Comments

View All Comments

K E N J l Report | 04/26/2016 1:55 am
K E N J l
lol my family calls me the procrastinator lol
whats ACCA ?
K E N J l Report | 04/25/2016 10:11 pm
K E N J l
wow congratulations on getting an A !
How long do you study in a day ? i'm not really a fan of studying since sekolah rendah so idk how to study alone
but my azam is to change during uni years
_Jieeeo Report | 04/25/2016 8:41 am
_Jieeeo
Aku takut doh rolleyes Result gempak pun kalau interview sucks, takleh buat apa... Nak appeal pun, dah bazir satu sem.
Aku nak graduate cepat lol Dah la nanti kena buli time chambering...
K E N J l Report | 04/25/2016 8:23 am
K E N J l
took accountancy
i took science in high school. should i learn the basics beforehand ? lol. or will i learn the basics in uni ?
K E N J l Report | 04/25/2016 2:59 am
K E N J l
its in Muadzam Shah, Pahang.
but but but i dont even know how to an atm gonk
mannn this is nerve-wracking. cant believe in 18 .-.
_Jieeeo Report | 04/25/2016 1:02 am
_Jieeeo
Yup. Plus, dia akan tanya Act yang aku tak belajar lagi. Dia fikir yang kita ni dah prepare untuk level degree, so dorang ada tanya jugak pasal syllabus degree... Matilah aku.
Aku pun unsure aku boleh ke tak lol

Hmmmm.. sebab aku ada contract dengan UiTM until 1st sem of degree habis. So macam mana sekali pun, kalau aku tak dapat masuk degree in law, dorang campak la aku degree benda lain. Contoh macam degree in corporate management ke rofl
_Jieeeo Report | 04/24/2016 10:40 pm
_Jieeeo
Aku kena bukak balik semua buku aku pernah baca 1st and 2nd sem. Interview quite tough. No matter kau 4 flat ke, kalau interview fail, kena tolak masuk course lain gonk

Interview law susah doh... Banyak gila kena baca. Global issue kena tahu gak...
K E N J l Report | 04/24/2016 9:23 am
K E N J l
yeeee thank you !! but im still not ready. i'll probably get homesick lol
plus, i'm not independent AT ALL
_Jieeeo Report | 04/24/2016 5:49 am
_Jieeeo
Agak ah lol Aku pasrah je. Aku rasa aku okay je kalau masuk mana-mana utk degree. Aku just taknak science. Aku dah cukup menyampah masa spm dulu.

Ayah borek, anak rintik. Sesuai ah tu.
Kau mesti boleh punya. Duduk Jeddah bertahun, confirm ah boleh cakap arab sikit walaupun basic. 3nodding
_Jieeeo Report | 04/24/2016 5:43 am
_Jieeeo
Asal doh? Eco tak best ke? Tapi aku tak tau la kau belajar apa, sebab aku belajar basic je lol

ha'ah. aku tau. Arabic gonk Nasib aku tak amik UIA, kalau tak sampai tahun malaysia capai kejayaan pun, aku tak lulus lagi rofl

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

ლ(ಠ益ಠლ)

"Could you even think of a world where looks are valued over intellect?
A world where people would marry for money instead of love?
A world where justice isn't served and those who are suppose to serve it simply abuse their power to make money instead?

Yikes, nor could I, that would be awful.
Wait . . .
Damn it."
 
 
Kitai Sho
FallenPrinsu