|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 3:37 pm
mi sie zawsze marzyla hebanowa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 3:42 pm
Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 4:05 am
Może od razu drzewo sandałowe?
/nie znam się na gatunkach drewna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 7:37 am
*wsadza piłę między zęby i szura nią energicznie, w ten sposób ją ostrząc* pirate
Wedle zamówienia, moje dziatki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 11:05 am
*wycofuje się na z góry upatrzone pozycje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 12:30 pm
ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 12:31 pm
Daedhel *wsadza piłę między zęby i szura nią energicznie, w ten sposób ją ostrząc* pirate Wedle zamówienia, moje dziatki... mrgreen ja chetnie pomoge babuni *mruga oczetami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 2:14 pm
_b_u_r_a_k_ ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 2:56 pm
ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza. a narzeka na kobiety rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 3:55 pm
_b_u_r_a_k_ ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza. a narzeka na kobiety rofl mrgreen Hmmm..... chyba jednak najważniejszym czynnikiem nie jest cena produktu, tylko jego praktyczność i estetyka. Muszę się przyznać do porażki w rozumowaniu xp Punkt dla kobiet xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 10:54 pm
ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza. a narzeka na kobiety rofl mrgreen Hmmm..... chyba jednak najważniejszym czynnikiem nie jest cena produktu, tylko jego praktyczność i estetyka. Muszę się przyznać do porażki w rozumowaniu xp Punkt dla kobiet xD ja sobie kupiłam buty na obcasie któe mi się podobają. 350 złotych, od RYŁKO, a że za nie zapłacił tata... rolleyes dobrze jets być córeczką tatusia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 4:52 am
ZebraDeath ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot Kurde, czemu kobiety zawsze chcą coś drogiego? xD Dąb ma przecież o wiele szlachetniejszą tradycję! mrgreen wiesz, ze cos w tym jest...i to nie wynika z checi posiadania drogich rzeczy...jakos tak wychodzi, ze w wiekszosci przypadkow, bo nie we wszystkich drogie rzeczy sa lepiej wykonane i ladniejsze XD mam ten problem z butami np...nigdy nie kupie sobie chyba szpilek, ktore mi sie tak serio podobaja, bo po prostu mnie na nie nie stac gonk to samo tyczy sie samochodu.... emo też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza. a narzeka na kobiety rofl mrgreen Hmmm..... chyba jednak najważniejszym czynnikiem nie jest cena produktu, tylko jego praktyczność i estetyka. Muszę się przyznać do porażki w rozumowaniu xp Punkt dla kobiet xD ja sobie kupiłam buty na obcasie któe mi się podobają. 350 złotych, od RYŁKO, a że za nie zapłacił tata... rolleyes dobrze jets być córeczką tatusia blaugh mi tez chcial tata kupic, ale nie moge tak...i tak jest za dobry sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:21 am
_b_u_r_a_k_ ZebraDeath ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot też prawda xD Ja też jak coś kupuję, to wolę rozejrzeć się za czymś porządnym, żeby mi dłużej posłużyło i ładnie wyglądało. biggrin Najlepszym przykładem jest moja myszka. Wydałem na nią 180 zeta, ale się opłacało. Fajnie wygląda i jest o wiele wygodniejsza. a narzeka na kobiety rofl mrgreen Hmmm..... chyba jednak najważniejszym czynnikiem nie jest cena produktu, tylko jego praktyczność i estetyka. Muszę się przyznać do porażki w rozumowaniu xp Punkt dla kobiet xD ja sobie kupiłam buty na obcasie któe mi się podobają. 350 złotych, od RYŁKO, a że za nie zapłacił tata... rolleyes dobrze jets być córeczką tatusia blaugh mi tez chcial tata kupic, ale nie moge tak...i tak jest za dobry sweatdrop tylko u nas to inaczej wygląda... co jakiś czas ja, Gemma i tata jedziemy na ciucho-zakupki. snujemy się po galeriach typu faktory (koncówki serii) albo normalnych galeriach i kupujemy jakieś sztukowe ilości ciuchów. głównie to co potrzebujemy na teraz - nowy płaszcz na zimę, strój kąpielowy na wakacje, spodnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 6:20 am
A ja chyba tylko raz kupiłem sobie jakieś ubranie za własną kasę (nie licząc koszulek futbolowych i butów sportowych) xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|