Comments

View All Comments

kiwicrumble Report | 08/14/2016 9:42 am
kiwicrumble
aku rindu zomg. rindu zaman aktif dulu ramai kawan hahaha. haah. ada invite. aku join je kot tapi takleh expect aku aktif la pasal aku login pon kadang-kadang je. ni pon online sebab nak reply komen kau. terharu tak kahkah 4laugh
kiwicrumble Report | 08/13/2016 2:19 am
kiwicrumble
Hahaha aku check2 komen lama tahun 2010-2011 lol Pasal Rajjahwali la, anime la, cikgu sekolah kau pon ada hahhaha lepastu bukak forum and guild lama.
Rinduuu lol Aku pon ada je online kadang2 check forum art and shops barang2 mahal. Hahaha. Orang2 dulu ramai dah tak online..
kiwicrumble Report | 08/13/2016 1:09 am
kiwicrumble
LOL takleh blah lama gila tak aktif sini. Last update kat profile tu umur aku 16 tahun hahahha 21 dah sekarang lol Dah tu jatuh miskin dramallama I miss these emotes hahhaa talk2hand lol
K E N J l Report | 04/26/2016 1:55 am
K E N J l
lol my family calls me the procrastinator lol
whats ACCA ?
K E N J l Report | 04/25/2016 10:11 pm
K E N J l
wow congratulations on getting an A !
How long do you study in a day ? i'm not really a fan of studying since sekolah rendah so idk how to study alone
but my azam is to change during uni years
_Jieeeo Report | 04/25/2016 8:41 am
_Jieeeo
Aku takut doh rolleyes Result gempak pun kalau interview sucks, takleh buat apa... Nak appeal pun, dah bazir satu sem.
Aku nak graduate cepat lol Dah la nanti kena buli time chambering...
K E N J l Report | 04/25/2016 8:23 am
K E N J l
took accountancy
i took science in high school. should i learn the basics beforehand ? lol. or will i learn the basics in uni ?
K E N J l Report | 04/25/2016 2:59 am
K E N J l
its in Muadzam Shah, Pahang.
but but but i dont even know how to an atm gonk
mannn this is nerve-wracking. cant believe in 18 .-.
_Jieeeo Report | 04/25/2016 1:02 am
_Jieeeo
Yup. Plus, dia akan tanya Act yang aku tak belajar lagi. Dia fikir yang kita ni dah prepare untuk level degree, so dorang ada tanya jugak pasal syllabus degree... Matilah aku.
Aku pun unsure aku boleh ke tak lol

Hmmmm.. sebab aku ada contract dengan UiTM until 1st sem of degree habis. So macam mana sekali pun, kalau aku tak dapat masuk degree in law, dorang campak la aku degree benda lain. Contoh macam degree in corporate management ke rofl
_Jieeeo Report | 04/24/2016 10:40 pm
_Jieeeo
Aku kena bukak balik semua buku aku pernah baca 1st and 2nd sem. Interview quite tough. No matter kau 4 flat ke, kalau interview fail, kena tolak masuk course lain gonk

Interview law susah doh... Banyak gila kena baca. Global issue kena tahu gak...

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

ლ(ಠ益ಠლ)

"Could you even think of a world where looks are valued over intellect?
A world where people would marry for money instead of love?
A world where justice isn't served and those who are suppose to serve it simply abuse their power to make money instead?

Yikes, nor could I, that would be awful.
Wait . . .
Damn it."
 
 
Kitai Sho
FallenPrinsu