Welcome to Gaia! ::

<center>KOLEJNA PRZEPROWADZKA, MIEJMY NADZIEJE ZE JUZ OSTATNIA smile
NOWA GILDIA!
</center>

Nareszcie - gildia. Mozna zapytac, jaka to bedzie roznica: czy piszemy w nowym topicu, czy w naszym staruszku? No coz, prawdopodobnie zadna biggrin Ale zawsze bedzie mozna sie pochwalic wlasna gildia. A gdy przyjdzie ktos nowy, nie trzeba bedzie na pytanie "czy moge dolaczyc do waszej gildii?' odpowiadac 'no wiesz, tak wlasciwie to nie mamy gildii, bo.. ee.. no nie wiemy nawet dlaczego nie mamy..' razz

REGULAMIN (updated 14.06.2004)

Zeby nalezec do Gildii:
#1) musisz umiec pisac po polsku i rozumiec to, co pisza inni. Nie chce widziec zadnych postow w stylu "I can speak Polish, but I can't write and read. may I join your guild?" Odpowiedz brzmi 'NIE' (dla niekumatych: THE ANSWER IS NO ^^) MUSISZ UMIEC PISAC I CZYTAC PO POLSKU! Nie musi to byc doskonala polszczyzna, wystarczy w miare zrozumiala - nie jestesmy tu fanatykami gramatyki i ortografii ^^
#2) musisz zadeklarowac chec przylaczenia sie - wyslij do mnie, MissTao, prywatna widomosc (patrz rowniez punkt #4)
#3) trzeba miec w miare znosne maniery sweatdrop o tym co jest nieznosne bede decydowac JA, w porozumeniu z cieszacymi sie moim szacunkiem czlonkami gildii - zacznie sie od ostrzezenia, skonczy na usunieciu z gildii (w skrajnych przypadkach na powiadomieniu moderatora, ale mam nadzieje, ze to nie bedzie konieczne...)
#4)
trzeba byc zarejestrowanym i aktywnym na Gaii co najmniej od tygodnia - to bedzie (przynajmniej teoretycznie) swiadczylo o zainteresowaniu wystarczajacym na dluzej niz jeden dzien. Musze zaczac zmniejszac liczbe czlonkow, ktorzy potrafia tylko wyslac wiadomosc 'hej, zapisz mnie do gildii', i wiecej nie pokazuja sie na forum... stare Oczywiscie to nie oznacza, ze nie-czlonkom nie wolno tu postowac - alez wolno, a nawet jest to zalecane ^^ Po prostu na oficjalna liste zostaniecie wciagnieci po tygodniu od rejestracji 3nodding
BTW. gdy bede miala troche czasu, chyba zajme sie wyczyszczeniem szeregow gildii z osob, ktore znamy tylko jako nick na liscie...

I tyle (chwilowo) zasad. A tak, jedna mini-zasada: starajcie sie nie uzywac polskich znakow, unikniemy w ten sposob nieoczekiwanego ataku podejrzanych krzaczkow xd

Little announcement (in crappy English ^^): to join our guild, you must read and write in Polish. If you can't - I'm sorry, but you can't be a member, don't even ask...

-------------------------------------------------------------------------------------

A tu mamy sliczna stronke naszego nieocenionego Kage biggrin :

User Image Go-Gaia polish fanclub
Lista czlonkow (bez skojarzen ^^). Zglaszac sie (mozna na forum, ale dodatkowo koniecznie wyslijcie mi PM)! Aha, przy okazji napiszcie, jak trafiliscie na Gaie - ktos wam o niej powiedzial, natkneliscie sie na forum przypadkiem i takie tam.

