St Fareez Junior

St Fareez Junior's avatar

Birthday: 06/10

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Interest Tags

Remind me to update my interests.

 

About

[ F ][ U ][ C ][ K ]

[ T ][ H ][ E ]

[ S ][ Y ][ S ][ T ][ E ][ M ]

Other Misprice.

A

B
C
D
E

I dont like PMs Unless you have something for sell.
I dont like Comment.
I dont like Friend request unless its business problem. =)
I dont Donate. Work at your own =)
I like girls, make me sign please.

Thats it.

Serving Gaia since Sun Jun 28, 2009 4:41 am with 3,232 transactions, totalling 3,291,749,315g.
on 21/October/2013.

Friends

Comments

View All Comments

Candy o v o Report | 03/06/2017 3:45 am
oh lol,stalk profile just recall who u are,aiyo,long time didn't log in gaia,forget all friend already redface redface redface
Candy o v o Report | 03/06/2017 3:39 am
halooo,,u are? sweatdrop
Candy o v o Report | 03/01/2017 6:54 am
whee
Abieyy Report | 10/30/2013 9:44 am
aku pn pkir cmtu gak, tkut dia rig yg kene jwb soalan tu je, yg tu mmng aku mls, chnces nk dpt items thp dewe ssh.. xtau npe aku rse mcm akn ade recolor tok darkness ni kat new rig nnti, warne kelabu or putih komfem cun.. ko xpenah main rig?
Abieyy Report | 10/30/2013 9:39 am
aa, tpi td kat announcement ckp sale smpai 1/11.. mknenye da lepas halloween, mungkin selmt kot.. mmng cantik, ni item paling aku minat... aku hrp rig bru nnti, ade leg mod ngan hand mod cun mcm darkness ni.. ko rse berbaloi ke beli advnce chnce november 6m-7m eac? aku ingt nk beli jgk nnti, tpi tngk harge mcm melampau lak.. mcm nk amik risk since rig yg latest ni aku mng besar..
Abieyy Report | 10/30/2013 9:31 am
nsib ko baik, td aku jumpe org jual dt 120m sweatdrop .. ade 29 ngan aku skng.. ingt bile da up 2xm bru nk lepaskan.. aku rse sempat kot.. ko rse cmne? aku lam bhye ni
Abieyy Report | 10/30/2013 9:26 am
dorg pikir duit je.. psni komfem 04 kuar, haha.. jd kesimpulannye, kite kene elakkan beli 04 items.. aku pling nk mrh dia kuarkan azrael wings, skng hrge gile2 turun.. effect abis yg aku punye alchemy ni mad .. xlme lingkup ku ni, nsib dia jual nero, kalo jual his darkness, mmng naye aku, quit agknye..
Abieyy Report | 10/30/2013 9:20 am
sbb panda hat sblum ni terlampau rare, so amik mse nk drop hrge kot.. yg aku lg xphm apesl kodiac tu mhl sngt, pdhal buruk nk mampus.. aku tngh tnggu nice suit for work ngan seraphim wings kuar gc ni, nnti komfem seller jual murh..
Abieyy Report | 10/30/2013 9:14 am
sebb lepas ko ckp valued dia nye offer tu, aku da agk mesti dia ^... aku soh dia jual lu item tu, nnti pure bg kat aku.. dia xabes2 pm aku, nk sngt hat tu, skng dia da dpt, mesti gembire... xsangke nero verdict jd mangse gc shop, pdhal rig bru tu, makin lme makin xberni aku nk hoard items.. ko on9 24jam ke?
Abieyy Report | 10/30/2013 9:10 am
ok da tu, ko jual kat bdk nme dark splendor ke?

Signature

Interested on DotA 2 items. PM me ninja

Made a comeback on 2017 blaugh

known as -VendUntiliDie- ninja
Best vendor for June 2012 (TVG)

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 1.49

Total Posts: 4677

Latest Posts

My Playlist

You currently have zero playlists!

 
picture
picture
picture
Candy o v o
Abieyy

heh..

If only i got banned, I just wanna say that this is the most addicted and fun online gaming. TQ :'(

If you came here to ask your item's back, I'm so sorry!

Also, You're welcome because i buy your item <3

And if you come here to ask me, why i listed so fast? Is because I open multiple TAB with PASSWORD copied =)

Last but not least, I'm 2011 vendor' ! <3

11/7/2013 :: Quitting Exchange vend! ^^V