|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 3:07 am
Yajo A ja tam uzywam Opery i mi jest dobrze. jakiś czas temu próbowałam z Operą, ale błyskiem ją odinstalowałam jak okazało się, że nie potrafi mi normalnie wyświetlać stron konta Google i w ogóle się wiesza, jak wchodzę w Notatnik Google, najużyteczniejsze narzędzie w historii przeglądania netu! scream Poza tym osobiście wolałam Netscape'a, miał bardziej użyteczne opcje, szkoda, że projekt zamknięty. No i Firefox ostatnio ma przecieki i część pop-upów mi się otwiera. Mam nadzieję, że w nowej wersji już tego nie będzie, bo naprawdę mnie nie interesują cudowne screensavery i tego typu... A ta gwiazdka przy linkach to mnie raczej sceptycznie nastawiła. To jedno z tych udogodnień, których będę musiała się pozbyć na pierwszym miejscu. ninja *ma Vistę z kompozycją klasyczną i wyłączonymi wszystkimi animacjami ekranu, pulpitem aktywnym i generalnie innymi udziwnieniami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 2:05 pm
harab serapel Yajo A ja tam uzywam Opery i mi jest dobrze. heretyk scream scream scream typowe... czy wszyscy akolici firefoxa musza ejakulowac wszem i wobec jak wychodzi nowa wersja... i byc wzburzonym i osobiscie urazonym uzywaniem przegladarki innej niz 'jedyna_ sluszna_przegladarka_na_swiecie'... nie mowiac juz o oglnym pluciu żółcią... btw. opera 8.50 - dla wygody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:39 pm
/hm, mi tam explorer 7 sie wiesza, a opera działa bez obrazków. do tego firefox rulz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 2:30 am
w swoim życiu przeszłam Netscape, Operę, Mozillę i Explorera.
używam mozilli, bo matka i Gemma innych nie potrafią obsługiwać xp i dlatego jednak nie zaktualizowałam mozilli, bo znowu by były problemy. ot, takie wyjaśnienie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 3:17 am
ZebraDeath w swoim życiu przeszłam Netscape, Operę, Mozillę i Explorera. używam mozilli, bo matka i Gemma innych nie potrafią obsługiwać xp i dlatego jednak nie zaktualizowałam mozilli, bo znowu by były problemy. ot, takie wyjaśnienie. w końcu trzeba będzie sobie nowszą zaaplikować, bo wyjdą nowe zabezpieczenia, a uwierz mi, NIE CHCESZ się przekonać, co się dzieje bez nich. rolleyes Ja tam wciąż mam sentyment do Netscape'a, działał jakby nawet szybciej od Mozilli... Jest jeszcze ten jakiś tam Flock, jakaś nowa rzecz. Tato sobie go załadował, ale to dziwo ma chyba zbyt wiele udogodnień pomagających w "personalizacji" i "utrzymywaniu kontaktu z przyjaciółmi". *atak dreszczy i konwulsyjny grymas twarzy* Nie, dziękuję. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 5:45 am
Mi się wydaję, że IE jest tępy. bo na otwarcie nowej karty trzeba trochę poczekać gonk . a z kolei w Operze denerwuje mnie wszystko, oprócz tego okna, gdzie widać miniatury Stron, które lubisz. Ale na szczęście jest jeszcze coś takiego w Firefoxie. Do tego bardzo łatwo instaluje się motywy i dodatki na Firefoxie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 8:19 am
oho, ja już śmigam na tym fajerfoksie, brat mi instalnął.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 2:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 2:41 pm
opcy harab serapel Yajo A ja tam uzywam Opery i mi jest dobrze. heretyk scream scream scream typowe... czy wszyscy akolici firefoxa musza ejakulowac wszem i wobec jak wychodzi nowa wersja... i byc wzburzonym i osobiscie urazonym uzywaniem przegladarki innej niz 'jedyna_ sluszna_przegladarka_na_swiecie'... nie mowiac juz o oglnym pluciu żółcią... btw. opera 8.50 - dla wygodyA mi 9.5 nie chce poprawnie działać >.>... Ale to odosobniony problem mojej maszyny, bo od innych użytkowników wiem, że wszystko działa. Szlag, a fajna ta wersja jest rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 2:43 pm
Daedhel *ma Vistę z kompozycją klasyczną i wyłączonymi wszystkimi animacjami ekranu, pulpitem aktywnym i generalnie innymi udziwnieniami* Ożby... Siostra ma to na laptopie i za cholerę nie wzbudziło mojej sympatii dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 10:55 am
Yajo Daedhel *ma Vistę z kompozycją klasyczną i wyłączonymi wszystkimi animacjami ekranu, pulpitem aktywnym i generalnie innymi udziwnieniami* Ożby... Siostra ma to na laptopie i za cholerę nie wzbudziło mojej sympatii dramallama nie dziwota. Co za szmelc! Tylko czekać, aż mi wszystko padnie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 11:19 am
ściąganie firefoxa się zepsuło. Bez względu na wersję po prostu nie otwiera się okno do ściągania. Czemu oni nie zrobili mirrorów, no! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:04 pm
Ej, ludzie, to może ktos wrzuci babuni plik na jakiś darmowy serwer żeby sobie ładnie ściągnęła? Daedhel Yajo Daedhel *ma Vistę z kompozycją klasyczną i wyłączonymi wszystkimi animacjami ekranu, pulpitem aktywnym i generalnie innymi udziwnieniami* Ożby... Siostra ma to na laptopie i za cholerę nie wzbudziło mojej sympatii dramallama nie dziwota. Co za szmelc! Tylko czekać, aż mi wszystko padnie! scream Podobno za jakiś czas już wogóle zrezygnują z XP i nawet z Visty i wogole znowu jakąs nową wersję wypuszczą... Pojecia nie mam, na ile to jest prawdziwe dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |