|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:18 am
Lethiel wired_00 SERAFIN-WAMPIRE dlaczego ci smutno *podchodze* bo mam durną rodzinke *przytula* nie przejmooj sie..... nie tylko ty..... chcial bym ci powiedziec ze wiem co czujesz ale nie mam pojecia bo moja rodzinaka jest bardzo fajna i sie bardzoe dobrze z nimi dogaduje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:19 am
Falcone Lethiel wired_00 SERAFIN-WAMPIRE dlaczego ci smutno *podchodze* bo mam durną rodzinke *przytula* nie przejmooj sie..... nie tylko ty..... chcial bym ci powiedziec ze wiem co czujesz ale nie mam pojecia bo moja rodzinaka jest bardzo fajna i sie bardzoe dobrze z nimi dogaduje farciash.... moi czepiaja sie o wszystko.. wrzeszczą czasami bez powodu... ech... dobijajace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:20 am
Lethiel Falcone Lethiel wired_00 SERAFIN-WAMPIRE dlaczego ci smutno *podchodze* bo mam durną rodzinke *przytula* nie przejmooj sie..... nie tylko ty..... chcial bym ci powiedziec ze wiem co czujesz ale nie mam pojecia bo moja rodzinaka jest bardzo fajna i sie bardzoe dobrze z nimi dogaduje farciash.... moi czepiaja sie o wszystko.. wrzeszczą czasami bez powodu... ech... dobijajace... a mooja jest fafjna ;];]....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:22 am
idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:23 am
Ntsumi_Aya idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę..... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:24 am
Ntsumi_Aya idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę..... nie jestes powietrzem *przytula* a ja tez juz ide Narazie wszystkim jak by co pisac na GG numer w mojej sygnaturce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę..... gonk gonk gonk xd xd xd nigdzie nie ić !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę..... wcale nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:25 am
Falcone Ntsumi_Aya idę bo widzę że jednak jestem powietrzem.........eh......chyba pójdę..... nie jestes powietrzem *przytula* a ja tez juz ide Narazie wszystkim jak by co pisac na GG numer w mojej sygnaturce papatki *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:26 am
* kładzie sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:27 am
lol.......... jakoś tu ucichlo...................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:27 am
wired_00 * kładzie sie na kanapie* *podchodze* i jak już ci lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:28 am
nie ja naprawdę pójdę....porysuję sobie...podram sama z sobą w bilard.... gonk nara..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:29 am
Ntsumi_Aya nie ja naprawdę pójdę....porysuję sobie...podram sama z sobą w bilard.... gonk nara.. a dlaczego tak szybko uciekasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:30 am
SERAFIN-WAMPIRE Ntsumi_Aya nie ja naprawdę pójdę....porysuję sobie...podram sama z sobą w bilard.... gonk nara.. a dlaczego tak szybko uciekasz zaczyna mi się nudzić.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|