Comments

View All Comments

kiwicrumble Report | 11/27/2016 4:12 am
kiwicrumble
Item sekarang banyak lawaa I cant stop myself kahkahhaha
Adik kau main lagi x gaia?
kiwicrumble Report | 11/25/2016 7:52 am
kiwicrumble
Aku dari pagi tadi lagi cuba2 nak ubah avi tapi harga barang mahal gila tak mampu gonk Nasib baik items pon dah berlambak sekarang. So bolehla beli benda murah tapi lawa lol lol
kiwicrumble Report | 11/22/2016 2:59 am
kiwicrumble
bebi heart heart hahhaa aku terjumpa gift box dalam inventory. bukak2 ada duit hahaha boleh la belanja sikit lol lol
kiwicrumble Report | 11/07/2016 9:00 am
kiwicrumble
Komen gonk
kiwicrumble Report | 08/14/2016 9:42 am
kiwicrumble
aku rindu zomg. rindu zaman aktif dulu ramai kawan hahaha. haah. ada invite. aku join je kot tapi takleh expect aku aktif la pasal aku login pon kadang-kadang je. ni pon online sebab nak reply komen kau. terharu tak kahkah 4laugh
kiwicrumble Report | 08/13/2016 2:19 am
kiwicrumble
Hahaha aku check2 komen lama tahun 2010-2011 lol Pasal Rajjahwali la, anime la, cikgu sekolah kau pon ada hahhaha lepastu bukak forum and guild lama.
Rinduuu lol Aku pon ada je online kadang2 check forum art and shops barang2 mahal. Hahaha. Orang2 dulu ramai dah tak online..
kiwicrumble Report | 08/13/2016 1:09 am
kiwicrumble
LOL takleh blah lama gila tak aktif sini. Last update kat profile tu umur aku 16 tahun hahahha 21 dah sekarang lol Dah tu jatuh miskin dramallama I miss these emotes hahhaa talk2hand lol
K E N J l Report | 04/26/2016 1:55 am
K E N J l
lol my family calls me the procrastinator lol
whats ACCA ?
K E N J l Report | 04/25/2016 10:11 pm
K E N J l
wow congratulations on getting an A !
How long do you study in a day ? i'm not really a fan of studying since sekolah rendah so idk how to study alone
but my azam is to change during uni years
_Jieeeo Report | 04/25/2016 8:41 am
_Jieeeo
Aku takut doh rolleyes Result gempak pun kalau interview sucks, takleh buat apa... Nak appeal pun, dah bazir satu sem.
Aku nak graduate cepat lol Dah la nanti kena buli time chambering...

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

ლ(ಠ益ಠლ)

"Could you even think of a world where looks are valued over intellect?
A world where people would marry for money instead of love?
A world where justice isn't served and those who are suppose to serve it simply abuse their power to make money instead?

Yikes, nor could I, that would be awful.
Wait . . .
Damn it."
 
 
Kitai Sho
FallenPrinsu