About

"To love another person you need to love yourself, and to love yourself you need to love God."
I got this quote from Ryu ^^

❦ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧ ♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧ ♥ ❤ ❥ ❣ ❦
"Summer is gone, fall has faded.
Winter is coming, bringing seasons cheer.
As we await to ring in the new year."

"A chance at love is high and in sight.
Bright and clear are the starry nights."

"Edged in glistening frost the landscape sighs,
Trees fall into deep slumber as the greenery hides away.
Longingly dreaming of a warm spring's day."

"Spirits brimming full of happiness.
Songs lift the air with glee and good will.
Color alights the nights now so long.
Listen carefully and you'll hear winter's sweet song."

❤ This beautiful poem made by WickedlyxMalice. ❤

❦ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧ ♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧ ♥ ❤ ❥ ❣ ❦

My friend Valid~ the one that derpy with me!

You can call me Flo.
I'm a libra girl.
I also like to play zOMG~
and ......
Feel free to add me as friend and chat with me~

Art I got from people I love <3

★ ☆ ✰ check my DA! ♩ ♪ ♫ ♬
my gallery

my skype: (please mention your name, when you added me! so I know you aren't a bot)
florzzb3ly

my 8tracks page

ask me?

Thank you~~~~
Have a nice day ^^

Journal

Flo's Journal of anything

I just gonna post anything here, anything, you heard me, anything. Well, anything I want.


Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

Ace Tobikuma

Report | 09/04/2015 7:30 am

Ace Tobikuma

kek da vinci ae, tukang nunda2
67 tahun berkarya cuma bisa buat 15 paintings
gw udh search beberapa gambarnya dia, ada beberapa yg gw suka
tp itu gambar cara tafsirin maknanya gimana ? terlalu abstrak bagi gw lol
coba kasih 1 contoh gambar yg paling favorit buat lu trs share ke gw, ntar kita bandingin yg lu pikirin ttg makna gambar itu sama gk kaya gw
Ace Tobikuma

Report | 08/30/2015 4:35 am

Ace Tobikuma

alesannya knp bisa mahal ya krn yg kita omongin yg kemaren lah hahaha
tp somehow gw lebih prefer art yg multitafsir makna tersiratnya dibanding yg hanya visually appealing
berasa kaya nonton film2 yg open ending, kita bebas nentuin sendiri akhir jalan ceritanya mrgreen
wehehe mana art lu coba gw liat ?
btw dh ketemu blom art yg chinese painter kmrn ?
bloodwitch

Report | 08/27/2015 11:41 am

bloodwitch

Lul; I've offered before. She tends to decline.
Ace Tobikuma

Report | 08/25/2015 2:02 pm

Ace Tobikuma

Walah emang harus lewat hp dulu si registernya, baru bisa login lewat laptop ntar
Beli artnya apa cuma liat2 doang ?
Gw dulu lumayan suka jg ngecek2 art forum jg, ngebandingin harga art yg mahal2, sebanding gk sama kualitas skill artistnya
Buat reference aj waktu gw sempet kepengen mau jd artist di gaia, abis ngiler banyak yg artnya "looks mediocre" tp bisa kejual mahal emotion_omnomnom
Akhirnya cuma jadi angan doang itu rencana gara2 gw kelewat akut magernya bahkan blm pernah mulai lg bljr gambar sampe skrg emotion_drool
Bukan skype doang inimah tp harus install ulang OS jg, mana HD bad sector, banyak file2 penting yg kemungkinan besar susah/gk bisa dibalikin lg evil
bloodwitch

Report | 08/25/2015 1:26 pm

bloodwitch

ahhh ty
my mom had a migrane that day though so I didnt get to do anything sad
Ace Tobikuma

Report | 08/23/2015 2:41 am

Ace Tobikuma

Kerjaan gw ya gini2 aj kl di gaia
Liat siapa2 aj yg ol, trs log out, bbrp jam kemudian ol lg, liat online friends lg, gitu2 aja lol
Gmn line lu, bisa diinstall kg? Laptop gw lg rusak jd kg bisa skypean sementara emo
Ace Tobikuma

Report | 08/21/2015 8:56 am

Ace Tobikuma

oi tumben online gaia lu mrgreen
x-VALID

Report | 02/26/2015 2:51 pm

x-VALID

Hi flo xD
Shaded Wolf Lady2

Report | 12/25/2014 4:25 pm

Shaded Wolf Lady2

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Alicia007

Report | 12/04/2014 1:16 pm

Alicia007

Sweet I look forward to that 3nodding
sadly crying going to work tonight and working the day after and the weekends classified_fu

Sigh sweatdrop

Signature



wanna peek? <3