Ritchue

avatar

Registered: 12/26/2008

Location: Jakarta, Indonesia

Birthday: 04/27

Comments

View All Comments

X kitsu Report | 06/05/2015 2:09 am
X kitsu
Nice profile names Jack
Divine Crystal Maiden Report | 05/28/2015 7:57 am
Divine Crystal Maiden
Random profile comment. Love your avi smile
xlHino Rei Report | 04/28/2015 11:45 pm
xlHino Rei
wink Happy birthday my love heart
twilightreaperX Report | 04/27/2015 8:39 am
twilightreaperX
Happy B-day Rit!!
XD
Wirma Putori Report | 04/27/2015 8:15 am
Wirma Putori
happy birthday senpaiiii~ emotion_kirakira
Aieleron Report | 04/27/2015 2:52 am
Aieleron
HAPPY BIRTHDAY RIT WUATB!!
TidusLovex Report | 10/26/2014 12:36 pm
TidusLovex
Amg... sorry late reply... Rarely check gaia now ><;;;
I been good, just busy with school ; n ;
How was your wedding? (You had it right?) Did you went on a honeymoon also?
Hope youre doing fine also emotion_bigheart
(Which IM do you check/use more?? Skype? Line? Some other apps?)
TidusLovex Report | 10/10/2014 10:22 pm
TidusLovex
Daughter~
How you been?? <3333
Reika Yuzuhiro Report | 10/08/2014 7:34 am
Reika Yuzuhiro
iya nih rit huhu emo

aah udah kudo'ain biar ada mujizat emotion_hug
haha iya bener juga harus positif thinking huehue ; v ;
Reika Yuzuhiro Report | 10/08/2014 4:38 am
Reika Yuzuhiro
ho oh dah, klo town 2 aja udah lelet banget pas load chatnya huhu
klo town 1 mah msti cari tau codenya ada dimana
eaaaa biasa gaia lebih mempioritaskan cash, tuh buktinya cuma buat tentacle doang huehue ; A ;

yah sebenarnya cuma gelisah, tapi ga tau bisa sampe sakit kepala gini padahal tadi udah istirahat x ____x
aku gelisah karena...

eaa sepupuku tuh kena kaner getah bening, udah stadium 4 malah sejak 2 bulan yang lalu, padahal dia masih kelas 6 SD loh
trus kemarin tubuhnya dia itu lemes dan segera dibawa kerumah sakit untuk perawatan intensif
aku udah punya feeling jelek, tapi malah dibawa terus feelingku yang ini huhu
tadi siang pas aku tuangin air hangat ke kopi yang aku buat *buat tenangin pikiran sih* trus air panasnya tumpah, syukur cuma jariku aja yang kena
yah dari situ ampe sekarang feelingku yang jelek ini trus menggebu2 ; A ;
 

Listen Well ^^

Signature



this art made by
Usahimee

who am i?


female. april. taurus

Indonesian

I am a very awkward person.
Its hard for me to start a conversation with anybody.
My english suck and its helps me a lot to become an anti-social person here
*lol*
I like to meet new person.. well not rilly.. its exhausting actually.. u,u
but if u wanna have an awkward convo with me, just leave some comment or pm n_nv

ask for my skype . line . or just add my fb

Recent Visitors

 
 
picture
picture
picture