDDD wtedy 5k to było dla mnie dużo i nie mogłam sobie pozwolić na trzymanie tego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:12 am
Rynn the Vampire Ninja band i kitsune mask? Heh. Ninja mam, maskę sprzedałam jak tylko rozpakowałam list za 5k xDDD wtedy 5k to było dla mnie dużo i nie mogłam sobie pozwolić na trzymanie tego :] a ty to tam u siebie widze ciekawe rzeczy chowasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:14 am
Rynn the Vampire Ninja band i kitsune mask? Heh. Ninja mam, maskę sprzedałam jak tylko rozpakowałam list za 5k xDDD wtedy 5k to było dla mnie dużo i nie mogłam sobie pozwolić na trzymanie tego :] Nie nażekaj ja miałem 3 opaski i dwie maski, Z czego jedna opaske katce oddałem maske nie wiem komu a reszte sprzedałem po 5 tys. crying ale jestem BAKA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:15 am
Rin_Youkai *przynosi talerz fasolki szparagowej podsmazanej na patelni z maslem i bulka tarta oraz keksa * whee wybieraj xd wink z bulka tarta i maslem... *wrzuca fasolke na sitko i wsadza pod kran aby splukac bulke i maslo* taka bez niczego jest najlepsza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:16 am
Omega Sun Rin_Youkai *przynosi talerz fasolki szparagowej podsmazanej na patelni z maslem i bulka tarta oraz keksa * whee wybieraj xd wink z bulka tarta i maslem... *wrzuca fasolke na sitko i wsadza pod kran aby splukac bulke i maslo* taka bez niczego jest najlepsza biggrin Nie teraz to jest poprostu fasola.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:16 am
BeeWolf Nie nażekaj ja miałem 3 opaski i dwie maski, Z czego jedna opaske katce oddałem maske nie wiem komu a reszte sprzedałem po 5 tys. crying ale jestem BAKA. ja mialam 4 i sprzedalam po 4k... ech stare glupia ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:18 am
Omega Sun BeeWolf Nie nażekaj ja miałem 3 opaski i dwie maski, Z czego jedna opaske katce oddałem maske nie wiem komu a reszte sprzedałem po 5 tys. crying ale jestem BAKA. ja mialam 4 i sprzedalam po 4k... ech stare glupia ja... >Patrzy sie na nia i nic nie mowi<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:18 am
BeeWolf Omega Sun Rin_Youkai *przynosi talerz fasolki szparagowej podsmazanej na patelni z maslem i bulka tarta oraz keksa * whee wybieraj xd wink z bulka tarta i maslem... *wrzuca fasolke na sitko i wsadza pod kran aby splukac bulke i maslo* taka bez niczego jest najlepsza biggrin Nie teraz to jest poprostu fasola. o to chodzilo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|