About

Hey there, the name is Owlion,
People call me by the name "Mizan" in real life,
You can call me Owlion or Mizan,
I'm an asian, from Malaysia,
I majored Malay Literature in high school,
I do graphic design and photography as hobby,
I'm Malay & Chinese mixed,
I speak Malay, Mandarin, English, basic Cantonese and Javanese.
I am a timid person in real life, but i'm okay in gaia.
Feel free to ask me bout anything, and i'll try my best to asnwer.
And oh, the link to picture in my sig is me,
Yes i have long, straight, thick, black hair, yes they're original, no dye, no straightening.

Thanks for reading, im sorry for the tldr about me.

Profile art by - moodscape

Friends

Viewing 12 of 55 friends

Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

I-PandAppleZ-I

Report | 05/14/2015 2:10 pm

I-PandAppleZ-I

welcome! ^^
jellykans

Report | 03/06/2015 9:29 am

jellykans

I like the picture on your profile!
jellykans

Report | 03/05/2015 5:40 pm

jellykans

Dunno if I said, but I love your avi!
jellykans

Report | 03/05/2015 9:38 am

jellykans

Depressing stuffs no good. Hag out here! <3
jellykans

Report | 03/05/2015 9:33 am

jellykans

Hi, Gehgeh! You are about to go on hiatus, and I didn't know you were back!
I-Ono-I

Report | 02/18/2015 10:10 pm

I-Ono-I

Random Hello
nuala aluna

Report | 02/14/2015 6:14 am

nuala aluna

Aloha 3nodding
nuala aluna

Report | 02/13/2015 10:03 am

nuala aluna

Hahahaha lynn nak kurus tang perut ngan kaki
Pakai jeans tak muat dah parah!
Betul la tu makan sini ya Allah tak tau la nak cakap
Nak diet nak makan secara sihat pun terus tak jd sebab menggoda sangat makanan malaysia ni hahaha

Jalan kaki ek?
Nanti da balik rumah sewa boleh la kut sebab nak gi campus jalan kaki hehe
Kat area rumah ni nak jalan kaki takut sebab sunyi
Tapi kalau pepetang meriah sbab budak2 keluar main
Teringin gak la nak jogging pepetang tapi takde kawan semua busy hal memasing -_-
Dulu masa bebudak rajin main kat luar main basikal la apala patutlah fit masa bebudak en en
Tak dok diam hahaha

Mizan lynn nak sleep dulu ya
Nanti kita borak lg ^_^ good night
nuala aluna

Report | 02/13/2015 9:43 am

nuala aluna

Haha memang memang setuju gila susah gila nak control menatang tu gila susah
Betul ckp mizan kalau terlebih tekan jadi benda lain
Sabar jelah en? Hahaha

Haah dia nak turun kemain susah tau
Dulu masa sekolah flawless je sekarang ish ish
Jerawat tu lately ni da kurang sebab lynn da tak makan benda yg leh naik jerawat hehe
Semalam lynn ada buat cardio gigih ni
Sebab kononnya nak hidup lebih sihat + nak buat misi kurangkan berat badan yg semakin menaik hahaha
Tapi tapi sampai sekarang kaki ni cam lenguh2
Nampak sangat tak rajin bersenam hahahaha xp

Jeles tengok pompuan selim melim pakai apa pun cantik wuaaa D;
nuala aluna

Report | 02/13/2015 9:20 am

nuala aluna

Haha tipulah cacat mesti ok tu
Mungkin cuma tak cukup diasah bakat tu sape tau en? Hehe
Oh untunglah 3 4 butir je lynn ni haa naik kemain lg
Macam cendawan
Stress naik. Tido lewat naik. Silap makan pun naik hahaha
Tu belum lg faktor air, cahaya matahari melampau. Naik gak tu
Dulu masa memula masuk asrama fuhh!
Muka naik memacam tak tahan dengan air kat sana

Tp kalau mizan dah biasa okay la tu hehe
Nanti degree lynn sesilap pun camtu kut
Tido tak menentu assignment melambak huhu dah leh bayangkan dah hahaha

Signature

Wishlist in profile <3