Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ki milyen zenét hallgat? Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 55 56 57 58 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 6:15 am

én elvakult 30Y fan vagyok aki koncikon az első sorban tombol meg pogózik.... de am szinte minden zenét meghallgatok, najó Britney kíméljen és egyéb hasonló nyafogós műsztá.... uppsz lehet h vki szereti akkor nem szóltam sweatdrop
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 2:04 pm

napsugar
én elvakult 30Y fan vagyok aki koncikon az első sorban tombol meg pogózik.... de am szinte minden zenét meghallgatok, najó Britney kíméljen és egyéb hasonló nyafogós műsztá.... uppsz lehet h vki szereti akkor nem szóltam sweatdrop

VÉGE EGYETÉRT VELEM VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 2:58 pm

Medvelaszlo
napsugar

4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 3:57 pm

napsugar
Medvelaszlo
napsugar

4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl

Bocsi csak állandóan piszkálnak engem a suliban, hogy ezt hallgazsd meg én meg meghallgatom és valami olyasmit hallok amin már a pici kis füles is csöpög. mad Fúj.... Utálom a nyálas zenéket (Britney meg ilyenek....)

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 6:13 pm

Én elég sok mindent meghallgatok, de azért előnyben részesítem azokat a zenekarokat, amelyeknél érzem hogy - tudom, hülyén fogalmazok, de - "él" azazhogy nem az amikor egy discjockey felmegy a színpadra és felrak egy lemezt... Meg aki autóriasztót utánozva szkreccsel, azt az embert sem tekintem zenésznek.

Gitár, hegedű, zongora, na meg a jó énekhang sem árt... (na mondjuk engem mostanában azzal tudnak kikergetni a világból, ha éneklő kisgyerekeket mutatnak, hogy jaj de jó hangja van, és igazi kis sztár...)

És bevallom őszintén, hogy néhány éve még Britney volt a kedvenc énekesnőm! rofl
Na jó volt az 6-7 éve is, de bevállalom!! biggrin
És te bevállalod?? biggrin xd Igen vagy NEM?? *bocs gyerekek, csak beütött a Csernus-fíling...*
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 12:07 am

még jo h ismerem heart mrgreen

0xXPinkyXx0

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 9:29 am

A csöcsein kívül, nem kedveltem régen sem Britney .
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 9:31 am

Medvelaszlo

pasi... stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 9:34 am

napsugar
Medvelaszlo

pasi... stare

Nem tehetek róla! Mindenhonnan az folyt! Most már nem kedvelem sehogy sem, és mára már tudom, hogy nem csak a külső a fontos. Hidd el tudom..... sajnos sad ....
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 2:47 pm

Medvelaszlo

Nem tehetek róla! Mindenhonnan az folyt! Most már nem kedvelem sehogy sem, és mára már tudom, hogy nem csak a külső a fontos. Hidd el tudom..... sajnos sad ....

köszönöm..... ugyanis elegem van abból h mindenki azt nézi meg -jééé nézd szőke nagymellű..... hűhha ecerre nyomuljunk is rá... pfúj... jó nem panaszkodok, mer azér sok bajom nincs a testemmel... csak nem vok szőke hosszúhajú hanem fekete rövidebb és van egy kis plusz kilóm.... ennyi..... erre egyből leteheneznek hát ka**** be scream scream hülye műnők
am meg még a csapból is ez folyik a felfújt szájú műk akik minden 2 nap címlapon vannak vmi kis aprósággal (pl: annácskának már megint megharapta az édi bédi cuki muki kutyija a szomszéd nénikét.... vagy épp letört a körme...) scream scream

na ezt most megint kiadtam magamból... huhh... bocsi ha vkit sértenek ezek a dolgok, csak néha kitörnek belőlem sértések és megnyilvánulások amik nem mindig a legszebbek sweatdrop

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 3:15 pm

napsugar
Medvelaszlo

köszönöm..... ugyanis elegem van abból h mindenki azt nézi meg -jééé nézd szőke nagymellű..... hűhha ecerre nyomuljunk is rá... pfúj... jó nem panaszkodok, mer azér sok bajom nincs a testemmel... csak nem vok szőke hosszúhajú hanem fekete rövidebb és van egy kis plusz kilóm.... ennyi..... erre egyből leteheneznek hát ka**** be scream scream hülye műnők
am meg még a csapból is ez folyik a felfújt szájú műk akik minden 2 nap címlapon vannak vmi kis aprósággal (pl: annácskának már megint megharapta az édi bédi cuki muki kutyija a szomszéd nénikét.... vagy épp letört a körme...) scream scream

na ezt most megint kiadtam magamból... huhh... bocsi ha vkit sértenek ezek a dolgok, csak néha kitörnek belőlem sértések és megnyilvánulások amik nem mindig a legszebbek sweatdrop

Semmi gáz! amúgy meg a férfiak ösztönösen nézznek a műnők után, bár van egy szűk réteg akik észre veszik, hogy léteznek más szép nők is! wink
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 1:26 am

O.O

0xXPinkyXx0

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 3:21 am

0xXPinkyXx0
O.O

bocsi sweatdrop sweatdrop néha vannak ien kirohanásaim..... főleg ha rossz passzban vok a legapróbb dolog is felhúz és akkor ien leszek sweatdrop sweatdrop bocsiiiii
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 7:26 am

np! cool

0xXPinkyXx0

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 11:39 am

napsugar
Medvelaszlo

Kik teheneztek le? scream
Mondjad megverem, mi csajok fogjunk össze! rofl
Egyébként nyugodj meg nem csak téged érnek ilyesfajta atrocitások. 3nodding
Én már fel se veszem őket. Nem nekik kell hogy tetszek... És ha nem tetszik nekik amit látnak akkor ne nézzenek oda. biggrin

Bulvár műsorokból viszont már nekem is elegem van... stare
Ezért van nálam maximum 2-3 órára bekapcsolva a tv. Megnézem a hiradót, plussz lefekvés előtt nézek még valami agyrontó rajzfilmet és kész. biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 55 56 57 58 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games