sitilia

i'm 14.to my frenz gud luck with ur life...add me if u want...
love to meet people

Equipped List

 

Comments

View All Comments

happylaugh Report | 03/17/2010 3:15 am
happylaugh
alelll~~~
VenXas Report | 07/26/2009 5:01 am
VenXas
hai kimos~

eughh..huda wat de flirt thingy here OoO
moomoomoomoo...
gud lux tuk july test ye
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 7:23 am
Pixelated Hearts
oh, dah nak off. esok huda kena pergi morning2, aihhhhh...
goodnight.

and btw,
*psst-psst* *chika-chika* *pout* *wink* yawwww.

ahahahahahahaha >.O geli eh?
goodnightttt
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 7:19 am
Pixelated Hearts
yesh, tu nama previous dia.
titanic dorkx thingy. O:<
and yesh, nak tunggu semua orders and trades habis,
perfectly xde orders lagi, i'll donaaaaaate. >.O
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 7:13 am
Pixelated Hearts
sbb dia order leee. dah lah bantah orang punya price.
pastu dia tukar nama, huda dapat track down dia, then stalking dia punya threads. XD
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 7:06 am
Pixelated Hearts
see, sebab tu lah aku bengang. fyi,
dia dulu ckp nak byr 5k for a fullbody avi dia (yang gila mampus cluttered, 5k je?!)
pastu orang dah siap dia buat2 xnak pulak. dah lah grammar macam taik. XD
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 6:41 am
Pixelated Hearts
ehh forgot.
nahh:
http://www.gaiaonline.com/forum/chatterbox/never-buy-real-fur-coats/t.48634981/
enjoy.
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 6:36 am
Pixelated Hearts
go to inventory, click barang yang kau nak kasi, tekan 'Gift Item'
or, kalau kau malas nak kasi satu2, start trade and masukkan all teh stuff.
Pixelated Hearts Report | 07/22/2009 6:32 am
Pixelated Hearts
hellohellohello.
nak link to the forum x? biggrin
then, you can kill her. biggrin
Pixelated Hearts Report | 07/04/2009 9:44 pm
Pixelated Hearts
http://www.gaiaonline.com/forum/art-shops-and-requests/chii-s-little-artshop-back-full-yay/t.50092281/
nah, huda kasi link terus. ^^
 

sitilia

sitilia's avatar

Birthday: 10/18

 
Pixelated Hearts
nordiyanza
alia_elina
happylaugh
VenXas
brisignn