1. MissTao
2. toru3
3. Setzeriusz
4. Agit
5. Fifek
6. k_o_c_h_a_n_y
7. Melania Moon
8. Omega Sun
9. Calimanise Chi
10. Kattie
11. Miss_Karina
12. sweet_chii
13. Uber.Zer0
14. madchild
15. M.E.V
16. Marzena
17. Eurina Vam
18. Driona
19. Rynn the Vampire
20. Kagenoyami
21. Mirabell
22. adelka
23. Grishnackh
24. Leif-sama
25. Akiko Tamashii
26. Eror
27. mikaboshi
28. Fargariel
29. Senareil
30. matus_the_1st
31. Balsa
32. Nicram
33. Enter_Sandgirl
34. kivrell
35. Kyoko Suomi
36. Saiki-chan
37. Katka1989
38. Redrey
39. Nerka88
40. Thanatos27
41. Razielek
42. yumi-ki
43. Krall_Arrakis
44. Narsil_Alavel
45. Agusia
46. kajiczka
47. Monisia
48. white_panther
49. dark wampirek
50. HeeroX
51. nzts
52. polish_bytch
53. iisjah
54. Keiikun
55. Radical Oki Dreamer
56. Athanor
57. Lady Karen
58. Tarenee
59. shadow Silvery
60. Yumehayla
61. Neriyuu
62. Atazure
63. mojsa
64. ReAl MaGiK!
65. Niroqu
66. Trinity-chan
67. kronoh506
68. LiL_gAnGsTa
69. Falcone
70. Irmes
71. domoos
72. Megumi_86
73. Avraxis
74. Nephily
75. Labudziak
76. Telandrel
77. delisa
78. Dos
79. danii
80. Edvynn of Northend
81. kais0
82. IMINKA
83. Cremmy
84. Lakoon
85. Valgaf11
86. Chaco
87. szadow0
88. setsuna dragonclaw
89. kingus
90. Hedvigis
91. Kirke
92. Kukus
93. Aida-Weda
94. Ultra_White_Dragon
95. Wilczek-BWOM
96. Ania413
97. KaiKa_Studio
98. natawa
99. Soujia
100. Mistic_Lina
101. Mihobi
102. Delein
103. dest
104. Vykk
105. lookasz
106. ROGUE the Witch
107. [Shinn]
108. tamahome0
109. Ja- Yosei
110. Pisarz
111. olcia
112. Meehow
113. Toolek
114. Iael
115. Maru~Yasha
116. Limia
117. XEnon_Akaszik
118. Ayumi90
119. Kopciuszek
120. Viki
121. Lina-san
122. Lethiel
...

Jesli ktos zglaszal chec wstapienia do gildii i jeszcze go nie ma na liscie, niech sie upomni - trafila mi sie awaria netu, a potem mialam do przeczytania setki stron w gildii + setki PMow (mniej wiecej ^^), wiec moglam kogos przegapic...

A tu bannerki naszej gildii. Pierwszy, autorstwa Irmes:
User Image

Tak wyglada z wstawiona moja podobizna smile
User Image

Oto banner numer 2, tym razem autorstwa mojego ^_^
User Image

Kto reflektuje na jeden z tych bannerkow, niech sie zglosi do mnie - oczywiscie umieszcze w nim jego buzke zamiast wlasnej facjaty (w zamowieniu prosze podac numer bannera 3nodding ).
GUILD LOTTO

ZASADY:
Postawienie na jeden numer: 50 g. Mozna obstawic maksymalnie 3 numerki (nie chcemy dyskryminowac osob niezbyt zasobnych w fundusze ^^). Po wykupieniu wszystkich (i potwierdzeniu wszystkich trade'ow), droga losowania (przy pomocy www.randomizer.org) zostanie wyloniony zwyciezca. Wysokosc nagrody bedzie uzalezniona od ilosci wykupionych losow, wiec prosze obstawiac 3nodding . W przypadku wykupienia wszystkich wyniesie:
25x50= 1250 g

JAK OBSTAWIC NUMER?
Nalezy wyslac do mnie (MissTao) trade'a (50, 100 lub 150 g, zalezy ile sie kupuje losow, oczywiscie) z tematem 'obstawiam numer x (y, z)' .:.: Info dla nowicjuszy: do wysylania pieniedzy/przedmiotow niezbedny jest trading pass (do kupienia w banku, koszt: 500 g) :.:.

UWAGA: W loterii moga brac udzial tylko czlonkowie gildii.

LOTTO #11

sweatdrop = brak potwierdzenia

1. Delisa
2. Melania Moon
3. Kukus
4. Akiko Tamashii
5. Cremmy
6. Kopciuszek
7. Enter_Sandgirl
8. Omega Sun
9.
10. Falcone
11. Melania Moon
12. Kopciuszek
13. Delisa
14.
15. Kukus
16. Wilczek-BWOM
17. Wilczek-BWOM
18. Falcone
19. Cremmy
20.
21. Kopciuszek
22.
23. Falcone
24. Melania Moon
25. Delisa

Zwyciezca w loterii #10:
Katka1989!

