|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:43 pm
Yumehayla Dla mnie jest...nie znosze tych wszystkich spotkan z rodzina...zwlaszcza jak zaczynaja wywlekac wszystkie brudy... pranie brudów jest marne... dobrze, że o mnie mogą powiedzieć tak wiele, że aż nie wiedzą od czego zacząć, więc milczą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:44 pm
Yumehayla Omega Sun Yumehayla Dla mnie jest...nie znosze tych wszystkich spotkan z rodzina...zwlaszcza jak zaczynaja wywlekac wszystkie brudy... no to wspolczuje xp Ech...dzieki... dobra, ide na razie spac...dobranoc wszystkim... dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:44 pm
Yumehayla Omega Sun Yumehayla Dla mnie jest...nie znosze tych wszystkich spotkan z rodzina...zwlaszcza jak zaczynaja wywlekac wszystkie brudy... no to wspolczuje xp Ech...dzieki... dobra, ide na razie spac...dobranoc wszystkim... dobranoc, Yumcio [ktoory mnie olał i nawet 'cześć' nie odpowiedział crying ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:48 pm
Kukus Yumehayla Omega Sun Yumehayla Dla mnie jest...nie znosze tych wszystkich spotkan z rodzina...zwlaszcza jak zaczynaja wywlekac wszystkie brudy... no to wspolczuje xp Ech...dzieki... dobra, ide na razie spac...dobranoc wszystkim... dobranoc, Yumcio [ktoory mnie olał i nawet 'cześć' nie odpowiedział crying ] Ech...przepraszam...po prostu...nie najlepiej sie czuje...ech...no to czesc i papatki naraz...trzymaj sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:53 pm
Yumehayla Kukus Yumehayla Omega Sun Yumehayla Dla mnie jest...nie znosze tych wszystkich spotkan z rodzina...zwlaszcza jak zaczynaja wywlekac wszystkie brudy... no to wspolczuje xp Ech...dzieki... dobra, ide na razie spac...dobranoc wszystkim... dobranoc, Yumcio [ktoory mnie olał i nawet 'cześć' nie odpowiedział crying ] Ech...przepraszam...po prostu...nie najlepiej sie czuje...ech...no to czesc i papatki naraz...trzymaj sie... tak lepiej... wybaczam ci... straszny demonie *czochra mu włosy i przytula* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:54 pm
Dzien dobry wszystkim spiochom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:15 am
jest niedziela... jest rano... my jesteśmy obici jak śliwki i mamy kaca... to nie była dobra noc... oj nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:21 am
Kukus jest niedziela... jest rano... my jesteśmy obici jak śliwki i mamy kaca... to nie była dobra noc... oj nie... Ja tez mam kaca...pierwszy raz w zyciu...za co crying ??!!??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:27 am
Yumehayla Kukus jest niedziela... jest rano... my jesteśmy obici jak śliwki i mamy kaca... to nie była dobra noc... oj nie... Ja tez mam kaca...pierwszy raz w zyciu...za co crying ??!!?? a co? tak truli, że musiałeś robala zalać żeby ich nie słyszeć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:28 am
Kukus Yumehayla Kukus jest niedziela... jest rano... my jesteśmy obici jak śliwki i mamy kaca... to nie była dobra noc... oj nie... Ja tez mam kaca...pierwszy raz w zyciu...za co crying ??!!?? a co? tak truli, że musiałeś robala zalać żeby ich nie słyszeć? Nie...moj wlasny wujek mnie spil stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:29 am
Yumehayla Kukus Yumehayla Kukus jest niedziela... jest rano... my jesteśmy obici jak śliwki i mamy kaca... to nie była dobra noc... oj nie... Ja tez mam kaca...pierwszy raz w zyciu...za co crying ??!!?? a co? tak truli, że musiałeś robala zalać żeby ich nie słyszeć? Nie...moj wlasny wujek mnie spil stare pozdrów wujka od nas... Ozzy też z wujkiem zaczynał... w wieku 7 lat... a teraz mi tu siedzi i marudzi, że po piwie go zrzuty łapią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|