|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 9:12 am
hela bertz ichabot Jesteście zajebiste wszystkie i nie płakać mi tu! to bardzo miłe z twojej strony haha mrgreen Romantyczne, jak Anzelmo zauważył, nie uważasz? 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 9:17 am
ichabot hela bertz ichabot Jesteście zajebiste wszystkie i nie płakać mi tu! to bardzo miłe z twojej strony haha mrgreen Romantyczne, jak Anzelmo zauważył, nie uważasz? 3nodding xp tak, od razu poczułam się doceniona. podejrzewam, że cała damska społeczność sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 9:19 am
Ha! Wiedziałem, że czasem opłaca się być szarmanckim !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:31 am
Kiedyś będziesz prześliczną kobietom Masz bardzo ładne rysy twarzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 12:41 pm
ichabot Ha! Wiedziałem, że czasem opłaca się być szarmanckim ! szrmancy faceci sa cool smile wiecie ostatnio zauwazylam nawrut tej cechy u niekturych osobnikach, czy mi sie zdaje czy swiat sie zmienia na leprzeXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:11 pm
kISaMur ichabot Ha! Wiedziałem, że czasem opłaca się być szarmanckim ! szrmancy faceci sa cool smile wiecie ostatnio zauwazylam nawrut tej cechy u niekturych osobnikach, czy mi sie zdaje czy swiat sie zmienia na leprzeXD tak z ciekawosci ;d specjalnie robisz te błedy? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:32 pm
dodaj ze podczas sniadania! podczas sniadania!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:41 pm
to byo podczas sniadania! lubię placki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:43 pm
AAALEEE ŁURWAŁ rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:57 pm
Yuuita_BrAtZ kISaMur ichabot Ha! Wiedziałem, że czasem opłaca się być szarmanckim ! szrmancy faceci sa cool smile wiecie ostatnio zauwazylam nawrut tej cechy u niekturych osobnikach, czy mi sie zdaje czy swiat sie zmienia na leprzeXD tak z ciekawosci ;d specjalnie robisz te błedy? O.o dopiero zauwazylam ze mam blad w lepsze, reszta moze byc nie swiadomie:/ najczesciej z ó i ż, ale to inna historia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 10:26 am
Apropos języków... znasz ukraiński i rosyjski? Jest w nich jakaś znaczna różnica? Pytam, bo zawsze wydają mi się one bardzo podobne, a wiem że jednak czymś się różnią biggrin
Natalka jak zwykle przy śniadaniu piękna *.* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|