Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

jellykans

Report | 11/13/2009 10:06 am

jellykans

Beautiful picture...beautiful. I am a friend of Mia's and wanted to see your hat... I recommended your site.
xXkawaii-saiXx

Report | 08/04/2008 1:44 am

xXkawaii-saiXx

mana mana pun boleh ah..

ye larr memang aku nak beli gold,tapi malangnya nasibku ini,sebab afiq da x jwal gold User Image

skrg kena mula mengumpul dwuit sendrik,org malas mmg slalu rugi User Image User Image

ko taw,smlm aku bli mesin gulung gulung rmbut tuh,skali meletup nduk masa aku ngah guner,nasib baik x terbakar rambut aku yg jelita nih,kalo aku mati meletup semalam,ilang ko sorg kawan User Image
xXkawaii-saiXx

Report | 08/01/2008 5:27 pm

xXkawaii-saiXx

bila masa aku masuk team sorak..

aku acara sorak bebas..

aku sendiri yg nak jerit...

aku pumpuan? aku ingat kaw da lama taw User Image

kat pro aku kan ada pic..

waa afiq da x jual gold User Image
iKazra

Report | 08/01/2008 5:11 pm

iKazra

uihhh..ika blom nengok gmba ayu lg T=T
iKazra

Report | 08/01/2008 5:23 am

iKazra

._. comey ayu kate? haktuih xD



nk nengok gmba ayu lak....hohiha~
iKazra

Report | 07/29/2008 4:38 am

iKazra

muke ika dh telebih kiut nk letak..heheh *jk*



x de gmba ler! sume dah dihapuskn..wakaka
xXkawaii-saiXx

Report | 07/29/2008 3:28 am

xXkawaii-saiXx

harap harap tawun depan aku leh pegi la <333

kalo ko pegi,ko nak cari aku sng jek,ko carik peminat paling over acting,aku la tuh.aku masa hari sukan sorak untuk team aku jerit cam nak giler(tapi kalah jugak).

jgn lupa bwk banner yaoi suju bebesar ok...hoho

kalo dworang wat kat genting sng sket psl ada member bpk aku kat sn,ada share..so aku kepspeselan dong..

yg pasal team tuh,ko join je barton,dorang leading skang nih.

ko x bli gold lg ke?

aku bli sket sket je..psl skang ngak ada fulus di dunia realnya...
iKazra

Report | 07/27/2008 3:37 am

iKazra

._. ayu erk??oke2..ika pnggil dayah ayu mule dri skrng..hoho xDDD
xXkawaii-saiXx

Report | 07/27/2008 2:31 am

xXkawaii-saiXx

hahaha..mg minat puwn.tapi aku x knl suma la ahli dia coz ramai sgt.fvrt sungmin,leeteuk,heechul User Image

ko ada tengok x video ni,ada leeteuk ngan shindong jd pompuan.

ah,kalo ada kunset suju tawun depan mungkin bley pegi,bley jumpa kaw haha



aku da join da,aku join barton,ko da join lum?
xXkawaii-saiXx

Report | 07/26/2008 12:34 am

xXkawaii-saiXx

dah terkena badi kaw la ni,minat suju. dorg sporting la,tu yg bwat dowang best.

wei rejected olympic ko join team mana ha?

aku tgh png pikir nak join team mana..

woi aku sakit ati gler ari ni

bdak form 6 skola aku,kurang ajar betul,kelas aku baru jer kena tuka kelas ngan kelas dorang tingkat tiga pulak tu,coz ada bdak form 6 gedik kata sakit pinggang so xleh naik tangga,bdak klas aku suma tinggal klas,meja bersih bersih,dorang tinggal klas mcm srg tikus..dahla pemalas,bodo plak tuh nyampah btul...kelas kita,kita kena bersihkan,kelas dia pun kita kena bersihkan,bnyk cantik muka kutu kat kaki dia...