Poprzednio wylosowani szczesliwcy:
Lotto #9: Wilczek-BWOM
Lotto #8: Miss_Karina
Lotto #7: Cremmy
Lotto #6: Monisia
Lotto #5: Falcone
Lotto #4: Driona
Lotto #3: Melania Moon
Lotto #2: Driona
Lotto #1: Kagenoyami

-----------------------------------------------------------

Zasady:
- tylko dla czlonkow gildii whee
- wpisowe wink : 100 g, do wygrania: 1000 g
- konkurs rozpocznie sie po zapelnieniu wszystkich miejsc (a jest ich 10 3nodding )
- sposob wylonienia zwyciezcy: ankieta (w osobnym topicu na subforum 'Avatar Talk', dam do niego linka)
- zeby sie wpisac na liste uczestnikow nalezy wyslac do mnie trade'a z tematem 'avatar contest' i byc w tym czasie ubranym w taki stroj, w jakim sie chce przystapic do rywalizacji - zmienic go mozna dopiero wtedy, gdy powiem ze mozna xp

TEMAT KONKURSU NR 1: ...BRAK TEMATU (tzn. mozesz byc ubrany w dowolne ciuchy, w kolejnych odslonach zabawy wprowadzimy jakies, jak to mowia, 'themes' ^_~)

Uczestnicy:
1. [Shinn]
2. Delisa
3. Akiko Tamashii
4. Enter_Sandgirl
5. yumi-ki
6. Katka1989
7.
8.
9.
10.
No to ja rezerwuję sobie miejscko pod numerkiem dwa. Mozna?^^

Jestem z Bogatyni (taka mała dziura na pld-zach krancu Polski). A jak znalazlam Gaie? Ano kupila se Mangazyn, przeczytala artykul, zajrzala z ciekawosci.... i juz zostala wink
toru3
No to ja rezerwuję sobie miejscko pod numerkiem dwa. Mozna?^^

Jestem z Bogatyni (taka mała dziura na pld-zach krancu Polski). A jak znalazlam Gaie? Ano kupila se Mangazyn, przeczytala artykul, zajrzala z ciekawosci.... i juz zostala wink

witam! numer dwa juz czeka! biggrin
Dziekuje =^.^= (to się nazywa szybka obsluga razz )
heh, staram sie 3nodding
kihihih... to ja też się dołączę ;p
Setzeriusz
kihihih... to ja też się dołączę ;p

hej Set biggrin zrobione.

aha, dzieki za wrzucenie linka do naszej biednej stronki heart i za nazwanie jej serwisem *peka z dumy* xd
ja! ja! ja! mogę mieć nr dziewiąty? sweatdrop
dawno mnie na "czy ktoś..." nie było, ale ciąglę żyje! xd
jak sie tu znalazłam...? stare dzieje xd tak naprawdę to całkiem przypadkiem... przez buttonik na stronce MissTao blaugh
Calimanise Chi
ja! ja! ja! mogę mieć nr dziewiąty? sweatdrop
dawno mnie na "czy ktoś..." nie było, ale ciąglę żyje! xd
jak sie tu znalazłam...? stare dzieje xd tak naprawdę to całkiem przypadkiem... przez buttonik na stronce MissTao blaugh

serio? no prosze, do czegos sie jednak przydala xd jesli chcesz, masz numer dziewiaty - wlasciwie to pierwsza 10 czlonkow moze sobie wybrac ktorys z pierwszych dziesieciu numerkow. dotyczy to rowniez Seta i toru - jesli chcecie wybrac sobie inny numer, to mozecie to zrobic - ale radze sie pospieszyc 3nodding
*wlacza radar* wyszukiwanie Polakow...
co nowych nałapiemy to nałapiemy... ale starych znajomych trzeba też tutaj zagonić 3nodding
i dzięki za numerek 9 xd
no wiec tak bardzo prosze o numer 7 natknelam sie na linka gai na jakiejs stronie weszlam tu, zobaczylam to, i zostalam z wami xd
hejka Mel, sie robi 3nodding (a juz mialam sie zabrac za zaganianie kijem czy innym pejczem, nie bez pewnego rodzaju przyjemnosci... twisted )

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff