Talk to me!

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items
 

hello there!


Forever alone.
Air Fluff / Anchor Bug
CL12

420 blaze it bitcheees.

Blah blah blah....

View All Comments

OctoCamo Report | 08/16/2017 10:08 am
OctoCamo
√Ąh, niin √§rsytt√§v√§√§ kun Gaia kirjaa ulos pitk√§√§ viesti√§ kirjoittaessa. Siit√§ tuli aikanaan minulle oikein riesa niin olen omaksunut tavan kirjoittaa kaikki ensin notepadiin ja sitten vain kopioida ne Gaiaan.

Itse en ole pelannut Alpha Sapphirea tai Omega Rubya, aikoinaan pelasin Emeraldin Gameboy Advancella ja tuo sukupolvi ei oikein napannut.

Minullakin oli pitkä pätkä missä animet ja muut jäi vähemmälle, mutta nyt on ollut taas kiinnostavia sarjoja mitä en malttanut jättää väliin. Itse olen 26.
OctoCamo Report | 08/15/2017 9:55 pm
OctoCamo
Se on kyll√§ totta, muistan ett√§ aikoinaan vaikutti tosi oudolta nuo Gamecuben Pokemon pelit, mutta universaalin kehumisen ansiosta en kyll√§ oleta sen pahaksikaan olevan. Oletko pelannut viimeisimpi√§ Sun and Moonia tai odotteletko Ultra versioita? Siin√§kin rikottiin hieman kaavaa, mutta ne oli mielest√§ni oikein virkist√§vi√§ muutoksia. √Ąkkisilt√§√§n haluaisin sanoa ett√§ omat suosikit sarjassa jossen sitten Redi√§ tai Crystalia valitse niiden yli ihan puhtaasti nostalgia syist√§. Pelailetko muuta 3DS:ll√§?

Monopoly ei koskaan napannut, mutta hieman hävettää että kokonaan karkasi mielestä näitä läpi käydessä.

Onhan se vähän dweeb juttu, mutta mielestäni harrastuksellensa omistautuminen niin paljon on aina ihailtavaa. Itselläni loppuisi mielikuvitus kesken moiseen peliin kun D&D kansa kirjoittaa kokonaisten kirjojen edestä materiaalia omille tarinoilleen ja hahmoilleen. Olisi varmaan aika kiva seurata jonkun porukan kampanjaa. Kaverin vaimo on suuri nörtti ketä on kesäteattereissa ja LARPpaa yms. yms. ja niillä on jonkun sortin roolipeli ryhmä, mutta heillä ei ole siinä mitään tabletop elementtiä mukana.

Ahahah~ Itsehän olen animen ja mangan suurkuluttaja. Ja pelaan pitkälti heidän mantereen pelejä. ^^;

Nonnih, nostalgia kultaa. Vähän tekisi mieli hankkia noiden alkuperäisten Crashejen remake kokelma PS4:lle. San Andreas oli pitkään suosikki GTA, pelattavuudeltaan varmaan vieläkin hauskin polkupyörineen, mutta V kyllä veti tarinallisesti jalat alta kaikilta aiemmilta osilta.

Meidän seudulla Pokemon löi läpi ihan kaikille sukupuolesta riippumatta. Siihen asti että meidän koulu kielsi Pokemon kortit niiden aiheuttaman häiriön takia. En tiedä onko minullakaan mitään huomattavan harvinaista, mutta en kyllä varmaan raskisi luopua tunnearvon takia jossei sitten ihan poskettomista summista ole puhe.
OctoCamo Report | 08/15/2017 4:47 am
OctoCamo
Ai jaa. Onko mitä pelejä Gamecubelle? Jos olet Pokemon fani niin onko Cuben Pokemon pelit tullut pelattua? Yksi kaverini on niitä kovasti kehunut, etenkin Colosseumia. Hyvä homma, se on sitten Mario Kart Wii, siinäkin oli verkkopeli mutta olen hieman skeptinen että Nintendo pyörittäisi vielä Wiin pelejen palvelimia. Ahaa, tuossa onkin jo Kimbleä lukuunottamatta kaikki suuremmat lautapeli klassikot. Et ilmeisesti ole tabletop roolipeleihin uppoutunut niinkun Dungeons & Dragons tai Pathfinder? Muutama kaveri maailmalla on näistä kiinnostunut ja saivat ne kuulostamaan aika hauskalta.

Itsekin tuli keräiltyä jos jonkunmoista korttia urheilukorteista aina Pokemoneihin, Digimoneihin ja Dragonball kortteihin. Lapsuudesta vielä paljon jäljellä kaikenlaista, mutta minulla on yksi isohko kansio missä minulla on X-Men keräilykorttejen kaksi ensimmäistä sarjaa täydellisenä kokoelmana ja jotain muita Marvel kortteja, Nintendo 3DS:n AR kortteja mitkä tuli koneen mukana ja lisäksi kortteja peleistä Bravely Default ja Kid Icarus, Animal Crossing amiibo kortteja, Nintendon TOPPS kortteja '89 vuodelta ja Final Fantasy TCG kortteja. Sitten minulla on pieni kansio missä minulla on Fallout New Vegas roolipelin keräilypainoksen mukana tulleet pelikortit. Pitäisi jostain hankkia toinen kansio ja korttitaskuja lopuillekkin korteille.
OctoCamo Report | 08/14/2017 10:56 pm
OctoCamo
Sori että menin hiljaiseks. Onhan Mario Kartissa ollut online 7:sta asti, mutta jostain syystä Nintendo ei koskaan tuonut samanlaista kaksinpeliä sarjaan Double Dashin jälkeen. Kasissa (ainakin Switchin Deluxe versiossa) on aika kivoja moodeja kun serkun poika niitä esitteli viikko kaks takaperin. En usko että hermot kestäisi meikällä Amnesia pelata, mutta se oli aikanaan kova sana Let's Playereiden keskuudessa niin on sitä tullut nähtyä vähän enemmänkin. Koitin katsoa Jesse Coxin pelaavan tuota 100% Orange Juicea ja huh kun on hektiseltä vaikuttava peli, putosin heti kelkasta. ^^; Itselläni on Steam, muttei tietokoneella pelaaminen koskaan napannut niin olen ihan täysi konsoli moukka. Millasia lautapelejä pelaat? Koskaan en paljon Kimbleä syvemmälle mennyt lautapelejen maailmaan, kaveri kovasti koitti yhdessä välissä saada mukaan tämän hetkelliseen Warhammer innostukseen ja Magic the Gatheringiin. Teki ja lahjoitti jopa pelivalmiin Magic pakan ja sitten ei edes kutsuta illanistujaisiin. SMH
tilasexcattCR Report | 08/13/2017 3:50 pm
tilasexcattCR
redface you're avatar,I liked u're avatar....
tilasexcattCR Report | 08/13/2017 7:47 am
tilasexcattCR
:heartier avatar.love.
Fenrir Varulv Report | 08/13/2017 3:43 am
Fenrir Varulv

OMG That's awesome news!! You made my week biggrin


Fenrir Varulv Report | 08/13/2017 2:55 am
Fenrir Varulv
Woo-hoo! I'm glad you're feeling good!

I'm doing fairly well. Going through some changes but handling it surprisingly fine! biggrin


Fenrir Varulv Report | 08/12/2017 4:45 pm
Fenrir Varulv

Boo!


OctoCamo Report | 08/10/2017 10:20 am
OctoCamo
Jostain syystä pelitaloilla on joku salaliitto mua vastaan kun ne harvat pelit mitä mielelläni pelaisin netissä kavereiden kanssa on vain paikallisia moninpelejä ilman mitään järkevää selitystä, kuten Mario, Guacamelee tai Rayman. Ai jaa, selviytymis ja kauhu fani vai? Kasvoin aikalailla kauhuelokuvien seurassa, mutta jotenkin ei oikein kauhupeleihin riittänyt koskaan hermot. Oikeastaan ainoat mitä on tullut pelattua on Resident Evilit aikoinaan ja PS4:n Until Dawn.
 
 
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
Julia Kawanova
Cannae
SpicyDragonNoodle

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Gimme!

I am wearing:

I'm a creep.

Gone, but never forgotten.
I love you Seumas.
R.I.P.

By Spiky :D

JACK 4 LYFE