|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:42 pm
Omega Sun Twisted_Exile niezmywalne to farby olejne wink wpierw musialabys mnie znalesc a ja dlugo moge niespac mrgreen twisted twisted hmm farb olejnych niestety nie mam... ale za to moze wypackam Ci czyms dodatkowo wlosy wink Ja tez dlugo nie spie a znajde Cie wszedzie ninja wink ninja to brzmi prawie jak wyznanie milosci ninja rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:44 pm
mykam wink slodkich snow wam zycze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:47 pm
Lethiel mykam wink slodkich snow wam zycze mrgreen branoc kochanie :* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:48 pm
Twisted_Exile ninja to brzmi prawie jak wyznanie milosci ninja rofl mrgreen twisted wink zapomnialas, ze to Ty mi ostatnio wyznawalas milosc ? Przykro mi, ze musze przepuscic Twoje kochajace serduszko przez maszynke do miesa, ale jako emocjonalna kaleka i reka niesprawiedliwosci bez serca musze wzgardzic Twoim uczuciem... no sama rozumiesz... musze trzymac "imidż" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:49 pm
Lethiel mykam wink slodkich snow wam zycze mrgreen szkoda, dobranoc 3nodding zostawiasz mnie z ta wredna Twisted sama crying wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:51 pm
Omega Sun Twisted_Exile ninja to brzmi prawie jak wyznanie milosci ninja rofl mrgreen twisted wink zapomnialas, ze to Ty mi ostatnio wyznawalas milosc ? Przykro mi, ze musze przepuscic Twoje kochajace serduszko przez maszynke do miesa, ale jako emocjonalna kaleka i reka niesprawiedliwosci bez serca musze wzgardzic Twoim uczuciem... no sama rozumiesz... musze trzymac "imidż" wink przez ciebie moje nieczule serduszko stalo sie jeszce bardziej nieczule pojde sie pochlastac mokrym rozowym recznikiem w czarne pudle...z nas dwuch to Ty jestes bardziej wredne tylko ze nikt Ci tego nie powie bo masz wladze xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:54 pm
Twisted_Exile przez ciebie moje nieczule serduszko stalo sie jeszce bardziej nieczule pojde sie pochlastac mokrym rozowym recznikiem w czarne pudle...z nas dwuch to Ty jestes bardziej wredne tylko ze nikt Ci tego nie powie bo masz wladze xd wink ale ja wcale tego nie kwestionuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:59 pm
Omega Sun Twisted_Exile przez ciebie moje nieczule serduszko stalo sie jeszce bardziej nieczule pojde sie pochlastac mokrym rozowym recznikiem w czarne pudle...z nas dwuch to Ty jestes bardziej wredne tylko ze nikt Ci tego nie powie bo masz wladze xd wink ale ja wcale tego nie kwestionuje wink przynajmniej masz tyle godnosci by to przyznac a nie wypierac sie tego mimo licznych dowodow wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:06 pm
Twisted_Exile przynajmniej masz tyle godnosci by to przyznac a nie wypierac sie tego mimo licznych dowodow wink twisted spij spij xd *gromadzi niezmywalne akcesoria*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:09 pm
Omega Sun Twisted_Exile przynajmniej masz tyle godnosci by to przyznac a nie wypierac sie tego mimo licznych dowodow wink twisted spij spij xd *gromadzi niezmywalne akcesoria* *przytrzymuje powieki palcami*nie nie pojde spac dopoki ty nie usniesz rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:20 pm
Twisted_Exile *przytrzymuje powieki palcami*nie nie pojde spac dopoki ty nie usniesz rofl mrgreen twisted *wlacza usypiajaca, relaksujaca muzyke.. w tle szumi morze i spiewaja ptaszki... * To mozesz sobie dlugo poczekac smile Ostatnio cwicze joge i ucze sie panowac nad swoim cialem. To dopiero pierwszy tydzien a juz nie odczuwam, tak jak kiedys, zmeczenia ani glodu, wiec mozesz tu sobie siedziec do rana wink *macha przed oczami wahadelkiem* : Twoje powieki staja sie ciezkie... Marzysz o tym, zeby isc do cieplego lozeczka z pachnaca posciela i w koncu sie wyspac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:21 pm
Czesc Rynn 4laugh Fajnie, ze sa jeszcze jacys zywi ludzie o tej porze na forum. Co tam ciekawego u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:23 pm
Omega Sun Twisted_Exile *przytrzymuje powieki palcami*nie nie pojde spac dopoki ty nie usniesz rofl mrgreen twisted *wlacza usypiajaca, relaksujaca muzyke.. w tle szumi morze i spiewaja ptaszki... * To mozesz sobie dlugo poczekac smile Ostatnio cwicze joge i ucze sie panowac nad swoim cialem. To dopiero pierwszy tydzien a juz nie odczuwam, tak jak kiedys, zmeczenia ani glodu, wiec mozesz tu sobie siedziec do rana wink *macha przed oczami wahadelkiem* : Twoje powieki staja sie ciezkie... Marzysz o tym, zeby isc do cieplego lozeczka z pachnaca posciela i w koncu sie wyspac.... xd pudlo marze oo czyms o czym przecietny nastolatek mysli co 10 sekund xd ...zaraz ze niby ja nie jestem zywa rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|