iSquiigles

iSquiigles's avatar

Last Login: 10/19/2013 9:22 am

Gender: Female

Birthday: 03/29

Personal Website

TALK, ADD, CHAT

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Store

- Buy Something - =3

 

View Store

Signature

wink

Recent Visitors

 

ME

Hello Gaians wink

I'm Raida, 15 and from Malaysia.
My old username was i_Loveholic, embarrasing, I know -.-
I like it if people talk to me before adding me.
I like bumps.
I like random comments.
I hate beggers.
So much.
Hate them.

I am quiet at first, but I'll make you LOL every single second when you get to know me ;O

I don't know how to start a conversation, so, sorry if I'm quiet.

*_____*

Media

Comments

View All Comments

ChannaChan Report | 11/12/2013 6:16 am
Hi~ Imma is from Malaysia too~ 3nodding
bblee123 Report | 12/24/2011 10:44 pm
merry Christmas miss squiigles! x3
Kuroyuki Aihara Report | 11/27/2011 4:05 am
XD bpk aku pun x kasik~tapi aku senyap2 bukak!aku start main balik gaia pun sbb dah boring sgt time cuti nih! XDDD
bblee123 Report | 11/26/2011 9:28 pm
mm!! welcome home miss squiigles! ;D
bblee123 Report | 11/26/2011 9:25 pm
squiggle-chan~! ;D long time no see~
Kuroyuki Aihara Report | 11/26/2011 8:53 pm
XD zOMG aku dah tak main sbb internet aku slow nak mampooosssss.... T^T nak aku tolong ke? aku bley je bagi ko something~ ;D
Kuroyuki Aihara Report | 11/26/2011 3:31 am
XD yeah~try la jual sumer brg ko and start from scratch biggrin sbb skang nih gaia dah lain giler kooooottttt gonk tapi sempat la aku save duit skit2~ ;D
Kuroyuki Aihara Report | 11/19/2011 3:31 am
yo!!dah lame ko x on!! ;DDDD
terror_me Report | 06/03/2011 5:12 am
Hey !!
Kuroyuki Aihara Report | 01/22/2011 4:01 am
XDDDD skang nih ade byk perubahan ah gaia...ade ikan baru kat fishing~cantik~ blaugh XD