|
|
Beöltözöl Gaia-s avidnak? |
Simán! |
|
73% |
[ 14 ] |
Inkább valami másnak... |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2012 3:20 pm
Hát az én jelmezem sem az a fúh de oroginal utolsó cérnaszálig én varrtam dolog...de ha csapatként indulunk szerintem ezek az apróságok jobban eloszlanak mint egyéniben...ha egymagad állsz a színpadon és mindenki a ruhád molekuláit méregeti persze hogy ciki ha csak 1-2 kiegészítő saját készítés de egy csapatban mindenkinél van 1-2 érdekes darab és összhatásában már nem is olyan rossssz...gondolom.
Az online jelentkezés határideje március 25. Tehát vagy kezdjük el összegyűjteni a munkafolyamat-,és az avi-képeket,összevágni a zenét... Így még mindig kiszórhatnak az előzsűrizésen tehát sokat nem veszthetünk... vagy ingyen bejut a banda és fellép vagy most hagyjuk az egészet úgysem lesz kész addig senki stb? biggrin
(Bár én azt mondom hogy ingyenjegyért már tényleg megér egy próbát,és ha csak 1-2-3-4 ember maradna aki elkészül meg komolyan fellépne akkoris hajrá mert még mindig jobb mint egyedül.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:22 am
Az a helyzet, hogy 1. még amatőr szinten is alig haladtam sweatdrop 2. nem volt megbeszélés Zsu barátjával. 3. szerintem kéne egy megbeszélés, gyülekező, valami. Bár ilyen közeli határidővel már... Én egyelőre nem indulok, szerintem őszre már inkább össze tudnék hozni valamit. Cryene-n Macin és rajtad kívül nem tudom, ki hogy halad, lehet, hogy az lenne a jó, ha ősszel lépnénk fel mindannyian. Úgy érzem, nem versenyre méltó még, amit úgy-ahogy össze tudnék talán ügyködni. Több olyan dolgot szeretnék bele, melyet én készítek el valahogy, kézimunkával vagy varrással, akár segítséggel (azt nem tiltják, hogy valaki besegítsen). (Ami minimum lenne: fejfedő fotókartonból vagy nemezből, a törzsön keresztbe futó lila öv fehér dísszel, hegyes fül és talán a szárny, ezeket próbálnám meg őszre összehozni). Ja és régen csináltam egy "önaviartot" pont erről a fekete lila aviról (igaz fehér hajjal), picit talán jobban látszanak a részletek: itt van.Most meg csináltam egy új avit (a mostani fekete sárga), de ott a ruha lenne nehéz, a "lámpás" botban viszont egy ismerős tudna segíteni, ő már csinált ilyen "csavart" botokat. smile Az is lehet, hogy ez lesz őszre, még nem tudom. És akkor: MondoCon-on vagy Holdfénycon-on lépnétek fel? Ez még mindig nem teljesen világos nekem. Ha a MondoConon cosplayeztek versenyben, elmegyek, szurkolni azt biztosan 3nodding De ha szeretnél segíteni, beszéljünk PM-ben (ha nem gond) sweatdrop Igazából érzem magam annyira zöldfülűnek még, hogy segítséget kérjek, főleg, ha őszre csinálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 11:55 am
Ami azt illeti (ahogy nővérem kezdte minden második mondatát [ohh szegénykém, nyugodjon békében x'( ]) én ma megvettem a belépőket a MondoConra. Szóval az már biztos, hogy megyek, csak nem tudom még, hogy miben. Ez főleg attól függ, hogy végül felállítjuk-e a csapatot, és ha versenyezni még nem is, de együtt elmegyünk a conra CP-ben, és attól is függ hogy apám megcsinálja-e a ruhámat vasárnapra :3 Amúgy idézem a mai Fbukos 'dühkitörésemben' írt postot (amire több like jött mint válasz, és ehhez nem nagyon tudtam mit hozzáfűzni -_-) :
Hey, hey! Valaki adhatna infót, hogy akkor indul-e a csapat a conon, mert akkor szerintem lassan nevezni kéne. A jegyeket már meg lehet venni pl az Animeland-ben, és lehet, hogy holnap meg is veszem. Majd írjatok! ^^ ~Cryene
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:00 pm
Téényleg! Feltettem dA-ra munkafolyamatos képeket, elég viccesek lettek, ha akarjáok, nézzétek meg biggrin Amúgy mielőtt megkérdeznétek, IGEN, A HAJAM IGAZI!!!!! xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:09 pm
CryeneStrifeShiroi Téényleg! Feltettem dA-ra munkafolyamatos képeket, elég viccesek lettek, ha akarjáok, nézzétek meg biggrin Amúgy mielőtt megkérdeznétek, IGEN, A HAJAM IGAZI!!!!! xDDD Majd megveszem én is akkor a jegyet, ha ott gyűlünk, valószínűleg mindkét conra megyek (Mondo, Holdfény). Csak rajzokat meg az ID képedet látom és scrapbookot meg browse-t is néztem a galérián belül de semmi sweatdrop Vagy én vagyok ügyetlen, vagy talán több DA regid van és rosszat linkeltél? A rajzaid aranyosak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:27 pm
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Téényleg! Feltettem dA-ra munkafolyamatos képeket, elég viccesek lettek, ha akarjáok, nézzétek meg biggrin Amúgy mielőtt megkérdeznétek, IGEN, A HAJAM IGAZI!!!!! xDDD Majd megveszem én is akkor a jegyet, ha ott gyűlünk, valószínűleg mindkét conra megyek (Mondo, Holdfény). Csak rajzokat meg az ID képedet látom és scrapbookot meg browse-t is néztem a galérián belül de semmi sweatdrop Vagy én vagyok ügyetlen, vagy talán több DA regid van és rosszat linkeltél? A rajzaid aranyosak 3nodding Ohh még úgy látszik nem töltötte fel, de minjárt fennt lesznek a képek, csak most nem én csinálom a dA-mat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:47 pm
