About

Hey there, the name is Owlion,
People call me by the name "Mizan" in real life,
You can call me Owlion or Mizan,
I'm an asian, from Malaysia,
I majored Malay Literature in high school,
I do graphic design and photography as hobby,
I'm Malay & Chinese mixed,
I speak Malay, Mandarin, English, basic Cantonese and Javanese.
I am a timid person in real life, but i'm okay in gaia.
Feel free to ask me bout anything, and i'll try my best to asnwer.
And oh, the link to picture in my sig is me,
Yes i have long, straight, thick, black hair, yes they're original, no dye, no straightening.

Thanks for reading, im sorry for the tldr about me.

Profile art by - moodscape

Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

koromyst

Report | 03/06/2016 7:54 pm

koromyst

Hehe... rasanya geng Malaysians jek dia sanggup watkan freebie walaupun avvy tuh kompleks giler xD
koromyst

Report | 03/05/2016 12:34 am

koromyst

Haha. Dalam reramai artis kat Gaia nih, cuma Staticize jek yang berani lukiskan avvy Koro xD Tuh pun dia bagi sebagai freebie xD Dak MPG gak tuh. Tapi tak sure dia aktif Gaia lagi ke tak. Dah lama tak nampak dia post kat guild (TAT)
koromyst

Report | 03/03/2016 6:20 pm

koromyst

User Image Kurang clutter tuh susah sket sebab tiap kali buat avvy, Koro mesti last-last sumbat item selagi mana leh sumbat. Ngeee~ emotion_awesome Cam current avvy nih rasanya dah hampir 30 items equipped nih xD Kira kalau real life, memang tak larat jalan dah nih. Berat sangat bebarang. Ahaha xD Koro rasa kalau sesape try tengok equipped list Koro, mesti pensan tak tau item mana letak tang mana xP Tadi ada staff announcement. Ingat pasal avvy builder. Sekali pasal dress up jek. Uhuhuhu... (TAT)

Ho yeah! *brofist balik* Tapi Koro takde items cambest nak share sangat (^v^'''') Kebanyakannya dah jual and replaced dengan items kaler light blue. Muehe~ xD Tapi takpe. Kalau Koro terjumpa pape yang best, Koro akan gift-kan kat Mizan. Tapi Mizan kena la rerajin layan Gaia xP User Image
koromyst

Report | 03/03/2016 10:38 am

koromyst

Owh. Tak buat rambut panjang tu style lelain? =D Cam kejap berikat ke... kejap buat rebonding ke? Heee... xD

Unfhhh~!! crying Trimas banyak-banyak! Banyak betul mende bebiru yang Mizan sudi kasi. Semua tuh Koro takde lak tuh. (Cuma skang terfikir camne agaknya nak equip ninja headband tuh ekk sebab avvy Koro bukan tema ninja kekeke...). Sankkyu sangat sangat! Mizan generous gilerrrr orangnya... (TvT)
koromyst

Report | 03/03/2016 10:28 am

koromyst

Biru gula-gula kapas. Ahaha... bunyi cam comel pulak xD Tapi tuhla. Selagi avvy builder tak muncul-muncul, Koro teruskan jela ngan kaler scheme nih xD Sebenarnya ingat 2016 nak try kaler lain lak tapi sebab dah takde features yang boleh create avvy cam tektek, hasrat terbantut jelah nampaknya. nak create avvy guna dress up page cam leceh xD Koro pakai kaler robin blue nih mula sejak akhir-akhir 2014. Erk... xD
koromyst

Report | 03/03/2016 10:15 am

koromyst

Wow. Terernya dapat menang tiket xD Koro dah bertahun kat sini pun lum penah menang pape yang gempak cenggitu. Ahaks. Items paling nostalgik yang Koro simpan sampai skang adalah demonic pendant ngan ancient katana. Tapi skang nyer pendant ngan katana lagi lelawa dah xD Siap ada glowing-glowing gituhhh~... Tapi serius. Melalui LK, barula Koro mampu merasa beli astra dazzling platinum halo yang jadi buruan bertahun-tahun crying Tapi last-last beli-beli tak pakai pun xD Sebab Koro masih nak equip merry platinum halo nih xP

Skang Koro beli items kat MP guna option GC mostly lah emotion_awesome Alang-alang rembat GC free tengok video daily treats (cecara ada Koro bagitau kat MPG), Koro guna jela untuk beli items kat MP. Pastu jual balik letak harga gold only. Muehe~ xD Lagi satu, paling best kalau jumpa bundle pastu check at MP, items dalam bundle lagi mahal daripada bundle tuh sendiri, apalagi... rembat, unpack and jual la xD
koromyst

Report | 03/03/2016 10:04 am

koromyst

Hapdet! Koro berjaya jadi 1st poster untuk page contest tuh akhirnyaaa... crying Tapi masih tak landing winning RNG untuk kins gegempak tuh. Teringin gak nak rembat sandseed free. Huehuehue~ xD Anywayz, kul 230 nanti baru nak tido xP Skang nak sambung grind kejap kat Zen. Muehe~ emotion_awesome
koromyst

Report | 03/03/2016 10:00 am

koromyst

Koro tak penah tau (^_^'''') Mungkin akan cuba dipraktikkan lain kali. Tapi cam leceh jek bukak banyak-banyak tab yang sama. Ahahaha xD

Wow. Serius ke nak bagi kalau dapat? emotion_kirakira Koro ada tengok ticket quest yang orang lain dok kejar. Takde sape nak recolor kin kaler robin blue (light blue) cam avvy Koro (TAT) Kan best kalau Koro dapat tiket yang boleh recolor kin tuh. Nak recolor-kan ember jadi robin blue. Wahahaha xD tapi ember dah banyak sangat orang dok recolor. So ... kena pilih kin yang kurang glamer tapi masih kategori tree-killer. Hurmmm... Fafnir la kot? xD
koromyst

Report | 03/03/2016 9:45 am

koromyst

Tadi dah hampir nak menang phantom stagony. Tapi ada orang dapat snipe saat-saat terakhir. Tambah tensen bila orang tuh wat sebijik post tuh jek. Kalau orang yang pulun RNG sesama masa tuh Koro takdela kisah sangat. Sakitnya tuh di sini bila ada sniper camtuh (TAT)

Ohooo... tengah hunt spirited ember gak ke? =D Jom tengok sape yang dapat dulu xD Koro start hunt sejak area zen dibuka nih. Sampai skang still tak dapat-dapat. Nak beli kat MP mahal gilerrrr... Dx
koromyst

Report | 03/03/2016 9:37 am

koromyst

Koro tengah nak try menang shadow barkheast kat page contest tu. Tapi RNG dia offer kins cam sandseed, cria, sweetly cereus, carnelion ngan cc skulverine. Sumer tuh Koro takde lagi xP Saje nak try rembat yang free kalau ada peluang. Ahahaha xD Kalau ikut wish list sebenarnya, Koro teringin nak Spirited Ember xD Tapi dah berbulan kat Zen nih masih takde hasil. Uhuhuhu...

Koro lak takmo tido selagi tak kompem menang page contest tuh xP Lagi 2 pages nak kejar jadi 1st poster. Ahaks.

Signature

Wishlist in profile <3