Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 4235 comments

Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/29/2014 7:50 am

Ace Tobikuma

i'm just kidding
idk jill could become serious somehow xp
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/26/2014 6:54 am

Ace Tobikuma

be gone then
nobody will miss you tho xp
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/19/2014 11:14 pm

Ace Tobikuma

yeah, that's what I mean rolleyes
so you quit and leave me alone here scream
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/18/2014 2:06 am

Ace Tobikuma

are you going to quit gaia? surprised
Roxas Anderson's avatar

Report | 11/12/2014 6:03 am

Roxas Anderson

4laugh
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/11/2014 11:32 pm

Ace Tobikuma

somebody please help!!
this lady are going to rape me crying
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/11/2014 11:22 pm

Ace Tobikuma

I'll feel super ticklish if being slapped by your little baby-like hand razz lol
kay harahap's avatar

Report | 11/10/2014 5:44 pm

kay harahap

Tambah males buka gaia, gak bisa show off
Ace Tobikuma's avatar

Report | 11/08/2014 6:25 am

Ace Tobikuma

yo wazzup lady
you bored ?
Mr_easy's avatar

Report | 11/06/2014 1:44 pm

Mr_easy

emang lu umrnya dah 18++ lol? awas kta mama jgn ngenet sembarangan ntar diculik/dpelet xD
kay harahap's avatar

Report | 11/05/2014 9:23 am

kay harahap

gaia mengecewakan stare , klo di upgrade aku tarik omonganku 3nodding . aku apresiasi mereka lewat main zOMG yg baru biggrin tapi hopeless dulu dah, gak ada notice perbaruan atau mau di apain zOMG talk2hand
Mr_easy's avatar

Report | 11/05/2014 5:50 am

Mr_easy

mhm di gaia ya bisanya maen barbie gonta ganti bju celana dll lol soalnya zomg lg tutup
emang lu mau ngapain di gaia? ehem" :B
Mr_easy's avatar

Report | 11/04/2014 7:05 am

Mr_easy

weh ngaku dia haha
gw tau lu ngefans cuma malu ngakuiinya aja xD
btw how ur life? still boring/flat?
kay harahap's avatar

Report | 11/02/2014 2:55 pm

kay harahap

Ini juga kadang2 buka gaia nya.
Yup harus di akui, gaia mengalami kemunduran memuaskan pengguna website selama 2thn terakhir.
Submenu home di hapus, jd aku juga gak tau seberapa banyak yg online saat aku online juga.
Mr_easy's avatar

Report | 11/02/2014 4:40 am

Mr_easy

weh itu selai strawberry bkn darah lol, tapi tetap saja anda terkesima ama ketamvanan avi sayakan biggrin
Mr_easy's avatar

Report | 11/02/2014 1:09 am

Mr_easy

oh cuma bosen
gw kira lo terpesona ama avi gw yg ganteng maximal se-gaia razz
Mr_easy's avatar

Report | 11/01/2014 2:44 pm

Mr_easy

mhm
ada yg bisa dbantu?
kay harahap's avatar

Report | 11/01/2014 9:57 am

kay harahap

eek
why? sweatdrop
kay harahap's avatar

Report | 10/31/2014 11:42 am

kay harahap

Whats up, sister?
Mr_easy's avatar

Report | 08/12/2014 6:13 am

Mr_easy

u mad? emotion_awesome
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games