Most nézzétek meg a képeket, már fel van töltve a legtöbb (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 1:13 pm
CryeneStrifeShiroi Most nézzétek meg a képeket, már fel van töltve a legtöbb (: Tökjó lett, aranyos és igen, tetszik a hajad is biggrin Látszik amúgy, hogy igazi (szerintem biztosan) xd Kicsit meghoztad a kedvem. 3nodding A szárnyakról eszembe juotttak a gift box szárnyak Gaián, talán az alapján lehetne miniszárnyat csinálni. Még arra is gondoltam, hogy majd őszre olyan OC-t csinálok esetleg cosplaybe, ami nem Gaiás. Vagy igen. Nagy eséllyel vagy a zöld fekete vagy a lila fekete lesz máskorra. Még nem tudom biztosan. Ha jól emlékszem láttad az első képeimet melyeken kicsit melákosan nézek ki (fekete ing, lila nadrág) sweatdrop Mint írtam, segítséggel jobban menne szerintem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 1:15 pm
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Most nézzétek meg a képeket, már fel van töltve a legtöbb (: Tökjó lett, aranyos és igen, tetszik a hajad is biggrin Látszik amúgy, hogy igazi (szerintem biztosan) xd Kicsit meghoztad a kedvem. 3nodding A szárnyakról eszembe juotttak a gift box szárnyak Gaián, talán az alapján lehetne miniszárnyat csinálni. Még arra is gondoltam, hogy majd őszre olyan OC-t csinálok esetleg cosplaybe, ami nem Gaiás. Vagy igen. Nagy eséllyel vagy a zöld fekete vagy a lila fekete lesz máskorra. Még nem tudom biztosan. Ha jól emlékszem láttad az első képeimet melyeken kicsit melákosan nézek ki (fekete ing, lila nadrág) sweatdrop Mint írtam, segítséggel jobban menne szerintem... Hát ebből itt minden saját készítésű, ha gondolof segíthetek, mert nekem már nincs szinte semmi más dolgom. A szoknya is kész, csak hát most komolyan rakjak fel DAra egy képet a popimról??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 1:49 pm
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Most nézzétek meg a képeket, már fel van töltve a legtöbb (: Tökjó lett, aranyos és igen, tetszik a hajad is biggrin Látszik amúgy, hogy igazi (szerintem biztosan) xd Kicsit meghoztad a kedvem. 3nodding A szárnyakról eszembe juotttak a gift box szárnyak Gaián, talán az alapján lehetne miniszárnyat csinálni. Még arra is gondoltam, hogy majd őszre olyan OC-t csinálok esetleg cosplaybe, ami nem Gaiás. Vagy igen. Nagy eséllyel vagy a zöld fekete vagy a lila fekete lesz máskorra. Még nem tudom biztosan. Ha jól emlékszem láttad az első képeimet melyeken kicsit melákosan nézek ki (fekete ing, lila nadrág) sweatdrop Mint írtam, segítséggel jobban menne szerintem... Hát ebből itt minden saját készítésű, ha gondolof segíthetek, mert nekem már nincs szinte semmi más dolgom. A szoknya is kész, csak hát most komolyan rakjak fel DAra egy képet a popimról??? biggrin Pm-ben beszélhetünk. 3nodding Ó azt nem kell sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 11:05 am
Fontos! Ha minden igaz, a Mondoconra nem tudok menni, mert 14-ére be lettem táblázva, de majd valaki csináljon fotókat rólatok wink Ha valaki vagy mindenki(?) megy a Holdfényconra (is), azon ott leszek smile (Rá is érek akkor és azt is szeretem 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 11:14 am
Obi Aoi Fontos! Ha minden igaz, a Mondoconra nem tudok menni, mert 14-ére be lettem táblázva, de majd valaki csináljon fotókat rólatok wink Ha valaki vagy mindenki(?) megy a Holdfényconra (is), azon ott leszek smile (Rá is érek akkor és azt is szeretem 3nodding ) A Holdfénycon a drága jó ősöktől függ, de megoldom!!! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 12:07 pm
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi Fontos! Ha minden igaz, a Mondoconra nem tudok menni, mert 14-ére be lettem táblázva, de majd valaki csináljon fotókat rólatok wink Ha valaki vagy mindenki(?) megy a Holdfényconra (is), azon ott leszek smile (Rá is érek akkor és azt is szeretem 3nodding ) A Holdfénycon a drága jó ősöktől függ, de megoldom!!! D: Értem. (Csak miattam nem muszáj, de ezt nem egoizmusból mondom.) Csak most tavasszal nem tudok Mondoconra menni. Munkaképzést most nem adok fel érte sweatdrop A Holdfényconban azt is szeretem, hogy kicsit jobban szól a sci-firől is, de a Mondocon is jó és az animével sincs bajom (persze megszállott se vagyok). Holdfényconra valószínűleg valami saját összeállítást próbálok amatőr szinten kész cuccokból, verseny nélkül, DE szurkolok nektek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 1:33 pm
Szerintem hivatalosan is elnapolhatjuk a dolgot nyárra vagy őszre,mert ma éjfélig van/volt a jelentkezési határidő a holdfényconra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|